8 Νοε 2019

π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης,Παράνομη μετανάστευση Α΄

Εκπομπή με τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη που μεταδίδεται από τα κανάλια Atlas TV και Αχελώος TV (Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ πάτερ. Περιγράφοντας μεν τη ζοφερή πραγματικότητα, αναδείξατε τη σπίθα που έχουμε μέσα μας ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δίδοντάς μας ελπίδα δια της μετανοίας. Ας καταλάβουμε έστω και τώρα ότι η μετάνοια είναι μονόδρομος. Θερμά σας παρακαλούμε να μας ομιλείτε τακτικότερα.

Διονύσιος είπε...

Σωστά περιγραφή την ζοφερή πραγματικότητα στην Ελλάδα με την λάθρα εισβολη των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστων .
Νά ασχοληθείς και με τα θέματα τής ορθοδόξου πίστεως μας, πού μετά την ληστρική ψευδοσυνοδο στο Κολυμπάρι Κρήτης,οι αιρετικοί εισέβαλαν στον ορθόδοξο ιερό ναό,με τα ιερατικά άμφια τους και συμπροσευχονται και συλλειτουργούν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τούς αρχιερείς μας.
Δημιούργησαν σχίσμα στην Πανορθόδοξη εκκλησία, πού όσοι κληρικοί και μοναχοί τους ακολουθούν και εκκλησιάζονται μαζί τους, δεν τούς ξεπλένει ούτε ο μαρτυρικός θάνατος, σύμφωνα με τον λόγο του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου.

Χρήστος είπε...

Πάτερ Αρσένιε σας εύχομαι για την ονομαστική σας εορτή καλό παράδεισο.Και για τον πατηρ Γρηγόριος αρχιπελαγιτη που αναφερθήκατε να έχουμε τις ευχές και πρεσβείες του. Να δει όλος ο κόσμος τις ομιλίες του που υπάρχουν στο YouTube. Είναι ένας σύγχρονος Άγιος Πατροκοσμάς. Μας λένε ρατσιστές γιατί δεν βρήκανε μία λέξη που να περιγράφει την αγάπη που έχουμε για την πατρίδα μας και που δεν έχουν αυτοί. Δυστυχής αυτός που δεν έχει πατρίδα αλλά δυστυχέστερος αυτός που δεν την αγαπάει 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com