18 Νοε 2020

Τελικά, μόνο οι παρελάσεις, η θεία μετάληψη και ο εκκλησιασμός ενοχλούσαν…

Υπεράνω των νόμων η ΑΚΡΑ Αριστερά

Το ΚΚΕ έκανε συγκέντρωση και πορεία για το Πολυτεχνείο, και όσα έλεγαν ο πρωθυπουργός και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες περί μη πραγματοποίησης συγκεντρώσεων και πορειών για τη 17η Νοεμβρίου έπεσαν στο κενό. Ακόμα χειρότερο από τον κυβερνητικό διασυρμό ήταν το γεγονός ότι έμεινε αναπάντητη από τις Αρχές η πρόκληση εναντίον του κράτους αλλά και της κοινωνίας, που ζει με φοβερούς περιορισμούς λόγω του κορονοϊού. Στην Ελλάδα ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, και η Αριστερά βρίσκεται υπεράνω των νόμων.

Τα χθεσινά γεγονότα δικαιώνουν όλους όσοι υποστήριζαν επί σειρά ετών ότι η Αριστερά έχει μεν κυβερνήσει επί περίπου 20 χρόνια τις τελευταίες δεκαετίες -αν συνυπολογιστούν οι περίοδοι των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ-, αλλά εξουσιάζει τη χώρα δίχως διακοπή από την αρχή της Μεταπολίτευσης.

Η αυθαιρεσία, ο τσαμπουκάς και η περιφρόνηση και του νόμου, αλλά και της ανάγκης για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πλευρά του ΚΚΕ και των άλλων ακροαριστερών οργανώσεων που έκαναν συγκεντρώσεις για τη 17η Νοεμβρίου απέδειξαν ακόμα και στους πιο αφελείς ποιος αληθινά εξουσιάζει αυτή τη χώρα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «αδειάστηκε» από τις εξελίξεις και ακυρώθηκε η ρητορική της σχετικά με την ανάγκη για απαγόρευση συγκεντρώσεων και συναθροίσεων για τους εορτασμούς της επετείου από τη φοιτητική εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Οι Ελληνες, που βλέπουν το βιoς τους να καταστρέφεται, τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν και τις οικονομίες τους να εξαερώνονται λόγω των απαγορεύσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρακολούθησαν τους οπαδούς, αλλά και τα στελέχη του ΚΚΕ να… παρελαύνουν στο κέντρο των Αθηνών, πραγματοποιώντας ακόμα μια επίδειξη δύναμης, από τις τόσες που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό.

Για το ΚΚΕ και την άκρα Αριστερά δεν υπάρχουν πρόστιμα και προσα

γωγές. Η Αριστερά δεν υπολογίζει ούτε τη δημόσια υγεία ούτε την κυβέρνηση ούτε τους νόμους. Υπάρχει μόνο το δίκαιο των ιδεοληψιών και των συμφερόντων της αριστερής νομενκλατούρας.

Τελικά, μόνο οι στρατιωτικές παρελάσεις, η θεία μετάληψη και ο εκκλησιασμός ενοχλούσαν τον κ. Μητσοτάκη…

dimokratianews,18|11|2020

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε και;! Αυτοί πάντως κατέβηκαν,ενώ οι χριστιανοί μυξοκλαίνε και θρηνούν για το κλείσιμο των ναών πάνω από ζεστά τυροπιτάκια με νηστίσιμο φυτικό τυρί

Ανώνυμος είπε...

Ας υποβάλει αίτημα αμέσως η Εκκλησία για λιτανεία στο ίδιο μέρος με τήρηση αποστάσεων κτλ.
Και αν αρνηθούν να το δημοσιοποιήσει όπου και όπως χρειάζεται.
Τέρμα πια τα λόγια και η μουρμούρα

Βασίλειος Παπασπυρόπουλος είπε...

Σωστά!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τους κατηγορούμε, λέω να τούς μοιάσουμε.

Γκουρβελος Παναγιωτης είπε...

Ας είμαστε το Σάββατο, εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την επόμενη Κυριακή, τουλάχιστον εκατό χριστιανοί έξω από κάθε Εκκλησία σε όλη την Ελλάδα, με τήρηση όμως των κανόνων υγιεινής: έτσι κερδίζονται οι αγώνες!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ιδέα τι θα έσερναν μετά τα ΜΜΕ αν ήταν εκκλησιαστική εκδήλωση; Επίθετα όπως εθνικιστές, φασίστες, ανεύθυνοι και τα συναφή. Θα παρέμβαινε αστυνομία, θα έπεφτε ΤΟ κράξιμο. Εξέτασε μέσα σου τι θα έλεγες εσύ προσωπικά χωρίς να το μοιραστείς μαζί μας. Μέχρι και εγώ θα έλεγα ότι το τράβηξαν το σχοινί. Όμως άμα είναι για το πολυτεχνείο είναι οκ, έ; Μαγκιά τους;

Unknown είπε...

Οπότε, πάντα να το βουλώνουμε, ίνα μη ονειδησουσιν υμάς και διωξουσιν υμάς και ειπωσιν και υμών παν πονηρόν ρήμα..
Ευτυχώς που δεν πείθονταν σ αυτές τις κακομοιριες οι Άγιοι μάρτυρες..

Ανώνυμος είπε...

Εκατό χριστιανοί, είναι λίγο απίθανο αγαπητέ,7:43 μ.μ.
Πέρασαν οι καλές εποχές, τώρα ζούμε στίς άκρως αντίχριστες...
Ο έλληνας θά φάει μια "σφαλιάρα" από τόν Χριστό καί θα έρθει στά ίσα του.
Σύντομα, αυτό δέν θά αργήσει είμαστε μονάχα μιά...ανάσα.
Μετά ΟΛΑ θά φτιάξουν...Ο Λ Α.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com