19 Ιουλ 2020

Όχι στην νομιμοποίηση του εγκλήματος- Σύλλογοι και Δήμοι να σεβαστούν την Ιστορία της Μακεδονίας


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - Σύλλογοι και Δήμοι να σεβαστούν την Ιστορία της Μακεδονίας
Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
Η μουσική δεν έχει σύνορα... αλλά  ...κάθε τόπος έχει το τραγούδι του
   Οι γείτονες συνεχίζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως "μακεδόνες" έχοντας νομιμοποιηθεί από την "συμφωνία" Κοτζιά-Ντιμιτρόφ. Απαιτούν να αποκαλούνται ως "μακεδόνες" σε ΟΛΑ τα επίπεδα των διακρατικών σχέσεων. Όλοι ξέραμε ότι η σύνθετη ονομασία ήταν για τα μάτια του κόσμου... Το έκτρωμα της "συμφωνίας" τους νομιμοποίησε... Τους έθεσε σε θέση ισχύος να διεκδικήσουν την ύπαρξη δήθεν "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα. Χρήσιμοι ηλίθιοι, πράκτορες ξένων συμφερόντων και αργυρώνητοι ελληνόφωνοι πολιτικοί μιλούν για συνέχιση του κράτους και για σεβασμό της προδοσίας. Αυτά αφορούν στην συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού μιας χώρας, της οποίας ο λαός οφείλει να αντισταθεί.
    Οι πολιτιστικοί σύλλογοι πρωτοστάτησαν στην εκστρατεία για την αποτροπή της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας. Παρόλο που η "συμφωνία" Κοτζιά-Ντιμιτρόφ έγινε Νόμος του Κράτους ΟΦΕΙΛΟΥΝ να συνεχίσουν τον αγώνα για την ακύρωσή της και την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Μπορεί το επίσημο κράτος της Ελλάδας να αποδέχεται την ύπαρξη "Μακεδονίας"  και "Μακεδόνων" (ή Βόρειας "Μακεδονίας" και βορειο"μακεδόνων") εκτός Ελλάδας, κάτι τέτοιο όμως δεν πρέπει να το αποδεχτούν οι (αληθινοί) Έλληνες. Ο Νόμος/"συμφωνία" κάποια στιγμή θα καταργηθεί διότι δεν έχει καμία ιστορική τεκμηρίωση. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή εμείς οφείλουμε να έχουμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όλες οι πράξεις μας πρέπει να έχουν ως κριτήριο την ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ της ύπαρξης "Μακεδονίας" (ή Βόρειας "Μακεδονίας") και "Μακεδόνων" (ή Βορειο"μακεδόνων") εκτός Ελλάδος. 

        Οι πολιτιστικοί σύλλογοι που σέβονται την Ιστορία και τους αγώνες των προγόνων μας ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
σε φεστιβάλ και σεμινάρια που αποδέχονται και ονομάζουν με το επίσημο  μεν ψευδεπίγραφο δε όνομα τους γείτονες. 
σε χρηματοδοτούμενα διακρατικά προγράμματα με το κράτος των Σκοπίων που σκοπό έχουν την ΑΠΟΔΟΧΗ του βιασμού της Ιστορίας και την νομιμοποίηση του διαμελισμού της χώρας.
σε εκδηλώσεις που παίρνουν μέρος συγκροτήματα που φέρουν το εν λόγω ψευδεπίγραφο όνομα.
...ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ...
    Αλίμονο αν δεχθούμε την ύπαρξη "Μακεδονίας", "Μακεδόνων" και "μακεδονικής" γλώσσας εκτός Ελλάδος. Θα ισοδυναμεί με εθνική αυτοκτονία. Αν εμείς οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Μακεδόνες δεν δεχθούμε το ψευδεπίγραφο όνομα "Βόρεια Μακεδονία" τότε θα προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στην Πατρίδα και θα σεβαστούμε την αιματοβαμμένη Ιστορία της. 
    Στον "χορό" της νομιμοποίησης του εγκλήματος μπαίνουν και κάποιοι Δήμοι της Μακεδονίας που δείχνουν να αποδέχονται τον παραφύση βιασμό της Ιστορίας και σπεύδουν να υλοποιήσουν διακρατικά προγράμματα με τον κράτος των Σκοπίων ονομάζοντας το κράτος των Σκοπίων ως "Βόρεια Μακεδονία". Για να δικαιολογηθούν λένε ότι "η συμφωνία των Πρεσπών πλέον είναι Νόμος του κράτους"... Υπάρχουν κι οι πεινασμένοι απάτριδες που λένε ότι η συνεργασία των δύο κρατών (με την αποδοχή εκ μέρους μας του επίσημου ονόματός τους) αποφέρει οικονομικά οφέλη.
Αυτό προβάλλεται ως "ανάγκη για ανάπτυξη". Άραγε από αυτά τα διακρατικά προγράμματα περιμέναμε να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη; Η αλήθεια είναι ότι έτσι νομιμοποιείται το έγκλημα των Πρεσπών. Με την πρόφαση της εισροής επιδοτήσεων κλείνουν τα μάτια και ενισχύουν τον εθνικό ακρωτηριασμό. Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ άλλοι τρόποι για να αντληθούν πόροι στους Δήμους. Καλύτερα να  να πεινάμε παρά να συνηγορούμε στην ασέβεια στην Ιστορία και τους αγώνες του Έθνους... Στους αργυρώνητους δεν αξίζει ούτε η Ελευθερία ούτε η Ανάπτυξη... Αιδώς Αργείοι!
ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ Θ
Α ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com