30 Ιουλ 2020

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ ο David Satterfield στο ”Τζαμί της Αγίας Σοφίας” με την Αμερικανίδα Πρόξενο που έφερε μαντήλα..!!!!!!!

ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ..

Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Τουρκία ο David Satterfield επισκέφθηκε το ”Τζαμί της Αγίας Σοφίας” αναφέρει ο τούρκικος τύπος…Ο Πρέσβης των ΗΠΑ ο David Satterfield στο ”Τζαμί της Αγίας Σοφίας” με την Αμερικανίδα Πρόξενο που έφερε μαντήλα..! Οι ΗΠΑ έσπευσαν να νομιμοποιήσουν την βίαιη μετάλλαξη της Αγια Σοφιάς σε τζαμί…….Δεν πρόκειται για συγκυρία οι Ανθέλληνες Αμερικάνοι δείχνουν σε όλον τον κόσμο ότι με τις ευλογίες τους καταπατούν τον ελληνικό πολιτισμό οι Νεοθωμανοί…..
Το τζαμί της Αγίας Σοφίας άνοιξε για να λατρέψει 86 χρόνια αργότερα. Ο ισλαμικός κόσμος γνώρισε μεγάλη ευτυχία. Οι επισκέπτες έφτασαν στον ιστορικό χώρο. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Satterfield επισκέφθηκε το τζαμί και έλαβε πληροφορίες από τις αρχές. Συνοδευτόταν από τη Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ που φορούσε μαντήλα.. Eνώ ο Πρέσβης David φορούσε πράσινο μπλουζάκι το χρώμα του ισλάμ….
Το τζαμί της Αγίας Σοφίας άνοιξε για να λατρέψει 86 χρόνια αργότερα. Ο ισλαμικός κόσμος γνώρισε μεγάλη ευτυχία. Οι επισκέπτες έφτασαν στον ιστορικό χώρο. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Satterfield επισκέφθηκε επίσης το τζαμί και έλαβε πληροφορίες από τις αρχές. Υπήρχε ένας πρόξενος που φορούσε την μαντίλα μαζί του.
Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ και ο Γενικός Πρόξενος της Κωνσταντινούπολης Daira Darnell επισκέφτηκαν επίσης το Τζαμί Rüstempaşa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com