6 Ιουν 2023

ΓΙΟΥΤΑ (ΗΠΑ): Απαγόρευση της Βίβλου στις σχολικές βιβλιοθήκες!

      Μια σχολική περιφέρεια της Πολιτείας Γιούτα με 74.000 μαθητές απαγόρευσε τη Βίβλο μετά από προσπάθειες ενός φιλελεύθερου-woke γονέα να ανατρέψει τη νομοθεσία που αποσκοπεί στην αποτροπή της διανομής ακατάλληλων βιβλίων στα σχολεία.

     Μια επιτροπή έρευνας της σχολικής περιφέρειας επικύρωσε την καταγγελία και αποφάσισε ότι η Βίβλος θα υπάρχει μόνο στα λύκεια, λόγω της «χυδαιότητας και της βίας του περιεχομένου της».

     Ο καταγγέλλων Woke παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η καταγγελία του είχε υποβληθεί "σκόπιμα". Σύμφωνα με τον ενάγοντα, ο κωδικός 76-10-1227 της Γιούτα επιτρέπει να κρίνουμε ότι η Βίβλος "δεν έχει σοβαρή αξία για τους ανηλίκους. Επιπλέον, η Βίβλος θα κριθεί πορνογραφική σύμφωνα με τιν νέες διατάξεις".

     Στην οκτασέλιδη καταγγελία του στη Σχολική Περιοχή του Ντέιβις, ο ενάγων Woke γράφει: «Ευχαριστώ το νομοθετικό σώμα της Γιούτα και την Ενωση Γονέων της Γιούτα που έκαναν αυτή τη διαδικασία, που ξεκίνησε κακή τη πίστη, ευκολότερη και πολύ πιο αποτελεσματική», αναφερόμενος στους συντηρητικούς νομοθέτες και γονείς που ήθελαν η νέα νομοθεσία για την πορνογραφία να υπόκειται σε γονική λογοκρισία.

     Ο εκπρόσωπος της Σχολικής Περιφέρειας του Ντέιβις, Κρίστοφερ Ουίλιαμς, είπε ότι η Βίβλος βρίσκεται σε λιγότερες από 10 σχολικές βιβλιοθήκες και δεν αποτελεί μέρος του σχολικού προγράμματος, παρά το καθεστώς της Γιούτα ως προπύργιο των Μορμόνων. Μια απαγόρευση του Βιβλίου του Μορμόνων είναι επίσης υπό εξέταση.

Πηγή: https://thenationalpulse.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com