2 Νοε 2022

Η Εκκλησία της Ρωσίας χαιρετίζει την απαγόρευση της ατζέντας των LGBT

Νομοσχέδιο που απαγορεύει την ατζέντα των LGBT καθώς και την επιβολή προστίμων, υπέγραψε η Κρατική Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το RIA NOVOSTI η Κρατική Δούμα ετοιμάζει και δεύτερο νομοσχέδιο τροπολογιών για την “προπαγάνδα LGBT” που θα απαγορεύει ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, ενώ θα υπάρχουν και ποινικές διώξεις.

Το Πατριαρχείο Μόσχας χαιρέτισε την απόφαση του Κράτους μέσω του Εκπροσώπου της Vakhtang Kipshidze, Αντιπροέδρου του Συνοδικού Τμήματος Κοινωνία και ΜΜΕ.

“Η Εκκλησία της Ρωσίας πάντα υποστήριζε την απαγόρευση όχι μόνο της ατζέντας των LGBT σε δημόσιο χώρο, αλλά οποιαδήποτε προπαγάνδας υπέρ της αμαρτίας” - τόνισε χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου.

Σε άλλο σημείο ο κ. Vakhtang Kipshidze, ανέφερε ότι “θεωρούμε εντελώς απαράδεκτο την προώθηση της αμαρτίας, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία βασισμένη στις αληθινές αξίες: γάμος, οικογένεια, πίστη, πατριωτισμός”.

Από την πλευρά του ο Ρώσος Πρόεδρος μιλώντας για το εν λόγω νομοσχέδιο, ανέφερε ότι ο δυτικός πολιτισμός, έχοντας εγκαταλείψει τις παραδοσιακές αξίες, έχει χάσει την ανωτερότητά του στην παγκόσμια σκηνή και δεν έχει δικαίωμα, ως μειοψηφία, να επιβάλλει τις αξίες του στον υπόλοιπο κόσμο.

"Εάν οι δυτικές ελίτ πιστεύουν ότι μπορούν να ενσταλάξουν στο μυαλό των ανθρώπων τους, στις κοινωνίες τους, παράξενες αλλά καινούριες τάσεις όπως αλλαγή φύλου και παρελάσεις ομοφυλοφίλων, τότε ας είναι. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά σίγουρα δεν έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν να ακολουθήσουν και άλλοι την ίδια κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν σε μια συνεδρίαση της Διεθνούς Λέσχης Συζητήσεων Βαλντάι.

romfea

1 σχόλιο:

Λυκούργος Νάνης είπε...

ΕΥΓΕ, ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΕΥΓΕ, στην τόσο ελεεινώς διαβληθείσα Εκκλησία της Ρωσίας για την εν γένει στάση της απέναντι στη νεοταξίτικης εμπνεύσεως επιχείρηση διαστροφικού μετασχηματισμού της Ρωσικής κοινωνίας.
Βάζει τα γυαλιά στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως καθώς και στην Εκκλησία της Ελλάδος που σε γενικές γραμμές σιωπούν ενόχως και επιπλέον ανέχονται συμπεριφορές κληρικών που ουσιαστικά αμνηστεύουν το βδελυκτό πάθος της ομοφυλοφιλίας.
Φαινόμενα όπως αυτά της Γλυφάδας και του αγίου Νικολάου του Ραγκαβά, καθώς και εκείνα των στρεβλών θέσεων των Νέας Ιωνίας, π. Φιλοθέου Φάρου και π.Βασιλείου Θερμού δεν έχουν θέση σε αυτή, εν αντιθέσει με τα ημέτερα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com