2 Απρ 2020

O Νετανιάχου και ο Αρχηγός της Mossad τέθηκαν σε καραντίνα αφού ήρθαν σ΄επαφή με τον Υπ. Υγείας που διαγνώστηκε με covid19 ενώ περίμενε την έλευση ”Μεσσία” τον Απρίλιο….

Ο Netanyahu κι ο αρχηγός της Mossad τέθηκαν σε καραντίνα αφότου ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ διαγνώστηκε με Coronavirus.

Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu υποχρεώνεται να υποβληθεί σε καραντίνα για δεύτερη φορά καθώς ήρθε σ’ επαφή με τον υπουργό Υγείας Yaakov Litzman, που στο test βρέθηκε θετικός στον κορονϊό. Ο Νετανιάχου θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι την Τετάρτη.Ο Νετανιάχου τελείωσε την αυτο-απομόνωσή του την Τετάρτη στις 9 π.μ. στην οποία υποβλήθηκε μετά από τη συνάντηση του με μια στενή βοηθό, την Σύμβουλο Υποθέσεων Knesset την Rivka Paluch, που διαγνώστηκε με τον ιό.
Ο Υπ. Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman και η γυναίκα του διαγνώστηκαν ότι είναι φορείς του coronavirus, σύμφωνα με ανακοινωθέν του Υπουργείου Υγείας.
Ο Litzman και η σύζυγός του αισθάνονται καλά, και θα παραμείνουν στην απομόνωση υπό επιτήρηση.Το Υπουργείο είπε ότι όποιοι είχαν έρθει σ΄επαφή με Litzman τις προηγούμενες 2 εβδομάδες θα τεθούν σε καραντίνα κατ΄οίκον προσθέτοντας ότι ο Litzman θα συνεχίσει να διατηρεί το πρόγραμμά/σχεδιασμό του από το σπίτι του. 
Οι σύμβουλοι του Litzman βοηθοί και γραμματείς θα συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι και να είναι σ΄επαφή τον υπουργό. (Haaretz) 
Ο υπουργός Υγείας , Yaakov Litzman,  είναι  ένας υπερορθόδοξος ραβίνος και επικεφαλής του Ιουδαϊκού  κόμματος  “Ενωμένη Τορά “ Eίναι αυτός που πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι αναμένει την έλευση του ”Μεσσία” το φετεινό Απρίλιο ‘‘ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα , έρχεται η εποχή της λύτρωσής μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει  το Πάσχα και θα μας σώσει” (Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ περιμένει την έλευση του “Μεσσία” τον Απρίλιο)
Δείτε σχετικά και

1 σχόλιο:

Efstathios Efstathios είπε...

Τα ναύλα θα τα πληρώσει μόνος του ο Μεσσίας ή θα του κάνετε κάποιο σκόντο;;;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com