21 Οκτ 2020

O ισλαμιστικός μεσαίωνας και ο αποκεφαλισμός του Γάλλου καθηγητή

Η Ευρώπη των ελεύθερων δομών και των κατακτήσεων του ανθρώπινου πνεύματος και των ελευθεριών, βάλλεται ιστορικά και πολιορκείται διαρκώς από τον σκοταδιστικό εξτρεμισμό του ισλαμισμού, που αγνοεί και δεν θέλει να υπακούει στους κανόνες συναποδοχής της διαφορετικότητας μέσα σε συνθήκες ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Ο θρησκευτικός τους εξτρεμισμός, είναι πηγή κινδύνων κατά των λαών και του πολιτισμού της Ευρώπης.

Η θρησκευτική διαφωνία είναι το ελάχιστο που μπορεί να απασχολήσει τον σύγχρονο άνθρωπο.

Η θρησκευτική του συνείδηση προστατεύεται και δεν απειλείται από και σε κανένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος.

Ούτε η ελευθερία έκφρασης περιορίζεται, που είναι κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και των ελεύθερων κοινωνιών της Ευρώπης.

Η ανεκτικότητα της Ευρώπης και του σεβασμού των δικαιωμάτων όλων των πολιτών, δεν συνετίζει τον θρησκευτικό απολυτισμό και την βιαιότητα των ισλαμιστών, που θεωρούν όλους τους άλλους άπιστους και σε διαφωνία μαζί τους, μπορούν να τους αποκεφαλίσουν.

Είναι ο σκοταδιστικός τους μεσαιωνισμός, που δεν τους επιτρέπει να διακρίνουν και να σεβαστούν τη διαφορετικότητα σε σχέση ισότητας των ανθρώπων.

Ούτε τον πολιτισμό τους στον οποίο οι ίδιοι απολαμβάνουν και εσκεμμένα ούτε συμμετέχουν ούτε αφομοιώνονται ούτε ενσωματώνονται.

Ζουν για να εκδικούνται. Στο όνομα μιας άκριτης θρησκευτικής μισαλλοδοξίας, που τους την επιβάλλουν με έλεγχο της σκέψης τους, ώστε με διαρκή χειραγώγηση οι επιτήδειοι, να τους καθιστούν απόλυτα πειθαρχημένους, θανάσιμα βέλη στην καρδιά του πολιτισμού της Ευρώπης.

Είναι ο θανάσιμος θρησκευτικός φανατισμός των απαίδευτων. Ο φονταμενταλισμός, που είναι λατινογενής έκφραση του ελέγχου της σκέψης, από το fons-fontis πηγή και mens-mentis μυαλό, είναι ο εξτρεμιστικός μεσαιωνικός θρησκευτικός ισλαμικός φασισμός.

Ο αποκεφαλισμός του Γάλλου καθηγητή, που δίδασκε το δικαίωμα στη θρησκευτική διαφωνία και την ελευθερία στην έκφραση, κατάκτηση του πολιτισμού της Ευρώπης, ήταν μια απάνθρωπη δολοφονία που ήθελε να πλήξει τον πυρήνα όλου του πολιτισμού της Ευρώπης, η οποία έκπληκτη και απροετοίμαστη βιώνει την ισλαμιστική τρομοκρατία.

Κι όσο η Ευρωπαϊκή αβροφροσύνη και η ανεκτικότητα του πολιτισμού της δεν συγχωρεί καταστάσεις περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν λαμβάνει μέτρα προφύλαξης στον θρησκευτικό επεκτατισμό των ισλαμιστών εξτρεμιστών, τόσο θα επιτρέπει την διαρκή ναρκοθέτηση των θεμελιακών αξιών της και του πολιτισμού της.

Σόλοικος

Antinews

Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com