24 Οκτ 2019

"Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα!" το θέμα Μαθητικού Διαγωνισμού του Υπουργείου Παιδείας

Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα! για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας.
Τι να σχολιάσει κανείς;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αναισχυντία και η ξετσιπωσιά έχουν υπερεκχειλίσει. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στην υπουργό και τους άλλους ενόχους παράγοντες του ελεεινού Υπουργείου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ελέησον!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ω, βέβαια, πολύ εντυπωσιακό θέμα!!! Πρωτότυπο, ανεπανάληπτο!!! Ώστε αυτό είναι ένα από τα σοβαρά θέματα, για το οποίο οφείλει να προβληματιστεί σήμερα το ανθρώπινο ον!!! Και μάλιστα το διαμορφούμενο αγαθό πλασματάκι, που λέγεται παιδί!!! Δεν υπάρχουν υπαρξιακά θέματα, για να εκφράσουν τα παιδιά τις σκέψεις τους, ανάλογα της ηλικίας τους και ανάλογα της αξίας του όντος αυτού, που λέγεται άνθρωπος! Τα εξάντλησαν οι πρόγονοί μας και τα πετάτε στο βόθρο, για να βγάλετε από εκεί τα δικά σας κοπρώνυμα επινοήματα; Βρε, θα πάρω τον σκύλο μας, θα του μάθω ελληνικά, να το διαβάσει αυτό το κουρελόχαρτο και θα σας πάρει στο κυνήγι το άλογο ζωντανό, να σας ξεσκίσει, για την ανωμαλία που σας δέρνει! Σε ποια κέντρα διαστροφής κάνετε υπακοή και τα διακονείτε; Τίνος θέλημα υπηρετείτε, που σας ψήφισαν τάχα δεξιοί, τάχα συντηρητικοί, τάχα ηθικοί, τάχα... τάχα;... Ασυνειδησία! Αναισθησία! Απανθρωπιά! Μήπως είναι και αυτό απομεινάρι της προηγούμενης κυβέρνησης και φοβάστε μη δεν το εφαρμόσετε, γιατί θα σας πουν καθυστερημένους; Και βέβαια είναι ολοφάνερη η προδοσία της παμπόνηρης δεξιάς στους "αγαθούς" ψηφοφόρους της!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com