8 Οκτ 2020

Γενετική χαρτογράφηση. O "ανελεύθερος" νέος Κόσμος της Κίνας

 

Δεν πρέπει να μας παραξενεύει ότι η Κίνα οδεύει ταχύτατα στον ολοκληρωτισμό που περιγράφει ο Τζώρτζ Όργουελ στο βιβλίο του "1984". Ακόμη δεν πρέπει να μας παραξενεύει ότι ο ολοκληρωτισμός αυτός προέρχεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας με τα δεκάδες εκατομμύρια μέλη. Η αθεΐα και ο εξ αυτής παρελκόμενος πόλεμος των Κομμουνιστών ενάντια στο Ευαγγέλιο και το πρόσωπον του Ιησού Χριστού είναι η βασική προϋπόθεση για να χάσει ο κινεζικός λαός την ελευθερία του. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οκτώ από τις δέκα πόλεις που παρακολουθούνται πιο αυστηρά σε παγκόσμια βάση βρίσκονται στη Κίνα.  

Η Κινέζικη κυβέρνηση παίρνει δείγματα αίματος από 70 εκατομμύρια άτομα, το 10% ανδρών και αγοριών, καθώς το κινεζικό κράτος διαθέτει υψηλή τεχνολογίας και δημιουργεί ένα «DNA Skynet» των 700 εκατ. αρρένων της χώρας. 'Όποιος αρνείται να δώσει δείγμα αίματος διακινδυνεύει  να δεχθεί κυρώσεις, όπως στέρηση οικογενειακών επιδομάτων, ταξιδιών, αποκλεισμό από γρήγορη διαδικτυακή σύνδεση και νοσοκομειακή περίθαλψη

Το σύστημα δεδομένων για την γενετική χαρτογράφηση που καταρτίζεται από δείγματα που συγκεντρώνονται από το 2017, θα συνδεθεί με το κινέζικο δίκτυο παρακολούθησης ανίχνευσης προσώπων, που ήδη υπάρχει και λειτουργεί σε όλη τη χώρα. Το σύστημα θα έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει κάθε συγγενή οποιουδήποτε άνδρα με μόνο ένα δείγμα τoυ γενετικού του υλικού, όπως του δέρματος ή των μαλλιών. Μόνο το 5-10% του ανδρικού πληθυσμού χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ένας γενετικός χάρτης, επειδή ένα δείγμα ξεκλειδώνει την ταυτότητα όλων των συγγενών ανδρών. 

Ο κομμουνισμός στην Κίνα είναι πολύ πιο επικίνδυνος από τον κομμουνισμό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης,  και θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνος αν στην διαπάλη της Κίνας με τον Δυτικό κόσμο, η χώρα αυτή αποβεί νικήτρια. Τότε δυστυχώς, ο πλέον χειρότερος εφιάλτης για την ανθρωπότητα θα είναι γεγονός.

dakedepeiraia -Με πληροφορίες από το Barnabas Aid: September/October 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com