21 Φεβ 2020

Βανδαλισμοί στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Προσπαθούν να επιβάλλουν τον σκοταδισμό τα μέλη της ομάδας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία». Από τη μια όλα τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν όλο το 24ωρο  αντεθνικές και αντιεκκλησιαστικές θέσεις και από την άλλη αν κάποιος πάει να μιλήσει προπηλακίζεται. Είναι αστείο πώς πιστεύουν ότι δρούν ενάντια στο σκοταδισμό, ενώ οι ίδιοι θέλουν να τον επιβάλλουν!

Δύο άτομα συνελήφθησαν για τις μπογιές και τα τρικάκια που πέταξαν τα ξημερώματα άγνωστοι στο προαύλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Μπογιές και τρικάκια πέταξε ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα και τα άτομα πλησίασαν τη Μητρόπολη από την οδό Βογατσικού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η διαμαρτυρία των μελών της ομάδας «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία» ήταν ενάντια στον σκοταδισμό και τον εθνικισμό.
Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές, οι οποίες λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
www.voria.gr&orthodoxostypos

3 σχόλια:

Efstathios Efstathios είπε...

Ο Μακαριστός Σαράντος Καργάκος τους αγνώστους τους αποκαλούσε πολύ συγκεκριμένα "τα βλαστάρια" των κυβερνώντων μπαμπάδων που με τη σειρά τους γίνονται κυβερνώντες μπαμπάδες!!! Ας ψάξουμε να βρούμε τα λάθη στην ευρύτερη κοινωνία που ανέχεται τόσα χρόνια τώρα την διακυβέρνηση της χώρας από τους γνωστούς - αγνώστους!!! Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε όσο εμείς θα χειροκροτούμε και θα τρέχουμε πίσω από αυτή την κατάντια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τους συνέλαβαν σήμερα αλλά τους άφησαν ελεύθερους, λένε ειδήσρις. Δεν γνωρίζω γιατί τους άφησαν ελεύθερους.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com