1 Μαΐ 2020

Ο ορισμός του «δύο μέτρα και δύο σταθμά»! Ενώ πιστοί και ιερείς διώκονται, διαδηλωτές ελεύθερα συναθροίζονται!

Ο ορισμός του «δύο μέτρα και δύο σταθμά»! Ενώ πιστοί και ιερείς διώκονται, διαδηλωτές ελεύθερα συναθροίζονται! (enromiosini.gr)
……………………………
Πολίτες  ζητούν τις παραιτήσεις των Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά,ενώ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είχε καταπιεί την γλώσσα σε ερωτήσεις που του έκαναν για το θέμα αυτό…!!!

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι αντέδρασαν λέγοντας ότι αν κάποιος έβλεπε πάνω από 5 άτομα έξω από εκκλησίες αμέσως σήμαινε συναγερμός αλλά σήμερα ήταν ημέρα Παρασκευή. Και θυμίζουν τις καθημερινές συστάσεις σε αυστηρό ύφος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι τα μέτρα είναι ακόμα σε ισχύ και ότι και την Πρωτομαγιά «μένουμε σπίτι». (exapsalmos)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aς απαντήσει ο λαλίστατος, κατά τα άλλα, κος Χαρδαλιάς, ο οποίος σε πρόσφατη, προκλητική συνέντευξή του δήλωσε "θρησκευόμενος", αναφέρθηκε σε κάποιους "φανατικούς" που αντιδρούν και που θεωρούν ότι αυτοί είναι πιο πιστοί από τους άλλους...
Τι έχει να πει τώρα;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ...ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ...ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΟΥΜΕ ...ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ....ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΕΜΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ..ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ...ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ...ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ;;;;ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ είπε...

Η πιο πάνω φωτογραφία θα πρέπει απαραιτήτως να αναρτηθεί σε περίοπτη θέση στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου για διαρκή υπόμνηση της επαίσχυντης παραδόσεως στον αντίχριστο Καίσαρα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com