2 Φεβ 2020

Συγχαρητήρια κ. Κεραμέως. Δώσατε διαπιστευτήρια προοδευτικότητας στον Σύριζα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΡΑΜΕΩΣ"
Ρωμανού του Μελωδού δια την Αγίαν και Μεγάλη Πέμπτη
Την Τρίτη  28 Ιανουαρίου με το το υπ’ Αριθμ. Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-01-2020 έγγραφο που υπογράφει η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων κα Αναστασία Γκίκα, γίνεται ενημέρωση στους Έλληνες μαθητές ότι η Πανελλήνια Ένωση Γονέων “Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” διοργανώνει την ημερίδα “Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση» [Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ.], στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, METRO, Σταθμός «Ευαγγελισμός»).

Ο Σύριζα αντιδρώντας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αυτό, που μεταξύ άλλων αναφέρει: 
"ότι σε παραμάγαζο παραθρησκευτικών οργανώσεων επιχειρεί να μετατρέψει η κ. Ν. Κεραμέως το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων", 
επιζητεί:
"σεβασμό στις συνταγματικές επιταγές για τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους."
και καταλήγοντας,  αναφέρει περιπαικτικά:
"Ίλεως, ίλεως γενού ημίν, κ. Κεραμέως. Σεβαστείτε, επιτέλους, τις συνταγματικές επιταγές για τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους, σεβαστείτε την ίδια τη νεολαία και μην προσπαθείτε να την καταστήσετε βορά σε ακραίες σκοταδιστικές αντιλήψεις και πρακτικές»."
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα ένα-ένα, με την σειρά.
Παραμάγαζο μετέτρεψε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ο κος Φίλης και ο κος Γαβρόγλου. Και ακόμη χειρότερα ο Σύριζα μετέτρεπε τα  Γυμνάσια όλης της χώρας σε παραμάγαζα των ομοφυλοφίλων στα πλαίσια της "θεματικής εβδομάδας", παρά τις εντονότατες αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων που ανησυχούσαν δικαίως για τα παιδιά τους, για την κακοποίηση που θα υφίσταντο από τις ομοφυλοφιλικές πρακτικές που εισήγαγαν στην εκπαιδευτική πράξη, οι υπουργοί του Σύριζα. Φυσικά ο κος Γαβρόγλου στις δίκαιες διαμαρτυρίες των γονέων κώφευε. 
Από το υλικό που διέθετε το Υπουργείο Παιδείας επί Γαβρόγλου, στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας
Επί πλέον, σε δημοτικά σχολεία εμφανίζονταν άτομα όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτό αποτελεί σκάνδαλο για κάθε Έλληνα γονέα αλλά σίγουρα όχι για τον κύριο Τσίπρα. Βλέπετε αυτός πηγαίνει τα παιδιά του στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία, που προφανώς είναι σοβαρά και δεν ασκούν τέτοιες πρακτικές. Τα παιδιά του κοσμάκη όμως ας υποστούν την σεξουαλική κακοποίηση που τους ετοίμασαν οι Συριζαίοι.
  Όσον αφορά τον "σεβασμό στις συνταγματικές επιταγές για τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους."
Θα υπενθυμίσουμε στον Σύριζα ότι:
Οι εικόνες του Χριστού εξακολουθούν να βρίσκονται αναρτημένες στις αίθουσες διδασκαλίας, παρά το εωσφορικό μίσος και τις προσπάθειες της πρώτης φοράς αριστεράς (και σίγουρα και τελευταίας), γιατί το θέλει και το επιζητεί ο ελληνικός λαός.
Η προσευχή συνεχίζεται να γίνεται στα ελληνικά σχολεία, γιατί το θέλουν οι Έλληνες.
Στο μήνυμά της, η Υπουργός Παιδείας για την πρόσφατη εορτή  των Τριών Ιεραρχών, η κα Κεραμέως, αναφέρθηκε στον Λόγο του Μεγάλου  Βασιλείου «Προς τους νέους». Ο Λόγος αυτός παρακινεί τους νέους να εκπληρώσουν "τον υπέρτατο στόχο της παιδείας: την αρετή". Σύμφωνα με τον ιερό Χρυσόστομο αρετή είναι «ἡ ἀκριβὴς σταθερότης στὴν ἀληθινὴ πίστη καὶ ὁ ὀρθὸς(κατά Χριστόν) τρόπος ζωῆς.». Με την εγκύκλιο  με Αρ. Πρωτ. : Φ1/5106/ΓΔ4 της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Σοφίας Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία ακριβώς για τον λόγο αυτό. Να αναφερθούμε δηλαδή στην αρετή που μεταφράζεται σε αληθινή πίστη, πίστη στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. 
