1 Αυγ 2022

Η.Π.Α.: Δασκάλα 4ης δημοτικού δηλώνει πως 20 από τους 32 μαθητές της έκαναν ''coming out'' ως ΛΟΑΤΚΙ+. Η σχολική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απέδωσε…

Και ο διευθυντής του σχολείου δεν τολμά να φέρει αντίρρηση….

LIFESITE News

Από την Emily Mangiaracina

30 Μαρτίου 2022

Σε δημοτικό σχολείο στο Austin, Texas αλλά και σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, η σχολική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απέδωσε… Δασκάλα της 4ης δημοτικού, ισχυρίζεται ότι πάνω από το 60% των μαθητών της είναι LGBTQIA+, δεδομένου ότι οι 20 από τους 32 μαθητές της τάξης «έκαναν το coming out» τους ως LGBTQIA+. Αυτό έρχεται σε συνέχεια αναφοράς του Newsweek (Οκτώβριος ΄21) που υποστήριξε ότι σχεδόν το 40 % των νεαρών ενηλίκων στις ΗΠΑ ηλικίας 18-24 ετών προσδιορίζονται ως LGBTQ, σε σύγκριση με το 30% των Millennials, ποσοστό «πάνω από το τριπλάσιο» όσων προσδιορίζονται ως LGBTQ στον υπόλοιπο ενήλικο πληθυσμό. Φοβόμαστε πως αν δεν ληφθούν μέτρα επειγόντως αυτή θα είναι η κατάληξη και στην πατρίδα μας…..

Austin, Τέξας (LifeSiteNews) — Μια δασκάλα στο Austin του Τέξας δήλωσε- σύμφωνα με σχολικό έγγραφο που διέρρευσε, ότι από τους 32 μαθητές της τέταρτης Δημοτικού, οι 20 «έκανε το coming out» τους ως LGBTQIA+.

Σύμφωνα με την Daily Caller, ο ισχυρισμός φέρεται να προήλθε από δασκάλα του Δημοτικό Σχολείο Blackshear της Ανεξάρτητης Σχολικής Περιφέρειας του Austin, και η εφημερίδα έλαβε τη πληροφορία από τον λογαριασμό "Libs of Tik Tok" στο Twitter.

Η αποκάλυψη της δασκάλας έγινε ως μέρος της καταγγελίας της ότι ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου του Blackshear, Rick Garner, αναφέρθηκε στην πρωινή παρέλαση υπερηφάνειας του σχολείου – «μια πανηγυρική γιορτή της LGBTQ σεξουαλικότητας και του φύλου» – χαρακτηρίζοντάς την ως «περίπατο ευεξίας», κάτι που η ίδια θεώρησε υποτιμητικό για την παρέλαση.

-Νιώθω ότι είναι απρεπές να αποκαλούμε την σημερινή παρέλαση «περίπατο ευεξίας» δήλωσε η δασκάλα. Ο «περίπατος ευεξίας» είναι κάτι που έχει καθιερωθεί με στόχο την προώθηση της υγείας. Είναι όμως διαφορετικός από την εμπειρία του εορτασμού του Pride ώστε να παραλληλίσεις αυτά τα δύο». Και επιπλέον: «Δεν αρκεί απλώς να «καλωσορίζουμε», να «αγαπάμε» και να «γιορτάζουμε» το Queer Folx. Η συμμαχία μας πρέπει πάντα να μας οδηγεί στον ακτιβισμό. Να μιλάτε ανοιχτά και να παλεύετε για το σωστό, ακόμα και όταν αισθάνεστε άβολα», συνέχισε η δασκάλα.

Και συνεχίζει: «Από τους 32 μαθητές που διδάσκω, οι 20 από αυτούς είναι LGBTQIA+ και το έχουν ομολογήσει σε μένα. Αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο γι' αυτούς. Για να «επιβεβαιώσουμε» τους μαθητές μας στην επιλογή τους, νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να ανακοινώσουμε δημόσια ότι αυτό που είχαμε σήμερα το πρωί ήταν μια παρέλαση ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ. Οι μαθητές μας είναι ενήμεροι και θα τιμήσουν τη πρωτοβουλία.»

Ο διευθυντής Garner, απάντησε στην ανησυχία της δασκάλας απολογούμενος με ένα email που δόθηκε στη δημοσιότητα και στο οποίο προσπάθησε να «εξηγήσει» τη χρήση του όρου περίπατος ευεξίας. «Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε στην “Παρέλαση Υπερηφάνειας” σήμερα το πρωί», αναφέρει το email. «Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να μπερδέψω το προσωπικό ή τους μαθητές αποκαλώντας το Pride Parade μας “περίπατο ευεξίας”. Στόχος μας ήταν να γιορτάσουμε τις διαφορές και να προωθήσουμε τη συμμετοχή».

