21 Σεπ 2019

Αλλάζουν όνομα οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός» και «Άγιος Δημήτριος»

Αποτέλεσμα εικόνας για σταθμοι μετρο
Αλλάζουν όνομα οι σταθμοί του μετρό «Ευαγγελισμός» και «Άγιος Δημήτριος»
(Αλλάζουν από μόνοι τους όνομα οι σταθμοί, δεν τους το αλλάζουν «κάποιοι»!)
     «Ειδικότερα, λέει η ανακοίνωση, ο σταθμός «Ευαγγελισμός» της Γραμμής 3 μετονομάζεται σε «Παύλος Μπακογιάννης» και ο σταθμός «Άγιος Δημήτριος» της Γραμμής 2 σε «Αλέκος Παναγούλης».

     Πτώχευση πνευματική, στο μαγαζί, που λέγεται Ελλάδα! Φτώχεια και γελοιότητα! Θα μας σώσουν οι υποκρισίες και τα καιροσκοπικά κόλπα των οργάνων της παγκοσμιοποίησης. Ποιος είναι ο Μπακογιάννης και ποια είναι η Παναγία, η Θεοτόκος, η μητέρα του Θεού; Ποια σύγκριση μπορεί να γίνει και ποιος ασεβής θα τολμήσει να την κάνει; Ακόμη και του ίδιου - αιωνία του η μνήμη - θα τρίζουν τα κόκαλά του για την ασέβεια αυτή. Ποιος είναι ακόμη ο Παναγούλης - κι αυτού αιωνία η μνήμη - που θα κλέψει το όνομα του μεγάλου αγίου, προστάτη και σωτήρα της Θεσσαλονίκης και του οποίου το όνομα με καμάρι φέρουν χιλιάδες Έλληνες! Έρχονται οι ασεβείς και καθιστούν ηθικούς αυτουργούς τους νεκρούς, για μια πράξη, που οι ίδιοι τους ποτέ δεν θα τολμούσαν!
     "Στόχος και κύρια επιδίωξη της Αττικό Μετρό Α.Ε., είναι η μετονομασία των σταθμών να λειτουργήσει ως μια διαρκής υπενθύμιση των αξιών της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Εθνικής Συμφιλίωσης", γράφει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.
     Ώστε, λοιπόν, η πίστη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στην αγιότητα του Αγίου Δημητρίου - και πάντων των αγίων - και η μίμηση αυτών, αδυνατούν να υπενθυμίσουν και να καλλιεργήσουν αρετές, ασυγκρίτως ουσιωδέστερες και μάλιστα ουράνιες και σωτηριώδεις, σε σχέση με αυτές, που πιπιλίζουν συνεχώς οι "δημοκράτες" πολιτικοί της πατρίδας μας και ποτέ δεν εφαρμόζουν με δικαιοσύνη και αγάπη; Φταίνε οι άγιοι και οι Αλήθειες της Εκκλησίας, που κινδυνεύει η δημοκρατία, που περιορίζεται η ελευθερία και χάνεται η συμφιλίωση μεταξύ των αδελφών;
     Θα το πανηγυρίσουν όλοι μαζί, λέει ακόμη το κείμενο. Όλοι οι προύχοντες, που κατά τα άλλα είναι αντίπαλοι μεταξύ τους! Άθλιοι και καημένοι υποκριτές και ψευδοσωτήρες! Αρνητές της ιστορίας αυτού του τόπου, που γράφτηκε με αίμα, δάκρυ και ιδρώτα! Συνεχίστε να κατεργάζεστε την καταστροφή, αφού παίζετε χωρίς αντίπαλο! Αυτοθαυμάζεστε για την άνευ εμποδίων προδοτική σας πορεία. Σας έχει καταλάβει το αντίχριστο πνεύμα: "ψυχικὸς δὲ ἄνθρωπος οὐ δέχεται τὰ τοῦ Πνεύματος τοῦ Θεοῦ· μωρία γὰρ αὐτῷ ἐστι, καὶ οὐ δύναται γνῶναι, ὅτι πνευματικῶς ἀνακρίνεται".(Ο ψυχικός άνθρωπος, ο άνθρωπος δηλαδή που δεν έχει αναγεννηθεί, αλλά ζει την κατώτερη ζωή των ενστίκτων και παθών, δεν δέχεται εκείνα που αποκαλύπτει το Πνεύμα του Θεού, διότι του φαίνονται ανόητα, και δεν έχει την πνευματική ικανότητα να τα γνωρίσει, επειδή αυτά ερευνώνται και κατανοούνται κατά τρόπο πνευματικό, με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος).
 Κι αν θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή μετάνοια, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε πως μπορεί ανθρωπίνως να γίνει!!!
Δεν σας αξίζει η επωνυμία!
ΑΝΩΝΥΜΟΣ!
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όταν γίνει σεισμός θά μάς προστατεύουν οι Παύλος καί Αλέκος....κατάντια. ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΑΙΣΧΟΣ!

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

".. μετονομασία των σταθμών να λειτουργήσει ως μια διαρκής υπενθύμιση των αξιών της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Εθνικής Συμφιλίωσης" Τώρα τι θέλουν να μας πουν ότι ο καθένας που θα βλέπει την ονομασία θα θυμάται τα ανωτέρω; Πείτε το ξεκάθαρα ότι βγάζετε φλύκταινες όταν οι ονομασία παραπέμπει σε Θεό. Άντε λοιπόν ας αλλάξετε σε δεύτερο στάδιο και τον Άγιο Ελευθέριο του ηλεκτρικού, εκείνος παραπέμπει το νου στην ελευθερία να μην έχουμε εις διπλούν ονομασίες.

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο άραγε; Τι τους πείραζαν οι λέξεις "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" και "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" και τα αντικατέστησαν με αυτά των Π.Μπακογιάννη και Α.Παναγούλη; Δεν τους φθάνουν οι δρόμοι και οι πλατείες για να τους τιμήσουν;
Ή μήπως, όπερ και το πιθανότερο, θέλουν να εξαφανίσουν κάθε τι που θυμίζει την ορθόδοξη χριστιανική πίστη από τη δημόσια ζωή και χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα την απόδοση τιμής στη μνήμη των αντιδικτατορικών αγωνιστών για να συγκινήσουν το λαό;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αρχίσαμε να ξυπνάμε! Δεν θα αλλάξει τελικά όνομα η στάση ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Ύστερα από σωρεία αντιδράσεων ασκήθηκαν οι ανάλογες πιέσεις που έφεραν την ανατροπή! Εμπρός λοιπόν!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com