18 Οκτ 2021

Παρέδωσαν τη χώρα στους ισλαμιστές! Πακιστανική πορεία για τον Μωάμεθ χθες στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Παρέδωσαν τη χώρα στους ισλαμιστές!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει θέσει υπό ασφυκτικό περιορισμό την άσκηση των λατρευτικών καθηκόντων των Ελλήνων χριστιανών και την ίδια ώρα επιτρέπει τις πορείες και τις λιτανείες των ισλαμιστών Πακιστανών στην καρδιά της Αθήνας!

Οι μουσουλμάνοι Πακιστανοί της Αθήνας πραγματοποίησαν τελικά την πορεία, την οποία είχε διαφημίσει και αναγγείλει πρώτη η πακιστανική τηλεόραση, από την πλατεία Κοτζιά, στο Σύνταγμα, με στόχο να διαδηλώσουν την πίστη τους στον Αλλάχ! Η Ορθοδοξία μας βρίσκεται υπό διωγμόν και η κυβέρνηση με την ανοχή της δείχνει ποιοι θα είναι οι κυρίαρχοι στην Ελλάδα, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος του ξεθεμελιώματος των εθνικών και των θρησκευτικών παραδόσεων του λαού.

Η κατάσταση που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα είναι πρωτοφανής. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη διακυβέρνηση της χώρας η εξουσία δεν έχει σταματήσει να εκπέμπει προς όλους το μήνυμα ότι οι Ελληνες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στην πατρίδα τους και χρησιμοποιούνται μόνο ως φορολογούμενοι. Τα θύματα των διακρίσεων, που είναι η πλειονότητα των πολιτών, θα χρηματοδοτήσουν με την υπερφορολόγησή τους τον αφανισμό του έθνους.

Τα συστήματα επικοινωνιακής υποστήριξης της ανθελληνικής πολιτικής, που περιστέλλει τα δικαιώματα των πολιτών, συνεχώς επιτίθενται στους πολλούς και… σφυρίζουν αδιάκοπα για τους ισλαμιστές εποίκους. Για την εξουσία και τα «παπαγαλάκια» της οι Ελληνες είναι «ανεύθυνοι», «ψεκασμένοι», «αντιεμβολιαστές», «εθνικιστές», «χριστιανοταλιμπάν», ενοχλούν όταν πάνε στην Εκκλησία, όταν επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια μαθητική ή στρατιωτική παρέλαση, όταν επιδιώκουν να βγουν μέχρι την πλατεία της γειτονιάς τους για να ξεσκάσουν έπειτα από περίπου ενάμιση έτος υποχρεωτικού κλειδαμπαρώματος στα σπίτια τους με πρόσχημα τον κορονοϊό.

Από την άλλη, οι ισλαμιστές έποικοι μπορούν ελεύθερα και δίχως πρόστιμα και περιορισμούς να επιδεικνύουν με παρελάσεις και πορείες την κυριαρχία τους, και μπορούν να αναστείλουν τις απελάσεις τους, δηλαδή στην ουσία να νομιμοποιηθούν και στη συνέχεια να πολιτογραφηθούν, αν συμφωνήσουν να κάνουν ένα εμβόλιο.

Και η Δικαιοσύνη δεν βλέπει τις αρνητικές διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων…

dimokratia,18|10|2021

………………………………………

Πακιστανική πορεία για τον Μωάμεθ χθες στο κέντρο της πρωτεύουσας!

dimokratia,18|10|2021

Την ώρα που απαγορεύεται η συμμετοχή χριστιανών στις λιτανείες

Εικόνες Ισλαμαμπάντ είχαμε για μια ακόμη φορά στο κέντρο της Αθήνας, αφού μουσουλμάνοι αποφάσισαν να γιορτάσουν τη «γέννηση του Προφήτη» στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης.

Όσα συνέβησαν απέδειξαν ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης πρέπει να παρακολουθούν… πακιστανικά κανάλια εάν θελήσουν να κάνουν μια βόλτα το πρωί της Κυριακής. Ειδάλλως, κινδυνεύουν να πέσουν σε μια «θρησκευτική πορεία» Πακιστανών και άλλων μουσουλμάνων, που κουβαλώντας τις πράσινες σημαίες του Ισλάμ ακολουθούν φορτηγά σκεπασμένα με αραβουργήματα που παιανίζουν ύμνους της θρησκείας και της πατρίδας τους.

Με αυτές ακριβώς τις «πολυπολιτισμικές εικόνες» ήλθαν αντιμέτωποι όσοι χθες το πρωί έτυχε να βρεθούν στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σταδίου.

Όπως από το Σάββατο είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», η πορεία των Πακιστανών -που είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη Πέμπτη από τηλεοπτικά δίκτυα του Πακιστάν- είχε οργανωθεί από κάποιες «θρησκευτικές οργανώσεις» του λεκανοπεδίου. Θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες προφανώς διατηρούν άμεσες επαφές με το Ισλαμαμπάντ και το ισλαμικό και φιλοτουρκικό καθεστώς εκεί, αφού κάθε τους κίνηση τυγχάνει ευρείας δημοσιότητας στην πατρίδα τους.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που κάθε είδους εθνική και θρησκευτική εορτή στην Ελλάδα γίνεται με περιοριστικά μέτρα, που το προηγούμενο διάστημα απαγορεύτηκαν ακόμη και οι λιτανείες για τον Δεκαπενταύγουστο, οι μουσαφίρηδες από την κεντρική Ασία κάνουν ό,τι θέλουν και, από ό,τι φαίνεται, «λογαριασμό δεν δίνουν».

Κάτι το οποίο επεσήμανε, εκφράζοντας τα συναισθήματα των Αθηναίων πολιτών, και ο ανεξάρτητος βουλευτής Α΄ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος σε ανάρτησή του σημείωσε πως «στην Αθήνα επετράπη ακόμα μία πολυπληθής μουσουλμανική θρησκευτική πομπή και συνάθροιση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αρχή της ισονομίας, η εξαγγελθείσα απαγόρευση της συμμετοχής πιστών στη λιτανεία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ξεκάθαρη διάκριση εις βάρος των χριστιανών».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, είχε και η επισήμανση της πολιτευτού της Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ. Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία επεσήμανε πως σε αυτή την πολυπληθή πορεία δεν υπήρχε ούτε μια γυναίκα για δείγμα.

«Προφανώς είναι γιορτή μόνο για άντρες» σημείωσε δηκτικά, συμπληρώνοντας πως «κατά τα άλλα, κάποιοι πιστεύουν ότι αυτοί και η κουλτούρα τους μπορούν να ενσωματωθούν».

…………………………..

Φωτό και βίντεο από εδώ

Την ίδια ώρα για την γιορτή του Άη Δημήτρη στην Θεσσαλονίκη ενημερώθηκαν οι πιστοί ότι λιτανεία θα γίνει την προηγουμένη της γιορτής ΧΩΡΙΣ πιστούς…

tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com