7 Ιουλ 2023

H ομιλία του κ. Δημητρίου Νατσιού, Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ, επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης.

 

H ομιλία του κ. Δημητρίου Νατσιού, Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ, επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης. Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Νίκη

6 σχόλια:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Θαυμάσια η εναρκτήρια ομιλία στη Βουλή του κ.Νατσιού.
Αποτέλεσε μια όαση μέσα στην αυχμηρή έρημο του σύγχρονου πολιτικού λόγου.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο Κ.ΝΑΤΣΙΟΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ PASS NA ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΦΕΝΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΒΑΡΙΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ, ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΟΒΙΤ,ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΒΙΤ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ!ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ Ο Κ.ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή παρουσία και περιεχόμενο στην πρώτη ομιλία. Η προσωπική του εμπειρία από ομιλίες ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου είχαν σαν αποτέλεσμα μία άνετη παρουσία ενώπιον μίας αραιής σε παρουσία βουλευτών βουλής. Στην τηλεόραση όμως η εικόνα ήταν εξαιρετικά θετική. Πρόεδρε αυτό ήταν τους πήρες τον αέρα. Εμπρός δυνατά και σταθερά

Ανώνυμος είπε...

Καθαρη, ταπεινη (οπως πρεπει) φωνη και φωτεινη ηλιαχτιδα μεσα στη Βουλή. Μπραβο στη Νικη! Μπραβο στον κ. Νατσιο! Πραγματικη εκπροσωπιση των ανθρωπων που τον ψηφισαμε. Ευχομαι να ακουστει ηφωνη σας και πραγματικα να την λαβουνε υποψην. Ευχαριστουμε.

ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Ωραία ομιλία. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια πατριωτική φωνή, χωρίς τον κακώς εννοούμενο εθνικισμό.Συγχαρητηρια!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com