Με αφορμή το γεγονός ένας σχολιαστής στο Twitter εξέφρασε την ανησυχία ότι οι μαθητές αυτής της δασκάλας θα υποφέρουν για χρόνια από σύγχυση ως προς τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου τους. Όλα αυτά τα καημένα παιδιά θα χρειάζονται τώρα συμβουλευτική και θα περάσουν τα σχολικά τους χρόνια πιο μπερδεμένα από ποτέ. Ως γονιός, θα βρισκόμουν σε μεγάλη ανησυχία. Ελπίζω οι γονείς να κάνουν μήνυση και να απολύσουν αυτή τη δασκάλα».

teacher says 20 out of 32 01

Μια αναφορά του Newsweek τον Οκτώβριο του 2021 υποστήριξε ότι σχεδόν το 40 % των νεαρών ενηλίκων στις ΗΠΑ ηλικίας 18-24 ετών προσδιορίζονται ως LGBTQ, σε σύγκριση με το 30% των Millennials, το οποίο με τη σειρά του ήταν «πάνω από τριπλάσιο» από το ποσό που αυτοχαρακτηρίζεται ως LGBTQ στον υπόλοιπο ενήλικο πληθυσμό. Εάν η δασκάλα του δημοτικού σχολείου του Austin έχει δίκιο, τότε το τρέχον ποσοστό είναι ακόμη μεγαλύτερο, εφόσον το 62,5% των μαθητών του Δημοτικού δηλώνουν LGBTQIA+.

Το σχολείο δέχτηκε αυστηρή κριτική την περασμένη εβδομάδα μετά τη διαρροή οδηγιών που έλαβε από την “PRIDE community”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι μαθητές ηλικίας τεσσάρων ετών είχαν λάβει οδηγίες να κρατούν εμπιστευτικές τις συζητήσεις τους στην τάξη σχετικά με τα LGBT θέματα.

Το LifeSiteNews επικοινώνησε με το διευθυντή Garner για σχόλιο, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση ως τώρα.

Πηγή: https://www.lifesitenews.com/news/teacher-says-20-out-of-32-fourth-grade-students-have-come-out-to-her-as-lgbtqia/

https://mumdadandkids.gr/oikogeneia/teacher-says-20-out-of-32-fourth-grade-students-have-come-out-to-her-as-lgbtqia

5 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Και τί θα δούμε ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ;

Α.Κ. είπε...

Έχω δύο μικρά παιδιά. Διαβάζοντας την είδηση μου ήρθε να κάνω εμετό. Κυριολεκτικά το σώμα μου αντέδρασε αηδιασμένο. Θεέ μου, σε ικετεύω, προστάτεψε τα παιδιά μας και στείλε τη δίκαιη τιμωρία σου σε εμάς.

Λυκούργος Νάνης είπε...

H απαίσια χούντα της "πολιτικής ορθότητας" επί το έργον...
"Θα κάνουμε το Δυτικό πολιτισμό να βρωμίσει", διακήρυττε αναίσχυντα ένα κορυφαίο στέλεχος του βρωμερού αυτού κινήματος, τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του, εμπνεόμενο, προφανώς, από το Σατανά.
Και το έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό, μεταξύ των άλλων και στη χώρα μας.
Βρώμισαν, σε παγκόσμιο επίπεδο, με το ρυπαρό και διεστραμμένο ακτιβισμό τους τα σχολεία, βρώμισαν τα Πανεπιστήμια, βρώμισαν τον τύπο και την πολιτική, βρώμισαν το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τέχνη, το διαδίκτυο, μέχρι και εντός των ιερών ναών εισχώρησαν...
Δείτε και αυτό το ανήκουστο, που έλαβε χώρα στον Καναδά, και φρίξτε...
https://www.briefingnews.gr/kosmos/paidi-gkei-gonion-proeidopoiei
Όπου να ναι, κάτι τέτοιο έρχεται και εδώ...
Και μεις κοιμόμαστε με τα τσαρούχια...
Ποιμένες και ποιμαινόμενοι...
Οι πρώτοι, σκανδαλωδέστατα χαριεντίζονται με τους ενόχους πολιτικούς εξουσιαστές, οι δεύτεροι αδιαφορούν...

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί επικρατούν ευκολότερα στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι! Ντροπή μας!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com