3 Μαΐ 2020

Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν εν μέσω πανδημίας είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση οι χριστιανικές οργανώσεις υπέρ του αγέννητου παιδιού.

Σημειώνεται ότι το ΚΚΕ σε επίδειξη δύναμης με τη συγκέντρωση του στο Σύνταγμα την Πρωτομαγιά έγραψε στα παλαιά των υποδημάτων του τους νόμους της πολιτείας και την υγεία του ελληνικού λαού και κατέδειξε ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο.

 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει πως τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι και την Κυριακή 3 Μαΐου. «Μέχρι τη Δευτέρα απαιτείται έντυπο και SMS για τις μετακινήσεις» είχε τονίσει ο κ. Χαρδαλιάς, και υπενθύμισε με φόντο την Πρωτομαγιά πως «συγκεντρώσεις ανθρώπων μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο» τη δημόσια υγεία, καλώντας τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν τον «αγώνα γιατρών και νοσηλευτών».  
Αν την παραπάνω συγκέντρωση, εν μέσω της Πανδημίας την είχαν κάνει οι υπερασπιστές της ζωής του αγέννητου παιδιού, οι χριστιανικές οργανώσεις, που  πριν μερικούς μήνες ψοφοδεής υπουργός κατέβασε παράνομα τις αφίσες τους από το μετρό, σίγουρα θα είχαμε επεμβάσεις από τα ΜΑΤ με δακρυγόνα και συλλήψεις.
Με κακομοίρηδες, ψοφοδεείς, υποκριτές υπουργούς και πολιτικούς άνδρες που "διυλίζουν τον κώνωπα την δε κάμηλον καταπίνουν" (Ματθ. 23:24), δεν πρόκειται να πάει μπροστά ο τόπος. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό!
Μπράβο!

Φ.

Ιωάννης Λίτινας είπε...

Για φανταστείτε να στεκόμαστε οι χριστιανοί έτσι κατά χιλιάδες έξω από τη Βουλή απαιτώντας το συνταγματικό μας δικαίωμα στη συμμετοχή στη Θεία Λατρεία.... Αλλά που να βρεθεί η Ιεραρχία εκείνη που θα καλούσε σε τέτοια κινητοποίηση;

Προς καταισχύνη της, οι άθεοι έδειξαν τελικά μεγαλύτερη τόλμη....

Διονύσιος είπε...

Το πάθημα μας,ας μας γίνεται μάθημα,για την επόμενη φορά πού θα μας κλείσουν τής εκκλησίες, ή πού θα μας αναγκάσουν να κάνουμε το υποχρεωτικό εμβόλιο, ή θα μας αναγκάσουν να παραλάβουμε τήν ηλεκτρονική ταυτότητα.
Τότε θέλουμε τήν ΙΣΙ, τούς Μητροπολίτες μας,να είναι μπροστά στο Χριστιανικό λαό.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com