16 Δεκ 2023

Αυτοί που στήριζαν προεκλογικά τον φράχτη στον Έβρο, νομιμοποιούν «fast track» όσους τον παραβίασαν!

Ανθελληνικό μίασμα η τροπολογία Καιρίδη – Μητσοτάκη: Αυτοί που στήριζαν προεκλογικά τον φράχτη στον Έβρο, νομιμοποιούν «fast track» όσους τον παραβίασαν!

Νομιμοποιώντας 30.000 λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη λέει διεθνώς «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή!

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Να λοιπόν που έφτασε η ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει στο έπακρο το αντινατιβιστικό δόγμα της και διακηρύττει προς όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ότι στην Ελλάδα «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Η αντικατάσταση πληθυσμών την οποία επανειλημμένως έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πήρε πλέον και επίσημη μορφή.

Αυτό που δεν τόλμησε να πράξει ούτε ο διεθνιστικός ΣΥΡΙΖΑ, το έπραξε ο νεοφιλελεύθερος οδοστρωτήρας της Μητσοτάκης Α.Ε., και νομιμοποιεί τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, συντομεύοντας την προϋπόθεση για άδεια παραμονής κατά 4 ολόκληρα χρόνια (έως τώρα χρειάζονταν 7 χρόνια διαμονής).

Όσοι μετανάστες τρίτων χωρών διέμεναν μέχρι 30 Νοεμβρίου του 2023 χωρίς άδεια στην Ελλάδα, για τουλάχιστον τρία χρόνια, τώρα έχουν το δικαίωμα να τους χορηγηθεί νόμιμη άδεια διαμονής.

Χωρίς έλεγχο ιστορικού, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς κανένα σχέδιο για τις κοινωνικές αντοχές της χώρας. Τελικά αυτό εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι θα υπάρξει μια «ώριμη και συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία» ώστε να «ανακουφιστεί η πληθυσμιακή μας υποχώρηση». Ότι όποιος είδε φως και μπήκε, είναι «αφομοιώσιμος». Ακόμα και αν είναι πράκτορας, αν έχει ποινικό μητρώο, αν εφαρμόζει τη Σαρία, αν θεωρεί σύμμαχο χώρα την Τουρκία, αν ονειρεύεται να κόψει κεφάλια «απίστων», αν είναι υπέρ της κλειτοριδεκτομής, αν στη χώρα του υπάρχει κουλτούρα βιασμού.

Αυτή η κυβέρνηση αρέσκεται στον απολυταρχισμό οριζόντιου τύπου. Οριζόντια lockdown, οριζόντιοι εμβολιασμοί, οριζόντιο χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες και τώρα οριζόντια ένταξη λαθρομεταναστών χωρίς κανέναν όρο.

Πεσκέσι του Όλαφ Σολτς που μεταχειρίζεται την Ελλάδα σαν την αποθήκη στο πίσω μέρος της αυλής του, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον αποθηκάριο. Ποιος ασχολείται με την υπογεννητικότητα; Ποιος ασχολείται με τον Έβρο, την Ήπειρο και τα νησιά που πεθαίνουν δημογραφικά; Έχουμε έτοιμες λύσεις. Τον συστηματικό αφελληνισμό και την εισαγωγή ενός ετερόκλητου μείγματος λαών που θα αντικαταστήσει τα κενά γεννήσεων.

Αυτές είναι δουλειές, «ωραίες» και νοικοκυρεμένες. Χρησιμοποιείς την επέκταση του φράχτη στον Έβρο ως προεκλογικό δόλωμα για να σε ψηφίσει ο κόσμος, και αφού επανεκλεγείς, νομιμοποιείς όσους τον έχουν περάσει παράνομα. Τι να κάνουμε παιδιά, αφού περάσανε που περάσανε, ας τους νομιμοποιήσουμε. Πάντως ο φράχτης – φράχτης!

Σε μια χρονική περίοδο που η Μέση Ανατολή φλέγεται, και σε περίπτωση επέκτασης του πολέμου αναμένεται να κατευθυνθούν εκατοντάδες χιλιάδες προσφύγων προς τη νοτιοανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε το διεθνές μήνυμα ότι όποιος παραβιάσει τα σύνορα μας, μπορεί να υπολογίζει ότι σε 3 χρονάκια θα είναι πολίτης της Ελλάδας.

Σε μια εποχή που το «μαύρο σύννεφο» της Τζιχάντ πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη και οι τρομοκρατικές επιθέσεις με φόντο τη Γάζα, ανάγκασαν το Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ να επισπεύσει τις διαδικασίες απέλασης των παράνομων μεταναστών, στην Ελλάδα ανέτειλε ο διεθνιστικός «ήλιος» και αντί να επανεξετάζουμε τις διαδικασίες απέλασης, διευκολύναμε τις διαδικασίες ένταξης!

Συνεπής στο να βάζει την Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα για προσωπικές φιλοδοξίες του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού έσυρε την Ελλάδα και την έβαλε στο στόχαστρο της Ρωσίας, αφού την εξέθεσε σε όλες τις ορέξεις του Ερντογάν, τώρα την κάνει και διεθνές κέντρο της λαθρομετανάστευσης.

«Δεν πρόκειται να δεχτούμε τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών με μόνιμη παρουσία προσφύγων και μεταναστών πολύ μεγαλύτερη από τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας», δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2017 στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Τελικά όχι μόνο έκανε τα νησιά πάρκινγκ ψυχών, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Έγινε ο πρωτεργάτης της ισλαμοποίησης της χώρας και καρφώνει τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο της Ελλάδας…

sportime.gr 15 Δεκ 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com