Στην πρόσφατη αναθεώρηση του Συντάγματος, παρά την λυσσώδη αντίδραση του Σύριζα, το άρθρο 3 δεν αναθεωρήθηκε. Να υπενθυμίσουμε τι αναφέρει: "Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις..."
Οι υπ' αριθμ. 1749 και 1750/2019 Αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (Μείζονος Ολομέλειας) καθώς και οι υπ' αριθμ. 660 καί 926/2018 αποφάσεις του Σ.τ.Ε. (Ολομέλειας) έκριναν τα Προγράμματα Σπουδών του Κώστα Γαβρόγλου και Νίκου Φίλη ως αντισυνταγματικά. Η προσπάθεια των άθεων κομμουνιστών, μέσω του συγκριτισμού και της φιλελεύθερης θεολογίας, να αλλοιώσουν την Πίστη των Ελλήνων έπεσε στο κενό.
Όσον αφορά τον σκοταδισμό, θα υπενθυμίσουμε στον Σύριζα ότι το τείχος του Βερολίνου έπεσε πριν 30 χρόνια και μαζί με αυτό έγιναν κομμάτια όλες οι μαρξιστικές αριστερές ιδέες αλλά ιδιαίτερα κατέρρευσε η αθεΐα και όλα τα παρελκόμενα αυτής όπως ο εθνομηδενισμός, ο διεθνισμός και ο κομμουνισμός. Οι μόνοι που δεν θέλουν να το παραδεχτούν είναι κάτι καραφλοκοτσίδες μεσήλικες που παρεισφρέουν συνήθως σε μαθητικές και σπουδαστικές εκδηλώσεις καθώς και κάτι "κολλημένοι"  αναρχικοί, "τύπου Ρουβίκωνα" που ακόμη να μάθουν ότι ο Μπακούνιν, ο Κροπότκιν και ο Μαλατέστα  πέθαναν. Δυστυχώς ο "εμφύλιος" του 1945-49 ακόμη τρέφει το τυμπανιαίο  πτώμα της Αριστεράς και τους επαγγελματίες της πολιτικής της που πουλούν τα πάντα και τους πάντες για να γευτούν λίγο την εξουσία. Το είδαμε εξ άλλου, ιδίοις όμμασι, στην επάρατη τετραετία του Σύριζα.
Οι νέοι μας τόσα χρόνια ήσαν βορά μέσα στα σχολεία στην αριστερή προπαγάνδα, στις καταλήψεις που προκαλούσαν οι αριστεροί, στον προσηλυτισμό στις νεκρές αριστερές ιδεολογίες και την αθεϊα, μέσω  μαθημάτων, όπως της ιστορίας, της ψυχολογίας, της κοινωνιολογίας. Οι αριστεροί ελέγχοντας τα σχολεία οδηγούσαν τους μαθητές μας στην αποβλάκωση της αθεϊας[1] στον σκοταδισμό των πεθαμένων ιδεών και στον ευτελισμό του σχολείου. 
"Κατόρθωμα" της Αριστεράς οι τελευταίες θέσεις που καταλαμβάνει η χώρα μας σχετικά με την εκπαίδευση ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ, όπως αυτές καταγράφονται από την εκπαιδευτική έρευνα PISA. Ανάμεσα στις 37 χώρες του ΟΟΣΑ το 2018 η Ελλάδα κατετάγη τέταρτη από το τέλος, ενώ ακολουθούν η Χιλή, το Μεξικό, η Κολομβία και η Ισπανία.  
Η θέση που έλαβαν οι νέοι μας για το Μακεδονικό αποδεικνύει ότι η νεολαία μας κατανόησε τον προδοτικό της ρόλο και σωστά την απαξίωσε επιζητώντας αξίες όπως η πατρίδα, η πίστη, η εθνική αξιοπρέπεια.
