6 Νοε 2019

Ν.Δ. όπως ΣΥΡΙΖΑ στο εποικιστικό!

Δεν υπάρχουν μεταναστευτικές ροές, όπως λένε οι φίλοι των απόψεων σκοτεινών προσωπικοτήτων, όπως ο Τζορτζ Σόρος. Υπάρχει εποικισμός. Και μόνο η χρήση της λέξεως «ροές» είναι δείγμα απόπειρας χειραγώγησης του πληθυσμού. Υποβάλλεται με αυτόν τον τρόπο η ιδέα ότι αφού πρόκειται για «ροές», μιλάμε για φυσικό φαινόμενο, σαν το νερό που κυλά. Άρα ο εποικισμός είναι αναπόφευκτος.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δεν είναι μεταναστευτικό, αλλά εποικιστικό και η κυβέρνηση της Ν.Δ. κάνει ακριβώς τις πολιτικές επιλογές που πρέπει να εφαρμοστούν για να επιδεινωθεί το πρόβλημα και η πατρίδα μας να καταντήσει χαλιφάτο.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», η ίδια η Frontex θεωρεί ότι είναι εσφαλμένοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα που απασχολεί τον λαό μας και απειλεί την πατρίδα μας με αφανισμό. Δηλαδή, με το να αδειάζει τα νησιά από τους εποίκους και να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα στέλνει ακουσίως το εξής μήνυμα στους διακινητές, στον Ερντογάν αλλά και σε όσους λαθρομετανάστες ψάχνουν τον μήνα που τρέφει τους έντεκα: όσοι λαθρομετανάστες και να έρθουν θα διεκπεραιωθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και όπου αλλού οι τοπικοί πληθυσμοί φανούν αρκετά... βολικοί. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν μέχρις εδώ και να μην αποχωρήσουν ποτέ.
Ουσιαστικά, η Ν.Δ. ακολουθεί πιστά την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ - μόνο που από καιρού εις καιρόν αλλάζει κάποια λεκτικά σχήματα, φράσεις και διατυπώσεις. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου έλεγε ότι «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια» και οι νεοδημοκράτες ότι είναι «πατριωτικό καθήκον» των Ελλήνων να δεχτούν ισλαμικές κοινότητες στον τόπο τους για να «αποσυμφορηθούν τα νησιά» και έτσι να έρθει και η επόμενη φουρνιά εποίκων.
Και για κερασάκι στην τούρτα, οι αχαρακτήριστες προτάσεις από βουλευτές σαν τον κ. Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ να απαγορευτούν το ψήσιμο χοιρινού κρέατος και η κατανάλωση αλκοόλ δίπλα σε δομές μεταναστών. Καταπώς φαίνεται μερικοί προλειαίνουν το έδαφος για την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου στην Ελλάδα.
dimokratianews,06.11.2019

1 σχόλιο:

Χρήστος είπε...

Στη Θεσσαλονίκη επί τουρκοκρατίας υπήρχε ένας πασάς αιμοβόρος και τα βράδια ντυνόταν φτωχικά και έβγαινε στο δρόμο για να παρακολουθεί τι λένε οι άνθρωποι για αυτόν.Τον γνώρισε μία γριά 100 χρόνων και του είπε χαίρε Πολυχρόνεμενε μου Πασά ο Θεός να κόβει μέρες από μένα και να δίνει σε σένα χρόνια.Την ρώτησε αυτός πως με γνώρισες; Του είπε ότι εγώ έζησα και τον παππού σου και τον πατέρα σου.Την ρώτησε τι άνθρωπος ήταν ο παππούς μου; Ο παππούς σου πασά μου έσφαζε παλουκωνε και κρέμαγε. Ναι ε και ο πατέρας μου; Ο πατέρας σου πιο χειρότερος απο τον παππού σου.Ναι ε και εγώ; Εσύ πασά μου είσαι πιο χειρότερος και απο τον πατέρα σου.Τοτε ο Θεός γιατί να μου δίνει χρόνια; Γιατί αυτός που θα έρθει μετά από σένα θα είναι ακόμα πιο χειρότερος.Δυστυχώς αυτό συμβαίνει και με της κυβέρνησεις στο μεταναστευτικό

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com