13 Σεπ 2023

Τα αίσχη των σχολικών βιβλίων - Απαράδεκτη η υφυπουργός

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός ενημερώνει την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου για τις αθλιότητες και τα ψεύδη που περιέχουν τα σχολικά βιβλία βάσει της 35ετούς εμπειρίας του, ως δάσκαλος στις σχολικές αίθουσες.

Αίσθηση προκάλεσε η ειρωνική και απαξιωτική στάση της νεαρής υφυπουργού και η γενικότερη άγνοιά της στο θέμα. Η ξύλινη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας προδίδει ότι δεν είναι διατεθειμένο να αντικαταστήσει τα αισχρά βιβλία, ούτε να έρθουν σε λογοδοσία οι υπεύθυνοι για αυτά. Φαίνεται ότι αυτό θα πρέπει να το πράξει η ίδια η ΝΙΚΗ, όταν ο ελληνικός λαός της δώσει κυβερνητική εντολή. Τέλος, θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθεί η νεαρή υφυπουργός ότι όταν απευθύνεται σε πρόεδρο κόμματος θα πρέπει να προσέχει τις προσφωνήσεις που χρησιμοποιεί.

(youtube.com)


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα νεαρα αυτα ατομα που δυστυχως κληθηκαν να μας κυβερνησουν ειναι παντελως ασχετα με τις εννοιες πατριδα κ θρησκεια. Υπηρετουν με θερμη καθετι νεοταξιτικο. Η αγενεια τους δε χαρακτηριστικη. Νομιζουν οτι αυτοι που τους ακουν ειναι ανοητοικ δεν καταλαβαινουν. Ειναι ευχης εργο οτι επιτελους ακουγονται καποια πραγματα στη βουλη. Οσο για τις ειρωνιες της καθε Μιχαηλιδου επιστρεφονται στην ιδια. Κριμα γ αυτην, απελπιστικα ελλειματικη. Και μικροπρεπης.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι σε αυτά που λέει η Μιχαηλίδου , το πρόβλημα είναι ότι εχουν κάνει την ανηθικότητα ηθική.

Ανώνυμος είπε...

Γεώργιος Βλάχος / 14.9.2023
Για όσους δεν έχουν πλήρη γνώση, ο μαχητικός δάσκαλος κ. Νατσιός (τώρα αρχηγός του κόμματος ΝΙΚΗ), έχει κάνει τεράστιο αγώνα για τα απαράδεκτα και εμετικά βιβλία της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και των θρησκευτικών. Το θέμα παραπέμφητκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο έβγαλε απόφαση να διορθωθούν τα απαράδεκτα βιβλία. Όμως, η ανθελληνικές και αντίχριστες κυβερνήσεις αρνούνται να τα διορθώσουν και μας εμπαίζουν. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Νατσιός θα πιέσει κι άλλο εντός της Ελληνικής Βουλής, ώστε οι ανάλγητες κυβερνήσεις να δεχτούν τελικά τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Μαζί με τον κ. Νατσιό πρέπει να συνεχίσουν τις πιέσεις τους και οι αντίστοιχοι φορείς (Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, οργανώσεις θεολόγων, οργανώσεις καθηγητών της ελληνικής ιστορίας, οργανώσεις καθηγητών της ελληνικής γλώσσας).

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ Κ.ΝΑΤΣΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

Μια ερωτηση να κανω! Αν ειναι οπως τα λέει η κυβερνηση και η κυρια βουλευτης, γιατι η κοινωνια μας σαπιζει ολο και περισσότερο; Γιατι η συμπεριφορα των παιδιων, η αντιληψη τους και η ηθικη τους παει απο το χειρότερο στο χειριστο. Γιατι η αγνοια φτανει μεχρι τα πρωθυπουργικα εδρανα; Αν δεν φταιει η παιδεια τοτε τι φταιει;

Ανώνυμος είπε...

αυτό το κορίτσι έχει αναλάβει και την ΄΄κιβωτό΄΄; Επιτέλους και τα ορθόδοξα κόμματα ας ενωθούν, τώρα που τα χρειαζόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΑΤΣΙΟ!

Φ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com