26 Νοε 2021

Κλαυσίγελως: Στη Γερμανία η επιλογή της ευθανασίας δίνεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες!

Νέα οδηγία όσον αφορά στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία στη Γερμανία.

 Νέες οδηγίες ως προς τους πολίτες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε ευθανασία δημοσίευσε η αρμόδια Υπηρεσία της Γερμανίας ξεκαθαρίζοντας πως θα προχωρά η διαδικασία μόνο για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

 Στις σχετικές ανακοινώσεις σημειώνεται πως «η υποβοηθούμενη αυτοκτονία και η αρχική εξέταση της ικανότητας ασθενών να λάβουν αποφάσεις ελεύθερα σημαίνει σωματική εγγύτητα μεταξύ ατόμων. Ωστόσο, αυτή ακριβώς είναι και η προϋπόθεση για την εξάπλωση της COVID».

 Τον Φεβρουάριο του 2020, το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας ανέτρεψε την απαγόρευση που είχε οριστεί για τις ευθανασίες, οι οποίες, έως τότε, κρίνονταν αντισυνταγματικές.

 Στη χώρα έχουν επιβληθεί αρκετοί περιορισμοί όσον αφορά στις δραστηριότητες των ανεμβολίαστων και μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο μπορούν να μπουν σε εστιατόρια, μουσεία και άλλους χώρους.

Με τη ραγδαία αύξηση, όμως, των περιστατικών κορονοϊού, τοπικές κυβερνήσεις έχουν προχωρήσει σε νέα μέτρα όπως η ακύρωση όλων των χριστουγεννιάτικων αγορών.

 Προ ημερών, μάλιστα, η υπηρεσιακή καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, εκτιμώντας πως τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι ανεπαρκή μπροστά στη δραματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

 Ο υπουργός Υγείας, δε, τόνισε πως έως το τέλος του χειμώνα, το σύνολο των πολιτών της χώρας θα «είναι εμβολιασμένοι, ιαθέντες ή νεκροί».

sputniknews.gr

enromiosini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com