5 Οκτ 2019

Σβήνουν την εθνική μας συνείδηση: Διαλύουν Πατρίδα και Ορθοδοξία

Σβήνουν την εθνική μας συνείδηση: Διαλύουν Πατρίδα και Ορθοδοξία
Σβήνουν την εθνική μας συνείδηση: Διαλύουν Πατρίδα και Ορθοδοξία
Βασίλης Σκουλαράκος
Τέλος το θρήσκευμα από τα σχολεία - Εξαφανίζουν τον ελληνικό λαό χτυπώντας την Ιστορία, τη Γλώσσα και τη Θρησκεία

Το δόγμα Κίσινγκερ (αφαιρέστε από τους Έλληνες τη γλώσσα τους, τη Θρησκεία τους και την Ιστορία τους), που εδώ και πολλά χρόνια έχει τεθεί σε εφαρμογή στην Ελλάδα, δυστυχώς αρχίζει να λειτουργεί μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, επιφέροντας απώλεια της εθνικής μας συνείδησης.
Είναι χαρακτηριστική άλλωστε η απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που βάζει τέλος στην αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα στοιχεία των μαθητών, κρίνοντάς τη αντισυνταγματική.
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία αυτά θα διαγραφούν από τα αρχεία των μαθητών που τηρούνται στο σχολείο, στους τίτλους και πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool», αλλά και στη δήλωση ότι ο µαθητής δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος προκειμένου να απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών.
Με την ίδια απόφασή της η Αρχή καλεί το υπουργείο Παιδείας να συμμορφωθεί με τα νέα δεδομένα.
Η υπόθεση έφτασε στην Αρχή μετά από προσφυγή που είχαν ασκήσει η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕλΕΔΑ) και η Ένωση Αθέων υποστηρίζοντας ότι η είναι αντισυνταγματική και μη νόμιμη η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας.
«Διαλύστε τους Έλληνες»
Μετά το χτύπημα στην Ιστορία μας, με την εθνικά απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους σφετεριστές γείτονες των Σκοπίων, έρχεται και πάλι ένα νέο χτύπημα για τον Ελληνισμό και την Εκκλησία.
Η απόφαση για μη διαγραφή του θρησκεύματος από τα σχολεία αποτελεί σαφέστατο χτύπημα κατά τής Ορθόδοξης πίστης των Ελλήνων και προσπάθεια αποχριστιανοποίησης της χώρας.
Είναι φανερό πως έχουν βάλει στόχο να εξαφανίσουν το θρησκευτικό μας συναίσθημα, να εξουδετερώσουν την επιρροή της Εκκλησίας στον λαό, να καταστήσουν την Ελλάδα Κράτος άθρησκο και άβουλο στα άνομα σχέδια των ολίγων ισχυρών της παγκόσμιας τάξης, να καταστήσουν τον Έλληνα ανδρείκελο στις ορέξεις των βιαστών της ελευθερίας.
Όμως, όλοι όσοι προσπαθούν να εξουδετερώσουν Πατρίδα και Θρησκεία φαίνεται πως λησμονούν το γεγονός ότι η Εκκλησία υπήρξε ανέκαθεν, θεμέλιος λίθος της ελληνικής κοινωνίας.
Σε τι αποβλέπουν, λοιπόν, όλοι αυτοί; Τι θέλουν να πετύχουν; Ένα έθνος χωρίς θρησκευτική συνείδηση, χωρίς Ιστορία, χωρίς Γλώσσα;
Ένα είναι βέβαιο: Θέλουν να εξαφανίσουν τα θεία, τα ιερά και τα «πιστεύω» του Ελληνισμού, με τα οποία γαλουχήθηκαν αιώνες τώρα γενιές και γενιές Ελλήνων.
Θέλουν να διαλύσουν τον θεσμό της οικογένειας, θέλουν ένα κράτος απάτριδων, άβουλων όντων, έρμαιων στις ορέξεις της Νέας Τάξης.
Ας βάλουν όμως στο μυαλό τους πως ο ελληνικός λαός δεν συμβιβάζεται, δεν ξεπουλά τα ιερά και τα όσια και αντιστέκεται.
Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει για πάντα, η δική μας κόκκινη γραμμή, μια γραμμή που δεν πρόκειται ποτέ να τη μετατρέψουμε σε… κύκλο.
Τιμή μας είναι να μας κατηγορούν για την πιστή τήρηση των αξιών που μας χαρακτήριζαν και θα μας χαρακτηρίζουν για πάντα.
newsbomb.gr,6-9-2019

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΣΚΟΥΛΑΡΑΚΟ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com