16 Οκτ 2023

OFFLINE θέσεις ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ εξέφρασε ο Ανδρέας Καραγιάννης του ‘ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE’ στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

 

Έμπλεξε μέσα τον Άγιο Ιάκωβο τον Τσαλίκη όπως και τον προηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Γέροντα Κύριλλο !! Αναφερόμενος στον υπερήφανο ομοφυλόφιλο Στέφανο Κασσελάκη είπε:

«Ευλογημένο παιδί. Μεγάλη ευλογία κύριε Γιώργο Λιάγκα είχε αυτό το παιδί. …..

…..Ήταν απ’ τους λίγους Ορθοδόξους Χριστιανούς σήμερα, που είχαν την ευλογία να γνωρίσουνε δύο αγίους γέροντες. Τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη τον πρώην ηγούμενο της Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, που πολύ σωστά είπατε, και τον προηγούμενο τον γέροντα Κύριλλο, ο οποίος του έδωσε την ευχή που έχετε αποκλειστικά και θα την δείξουμε που του είχε πει, και η οποία ευχή τον βοήθησε να αποκαλύψει αυτό που θέλει στον εαυτόν του, ότι τελικά θέλει να είναι με άτομα του ιδίου φύλου. Η Εκκλησία λοιπόν δείχνει, και ο γέροντας ο Κύριλλος που ήτανε φωτισμένος γέροντας, ότι έβλεπε τις ψυχές των ανθρώπων, κανέναν δεν αφήνει απ’ έξω και όλους τους αγκαλιάζει. Αυτό ίσως είναι και ένα σημάδι από το μέλλον, το τί έρχεται, μιας και βλέπουμε ότι ανοίγει ο διάλογος και για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών από τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας όπως είχε πει σε συνέντευξή του.»

Κύριε Ελέησον.

-https://www.youtube.com/watch?v=Kxvm–7h7jI&t=1s

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com