30 Ιουν 2021

Διάλογο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων «ανοίγει» ο κύριος Μητσοτάκης

Συναντήθηκε χθες με αντιπροσωπία των ΛΟΑΤΚΙ+ και παρέλαβε έκθεση με προτάσεις τους

Τα… αιτήματα των ΛΟΑΤΚΙ παρέδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέλαβε την έκθεση, στην οποία περιλαμβάνεται πλήθος «προτάσεων», μεταξύ των οποίων ο πολιτικός γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, η ειδική μεταχείριση όσων μεταναστών δηλώνουν ΛΟΑΤΚΙ, η «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου», η περαιτέρω διάχυση των νέων θεωριών περί φύλου στην εκπαίδευση, αλλά και η δημιουργία ειδικού μόνιμου μηχανισμού που θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης της συγκεκριμένης ατζέντας μέχρι το… 2023!

Από ό,τι φαίνεται, ο πρωθυπουργός έτεινε ευήκοον ους, ενώ το ζήτημα του πολιτικού γάμου θα είναι το πρώτο μέρος της «ατζέντας» που θα υλοποιηθεί. Τώρα, εάν η κυβέρνηση θέλει να «προλάβει» τον ΣΥΡΙΖΑ, που το τελευταίο διάστημα αναδεικνύει το θέμα, ή θα επιχειρήσει πάνω σε αυτό το… καίριο πρόβλημα να οικοδομήσει «συναίνεση» είναι κάτι που μένει να το δούμε. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα 56 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν κάνει ερώτηση στην κυβέρνηση σχετικά με τις νέες μορφές «γονεϊκότητας», κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται εάν η υιοθεσία από ζευγάρια ομοφύλων θα έλθει αμέσως ή με κάποια απόσταση από τον πολιτικό γάμο. Πάντως, ο ιδιότυπος ανταγωνισμός μεταξύ Μαξίμου και Κουμουνδούρου για το ποιος θα είναι πιο… δικαιωματιστής μέχρι στιγμής συνεχίζεται, την ίδια στιγμή που ο κόσμος καίγεται, με τη χώρα να βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ σημαντικό σταυροδρόμι.

Στη συνάντηση, εκτός του πρωθυπουργού και του προέδρου της επιτροπής Λίνου – Αλέξανδρου Σισιλιάνου, παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ) και εμπειρογνώμονας του Συμβουλίου της Ευρώπης σε θέματα ταυτότητας φύλου Μαρίνα Γαλανού, η πρόεδρος της οργάνωσης «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο ΜΚΟ» Στέλλα Μπελιά και ο εκπρόσωπος του Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης Απόστολος Καραμπαΐρης. Φυσικά, από αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν και ο Αλέξης Πατέλης, προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, αλλά και ο γ.γ. Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Πάνος Αλεξανδρής.

dimokratianews,30|06|2021 & newsbreak

…………………………



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για ένα ακόμη κατάντημα του ολετήρα της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, του και προσφυέστατα αποκληθέντος "γαλάζιου Τσίπρα".
Μετά την επαίσχυντη στάση του στο θέμα των αμβλώσεων (ποιος άραγε μπορεί να λησμονήση την κατάπτυστη δήλωσή του επί τω θανάτω της Σιμόν Βέιλ), ο συγκεκριμένος νεοταξίτης πολιτικός, που συγκυβερνά με τα έκγονα του "εκσυγχρονιστή", καταστροφέα Σημίτη, στη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των γνωστών "μειονοτήτων", προκάλεσε αφόρητα με τις ελεεινές και τρισάθλιες, politically correct, δηλώσεις του, που προάγουν το διαστροφικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Ο εν λόγω μετασχηματισμός αποτελεί τον υποκάρδιο πόθο του κινήματος της δυσώνυμης "πολιτικής ορθότητας".
Και να ήταν μόνο αυτός!
Τον "συναγωνίζεται" σε προκλητικές στάσεις και συμπεριφορές, που επίσης εξυπηρετούν τις "πολιτικά ορθές" στοχεύεις, η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Σακελλαροπούλου, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη για τη θέση της προέδρου της Δημοκρατίας.
Όσο για τη διοίκηση της Εκκλησία της
Ελλάδος, όλοι οι μη λωτοφάγοι θυμόμαστε την προκλητικά αδρανή και ηττοπαθή στάση της απέναντι στη νομοθετική επιδρομή της προηγούμενης κυβέρνησης καθώς και το ανήκουστο γεγονός της απόδοσης τιμών και της βράβευσης του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εν πληθούση Εκκλησία, του θέσαντος την υπογραφή του, κάτωθεν τρις-αισχίστων νομοθετημάτων της κυβέρνησης Τσίπρα (μεταξύ αυτών και της αλλαγής φύλλου από τα 15 έτη).
Δεν απομένει παρά να δούμε την εν λόγω εκκλησιαστική διοίκηση να τιμά και να βραβεύει και τους κ. Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου.
Για λόγους "συνέπειας" με την προγενέστερη στάση της στην περίπτωση Παυλόπουλου, βεβαίως-βεβαίως...
Ειδικά για τον κ. Μητσοτάκη και για το γεγονός ότι με ένα tweet "κατήργησε" τον περυσινό Μάρτιο τους επισκόπους ευτελίζοντας το κύρος του επισκοπικού αξιώματος...
Και μη χειρότερα...
Λ.Ν.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ είπε...