Τα παραπάνω δικαιολογούν απολύτως  την αρχική εγκύκλιο ενημέρωσης της Γενικής Γραμματέως κας Αναστασίας Γκίκα σχετικά με την ημερίδα "Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση" της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων "Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ". Πολύ σωστά η κα Α. Γκίκα έστειλε σε όλα τα σχολεία την εγκύκλιο. Αν έστελνε εγκύκλιο σχετικά με ημερίδα που να ενημέρωνε τους μαθητές πως να κάνουν κατάληψη σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και να πετάνε τσιμεντόλιθους και μπογιές σε αστυνομικούς δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Να εντρυφήσουν όμως τα ελληνόπουλα στην ορθόδοξη παράδοση αποτελεί για τον Σύριζα έγκλημα καθοσιώσεως. 
Είναι γνωστή η απέχθεια του Σύριζα σε κάθε τι χριστιανικό και πνευματικό. Ακόμη είναι γνωστή η απέχθεια του για αυτούς που είναι αντίθετοι με τις αμβλώσεις όπως η Πανελλήνια Ένωση Γονέων "Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ". Η υποκρισία των αριστερών είναι άνευ ορίων. Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για κάποιον πνιγμένο μετανάστη στο Αιγαίο(και σωστά πράττουν) αλλά για τη σιωπηρή κραυγή των δυστυχισμένων αγέννητων υπάρξεων και του φόνου τους από τις ίδιες τους τις μητέρες επιχαίρουν. Αν αυτό δεν είναι διαβολικό και εωσφορικό τότε τι είναι; Πως μπορεί να χαρακτηριστεί; 
Η μεγάλη έκπληξη όμως δεν ήλθε από τον Σύριζα. Η εωσφορική Αριστερά ούτως ή άλλως είναι προβλέψιμη. Είναι ένας σωρός σκουπιδιών πεταμένα μέσα σε ένα νεκροταφείο ιδεών και όχι μόνο. 
Η μεγάλη έκπληξη προήλθε από την κα Κεραμέως η οποία αδειάζοντας την Γενική Γραμματέα  κα Α. Γκίκα και με άμεση εντολή της ανακαλείται το υπ αριθμ Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-1-2020 έγγραφο της Γενικής Γραμματέας του υπουργείου Αναστασίας Γκίκα.
Η ενέργεια της κας Υπουργού αποτελεί προσβολή του ελληνικού λαού και βιασμό της θέλησής του.
Αν ο ελληνικός λαός ήθελε άθεους υπουργούς και εχθρούς της πίστεώς του θα ψήφιζε Σύριζα. Επειδή όμως ακριβώς σιχάθηκε τους Συριζαίους έφερε στην εξουσία το δεξιό κόμμα της ΝΔ. Ο ελληνικός λαός επιζητεί "δεξιά πολιτική" και "δεξιές λύσεις" και όχι "δεξιούς γιαλαντζί υπουργούς".
Ένα γκράφιτι που με θάρρος είχε φιλοτεχνηθεί στην δυτική πλευρά του Τείχους του Βερολίνου διακήρυσσε ότι "κάθε τείχος πρέπει κάποια στιγμή να πέσει". Το τείχος που προφυλάσσει την αθεΐα, τις αποτυχημένες αριστερές ιδέες, τον κομμουνισμό, την άρνηση στον Θεό, στο χώρο της ελληνικής Παιδείας είναι έτοιμο να πέσει. Και θα σωριαστεί σε κομμάτια. Όχι όμως από δειλούς ή ψοφοδεείς πολιτικούς, αλλά από πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την υψηλή  αποστολή τους, είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Για την Ιστορία,  το "Ιλεως, ίλεως, ίλεως γενού ημίν, ο πάντων ανεχόμενος και πάντας εκδεχόμενος" βρίσκεται σε ύμνο του Ρωμανού του Μελωδού δια την Αγίαν και Μεγάλη Πέμπτη. Αναφέρεται στον Ιούδα. Φαίνεται πως ταιριάζει στην περίπτωση.
[1] (Ψαλ. 14:1)
[Εἰς τὸν πρῶτον μουσικόν. Ψαλμὸς τοῦ Δαβίδ.] Εἶπεν ὁ ἄφρων ἐν τῇ καρδίᾳ αὑτοῦ, δὲν ὑπάρχει Θεός. Διεφθάρησαν· ἔγειναν βδελυροὶ εἰς τὰ ἔργα· δὲν ὑπάρχει πράττων ἀγαθόν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τίτλος τιμής για τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών να υβρίζονται από τη δαιμονική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ.....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com