14 Ιαν 2020

Ό,τι και να μηχανευθούν οι υπηρέτες της "πολιτικής ορθότητας", της ιδιότυπης αυτής χούντας, δεν πρόκειται να επιτύχουν το στόχο τους!

Ό,τι και να μηχανευθούν οι υπηρέτες της "πολιτικής ορθότητας", της ιδιότυπης αυτής χούντας, δεν πρόκειται να επιτύχουν το στόχο τους!
Η λυσσώδης αντίδραση των θολοκουλτουριάρικων και ψευτοπροοδευτικών κύκλων, που λυμαίνονται την πολιτική, τη δημοσιογραφία και γενικότερα το δημόσιο βίο, καταδεικνύει περίτρανα, το γεγονός, ότι η θεοφιλής ενέργεια της ΑΣΠΕ και των ορθοδόξων χριστιανικών σωματείων, όχι απλά τους ενόχλησε και τους εξόργισε, αλλά "τους κάθησε στο στομάχι", κατά το κοινώς λεγόμενο, τους έτσουξε και τους τσιγάρισε.

Προφανώς, οι προαναφερθέντες κύκλοι της ανομίας, της παρακμής και του σκότους, έτρεφαν την ψευδαίσθηση, ότι η νομιμοποίηση της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας, και η συνοδεύουσα, αυτή, φαιά προπαγάνδα, τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του 70 και τα μέσα της δεκαετίας του 80, θα αρκούσε, ούτως ώστε να μη θεωρείται νοητή και δυνατή, στους δύστηνους καιρούς της ραστώνης, του ωχαδελφισμού, του δεν-μεμελισμού, του συμβιβασμού και του εφησυχασμού, όπως οι τωρινοί, οιαδήποτε δημόσια παρέμβαση-καμπάνια, εναντίον των αμβλώσεων, από της πλευράς σωματείων και συλλογικοτήτων, γενικότερα.
Αποδείχθηκε, πανηγυρικά, ότι έπεσαν έξω στους υπολογισμούς και τους σχεδιασμούς τους.
Ό,τι και να μηχανευθούν οι υπηρέτες της "πολιτικής ορθότητας", της ιδιότυπης αυτής χούντας, που έχει διαβρώσει το δημόσιο βίο, σε πολιτικό και δημοσιογραφικό επίπεδο, και έν τινι μέτρω και σε εκκλησιαστικό, σε επίπεδο ηγεσίας, προκειμένου να απαξιώσουν, περιθωριοποιήσουν και φιμώσουν, όσους αγωνίζονται για την προάσπιση του θεόσδοτου δώρου της ανθρώπινης ζωής, δεν πρόκειται να επιτύχουν το στόχο τους!
"Ο λόγος του Θεού, ου δέδεται"!
Και θα ηχεί ελεγκτικός στα ώτα τους, και θα αποκαλύπτει διαρκώς το μέγεθος του ανοσιουργήματος, που συνεπάγονται οι αμβλώσεις, το ιδιαζόντως ειδεχθές αυτό έγκλημα, το δικαίωμα στη διάπραξη του οποίου, αυτοί αναίσχυντα προβάλλουν και υποστηρίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com