5 Φεβ 2020

Απόσυρση με παρέμβαση Σταύρου Καλαφάτη μαζικής Ερώτησης βουλευτών της Ν.Δ. για τα Θρησκευτικά

Μαζική ερώτηση γαλάζιων βουλευτών
Μου λένε ότι υπήρξε μια αναταραχή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ερώτηση 25 συνολικά βουλευτών προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για το θέμα των Θρησκευτικών.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης συμβούλευσε τους βουλευτές να αποσύρουν την ερώτηση λέγοντάς τους ότι εάν θέλουν να κάνουν ερώτηση πρώτα να ενημερώσουν την αρμόδια υπουργό και εν συνεχεία ας κάνει ο καθένας βουλευτής ξεχωριστά και όχι και οι 25 μαζί: «Τι είμαστε, αντιπολίτευση;» έλεγε. Οπως και να ‘χει το πράγμα η ερώτηση των 25 βουλευτών αποσύρθηκε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Γαλάζια" καραγκιοζιλίκια...

Ανώνυμος είπε...

Οι πιστοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης, οφείλουν να μη λησμονήσουν την επαίσχυντη αυτή στάση του συγκεκριμένου εθνοπατέρα και να τον "περιποιηθούν"καταλλήλως στην κάλπη,καταψηφίζοντάς τον, πανηγυρικά.
Μετά την κα Κεραμέως, τον κ.Τσιάρα, τον κ.Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, σειρά στη "μαύρη λίστα" έχει ο κ.Καλαφάτης.
Αυτό απαιτεί η δικαιοσύνη και η αξιοπρέπεια των ψηφοφόρων.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην αδικούμε τον Στ. Καλαφάτη μην ξεχνούμε ότι ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είπε να μην ρωτήσουν ομαδικά, αλλά να ρωτήσουν ένας ένας. Γιατί; Διότι εάν ρωτούσαν όλοι μαζί και οι 25 θα είχε δημιουργηθεί θέμα αμέσως από την Αντιπολίτευση και αυτό μάλλον κρίθηκε ότι δεν θα ήταν καλό για τη ΝΔ. Τότε να προτείνουμε εμείς κάτι άλλο. Να πάνε και οι 25 Βουλευτές στην κ. Κεραμέως και να την πιέσουν να εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις του ΣτΕ και να επανέλθει στα θρησκευτικά που διδάσκονταν τα παιδιά πριν να επιβάλει τα νέα θρησκευτικά ο Φίλης (2016). Πιέστε λοιπόν κύριοι Βουλευτές πείτε και στον Πρωθυπουργό. Αφού εσείς καταλαβαίνετε αυτό που δεν καταλαβαίνει η κ. Κεραμέως ότι δηλαδή το θέμα αυτό φθείρει τη ΝΔ και εσάς όλους εκλογικά, γιατί δεν κάνετε κάτι να το αλλάξετε. Γιατί αφήνετε την κ. Κεραμέως να σας μειώνει την εκλογική σας δύναμη. Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι τον ωφελεί η μη συμμόρφωση στο ΣτΕ για τα θρησκευτικά, που θέλουν ο Μακαριώτατος και ο άνθρωπός του στο Υπουργείο ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων για να φθείρεται η ΝΔ και να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μία μαζική αντίδραση, και μάλιστα από κυβερνητικούς βουλευτές, έχει γενικά μεγαλύτερη ισχύ και αποτελεσματικότητα.
Ο κ.Καλαφάτης, έθεσε το κομματικό συμφέρον υπεράνω του εθνικού.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com