Πες τα Χρυσόστομε Λυκούργο!
Την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων που επανειλημμένα του έστειλε επιστολές καταγγέλλοντας το αντίχριστο μάθημα των Θρησκευτικών, ο κ. Μητσοτάκης δεν την δέχτηκε ποτέ, αλλά τους ΛΟΑΤΚΙ+ τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες!
Πάρτε το είδηση κύριοι της Ν.Δ: Δεν είστε Νεοδημοκράτες. Είστε γαλάζιοι Συριζαίοι! Υπηρετείτε ένα κόμμα φασιστικό, ΝεοΤαξικό, ανθελληνικό και αντιχριστιανικό!

Βασίλης Κερμενιώτης
Υπαγ. στην πάλαι ποτέ ορθοδοξούσα και νυν φιλοσχισματική, βλασφημούσα και αιρετίζουσα Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, δεν είναι ούτε φιλοσχισματική, ούτε βλασφημούσα και ούτε αιρετίζουσα. Είναι Ορθόδοξη έστω και αν θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη και ν΄ αποφύγει διάφορα που έκανε.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΜΕΝΙΩΤΗΣ είπε...

Δεν ωφελεί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να λέμε ψέματα ενώπιον του Θεού για τόσο σοβαρά ζητήματα.
Η Μητρόπολη Φλωρίνης:
1oν Είναι φιλοσχισματική, γιατί -πρώτη αυτή, παγκοσμίως!- έσπευσε να αναγνωρίσει τους αναθεματισμένους, καθηρημένους και αυτοχειροτόνητους ψευτοκληρικούς της Ουκρανίας. Κι όχι μόνο τους αναγνώρισε, αλλά και τους έφερε και μέσα στη Μητρόπολη (στο Εμπόριο Εορδαίας) για να λειτουργήσουν!!!
Σύμφωνα με Ιερό Κανόνα (των Αγίων Αποστόλων) ο Μητροπολίτης Θεόκλητος, ο Πρωτοσύγκελος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας και ο ιερέας πως συλλειτούργησε με τους σχηματικούς είναι υπό καθαίρεση!
2ον Είναι βλάσφημούσα, γιατί έκανε υπακοή στον «Καίσαρα», στις βλάσφημες και αντιχριστιανικές εντολές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, έκλεισε τους ναούς, άλλαξε την ώρα της Ανάστασης, απολύμανε τους Ναούς και επέβαλε την υποχρεωτική μασκοφορία, κάτι που είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, γιατί υποδηλώνει ότι ο Ναός είναι …εστία μόλυνσης!!!
και και 3ον Είναι αιρετίζούσα, γιατί αποδέχτηκε της κακοδοξίες αποφάσεις της ληστρικής ψευδοσυνόδου της Κρήτης και καλύπτει και δικαιολογεί τον μεγαλύτερο βλάσφημο, αντίχριστο και αιρετικό όλων των αιώνων, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Αυτή είναι η αλήθεια κύριε ανώνυμε, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Ο Χριστός είναι η σαρκωμένη Αλήθεια και ίσταται υπεράνω πνευματικών, πρωτοσυγκέλων και μητροπολιτών.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com