7 Ιαν 2021

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά από την Ελλάδα να προωθήσει την σχετική νομοθεσία για υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Σχόλιο: Να ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης… Αντί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του ζωτικής σημασίας για τους λαούς της δημογραφικό ζήτημα προωθεί με επίταση πολιτικές που διασαλεύουν την συνοχή των κοινωνιών και απειλούν τις αθώες ψυχές των ανηλίκων παιδιών…Τα κράτη-μέλη τυφλά υπακούουν στα προστάγματά της ενώ οι κοινωνίες δεν ερωτώνται υπό το σκεπτικό ότι τα «ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορούν να τεθούν σε διαβούλευση»…

Ακολουθεί η είδηση…

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί από την Ελλάδα να βελτιώσει τη σχετική νομοθεσία για τα ζευγάρια του ίδιου φύλου.

Πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τα κράτη-μέλη της ΕΕ να προωθήσουν νέα νομοθεσία για την αναγνώριση διαφορετικών οικογενειακών μοντέλων, όπως τα ζευγάρια του ίδιου φύλου με παιδιά. 

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, το θέμα δεν έχει συζητηθεί ακόμη στην κυβέρνηση.

Μάλιστα το ίδιο μέσο επικαλείται έρευνες που συντείνουν στην αξία, οι ειδικοί πιστεύουν πως παίζει σημαντικό ρόλο και το κοινωνικό περιβάλλον που θα πρέπει να λειτουργήσει, καθώς είναι πολύ πιθανό το παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλα ζευγάρια να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό στιγματισμό. 

Από την πλευρά της η Εκκλησία αντιτίθεται στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όσο και στην δυνατότητα αναδοχής.

ΠΗΓΗ, enromiosini

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ / 7.1.2021
Αλήθεια ! Θα πιστεύαμε ποτέ ότι, η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση θα έφτανε σε σημείο να έχει τέτοιες ακραίες, ανήθικες απαιτήσεις ; Δεν φτάνει που όλοι ‘’αυτοί’’ κάνουν χυδαίες παρελάσεις τις οποίες ονομάζουν ‘’υπερηφάνεια’’, αρχίζουν σιγά-σιγά να παντρεύονται μεταξύ τους, τώρα ζητούν και υιοθεσία παιδιών μεταξύ τους ; Μερικές χώρες της Ευρώπης αντέδρασαν δυναμικά επί του θέματος και δεν δέχονται να την εφαρμόσουν. Εμείς, ως ορθόδοξη χριστιανική χώρα θα βρούμε το θάρρος να αρνηθούμε την εφαρμογή της ή θα υποκύψουμε σ’ αυτή την άκρως ανήθικη απαίτηση η οποία ευτελίζει το θεσμό της οικογένειας ; Πόση ακόμη ηθική παρακμή πρέπει να υπομένουμε ως έθνος, ως κοινωνία ; Αναλογιστείτε σας παρακαλώ κάτι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό! Τι είδους αντίληψη για την οικογένεια και τη σεξουαλική του ζωή θα αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο θα μεγαλώσει μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών ; Σκεφτείτε το σοβαρά, διότι μόνο έτσι θα συνειδητοποιήσετε πως μία τέτοια επιβολή θα δώσει τη χαριστική βολή στον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com