18 Δεκ 2020

Το Υπουργείο Παιδείας αλλάζει στα σχολικά βιβλία το "ΠΓΔΜ" σε "Βόρεια Μακεδονία"

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη γίνονται «Διορθώσεις σχετικά με την αναγραφή του όρου «Π.Γ.Δ.Μ» στα διδακτικά βιβλία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Οι διορθώσεις αφορούν στην αντικατάσταση του ΠΓΔΜ με το Βόρεια Μακεδονία σύμφωνα με όσα αναφέρει έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα «Σχέσεις Ελλάδας - Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας-Εφαρμογή Συμφωνίας των Πρεσπών ως προς το όνομα και τις ορολογίες της γειτονικής χώρας».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Θρησκευτικά

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καημένη πατρίδα, πού σε καταντήσαμε...

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του...

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώην αντιδρούντες στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών εκκλησιομάχοι της ΝΔ, τώρα σπεύδουν σε υλοποίησή της ως καλοί "δημοκράτες"! Αλλά το αίμα των μακεδονομάχων θα τους δικάσει.
ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ "ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΚΙ ΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ:

"ΚΥΡΙΕ, ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟς ΣΚΟΠΙΩΝ"!
Ι.Λ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com