16 Σεπ 2019

Εμπόριο ανθρωπισμού


Αποτέλεσμα εικόνας για μκο
Εμπόριο ανθρωπισμού
Το  μείζον πρόβλημα στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι το μεταναστευτικό-προσφυγικό, το οποίο χρησιμοποιείται εργαλειακά, υπό της Τουρκίας, ίνα εξυπηρετήσει την εξωτερική της πολιτική, εις βάρος της Ελλάδας και κατά της Ευρώπης, πλην όμως η Ελλάς έχει να αντιμετωπίσει, εν ταυτώ, και τον, εκ των ενόντων εχθρό, ήτοι τους έμμισθους «Δούρειους ίππους», οι οποίοι στρέφουν εξ οικείων τα βέλη και βάλλουν διαπρυσίως κατά της Πατρίδας μας, εμπορευόμενοι δήθεν τον ανθρωπισμό και υπερασπιζόμενοι, κατά το δοκούν, τα ατομικά δικαιώματα, ενώ κατ’ ουσίαν, αποτελούν θεματοφύλακες της  «Κερκόπορτας» προς το μέλλον του έθνους μας, διότι υπηρετούν, εκ των ών ούκ άνευ, αλλότρια εξω-εθνικά συμφέροντα.

Πρόκειται δια ορκισμένους ανθέλληνες, οι οποίοι μισούν θανάσιμα την Ελλάδα και καλλιεργούν το ιδεολόγημα του ανθελληνισμού εξουδετερώνοντας τον Έλληνα με το ανυπόστατο στίγμα του ρατσιστή, εθνικιστή και φασίστα και επικίνδυνου αντιφρονούντα προς τον επιβληθείσα «κανονικότητα» της ολοκληρωτικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι ως άνω λοιπόν «ελληνόφωνοι», νοουμένου ότι, ενεργούν ως στρατευμένοι θεωρητικοί του ανθελληνισμού, μίσθαρνα όργανα, των ιθυνόντων εντολέων των, οι οποίοι διαπλέκονται μετά των, αδήλου προελεύσεως, νομικώς και φορολογικώς, Μ.Κ.Ο, οι οποίες λυμαίνονται, την «αγορά» των προσφύγων, έναντι αδρών κονδυλίων.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών, είναι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα, υπό τις ως άνω μνησθείσες ύποπτες συνθήκες και διεκδικούν δικαιώματα, σε μία Ελλάδα η οποία καθίσταται καθημαγμένη από την παρατεταμένη οικονομική κρίση, πλήττεται από το δημογραφικό πρόβλημα, και συγχρόνως, οι ίδιες οι Αρχές, στρέφονται κατά των ταυτοτητοποιητικών αρμών της, όπως η ζώσα Ορθόδοξη παράδοση, η γλώσσα, η ιστορία και ο πολιτισμός.
Λίαν προσφάτως, η Ανεξάρτητη Αρχή Προσωπικών δεδομένων, γνωμοδότησε, δια την απαλοιφή του θρησκεύματος και της Ιθαγενείας, εκ των σχολικών πιστοποιητικών, μία άτοπη απόφαση η οποία αντίκειται εις την κρατούσα ερμηνεία των οικείων άρθρων του Συντάγματος, αναφορικώς με το μάθημα των Θρησκευτικών.
Η νομιμοφανή προπαγάνδα ορισμένων, ομάδων, κατά της Ορθοδόξου παραδόσεως, ήτοι του καθολικού θρησκευτικού αποχρωματισμού της Πατρίδας μας, παρά την υφιστάμενη ρύθμιση εις την Συνταγματική έννομη τάξη, όπως και η παραχάραξη της ιστορία μας, η εκδήλωση ασέβειας και μη απότιση φόρου τιμής προς τους θυσιασθέντες με αυταπάρνηση δια τα Πίστη και την Πατρίδα μας, αποτελούν σύγχρονες αποικιοκρατικές αντιλήψεις μίας συντριπτικής  μειοψηφίας, νέο-γενίτσαρων, οι οποίοι διεκδικούν την υποτέλεια και τον εξανδραποδισμό της Ελλάδας, προς την Τουρκία και προς τα άλλα έθνη Κράτη δηλονότι την υποδούλωσή μας δια ειρηνικών διοικητικών μέσων.
Όπερ έδει δείξαι, είναι παρανοϊκό, οι ως άνω περιγραφόμενοι εγκάθετοι εθνομηδενιστές, να τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά, αφενός να καθυβρίζουν την αγάπη για την Πατρίδα μας και την εθνικής μας ανεξαρτησία, κατονομάζοντάς την άστοχα ως φασισμό και την ίδια ακριβώς στιγμή να καθίστανται φανατικοί υποστηρικτές του αλυτρωτισμού και του υπερεκχειλίζοντος και απροσχημάτιστου πραγματικού σοβινισμού ξένων εθνών –κρατών, εις βάρος της Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό, να εκφράζονται με την Ελληνική γλώσσα και υποτίθεται την υπερασπίζονται και ταυτόχρονα τη πολεμούν με λύσσα τη πατρίδα που αναγεννήθηκε από τις στάχτες μετά από δεκαετή αιματηρό αγώνα. Αν δεν είχε συσταθεί αυτό το κουτσουρεμένο κράτος σήμερα θα ήταν μια Οθωμανική επαρχία στην οποία αυτή η γλώσσα θα διώκονταν αν δεν είχε εξαληφθεί. Θα μας πουν όλα αυτά είναι υποθετικά, δείτε τους Κούρδους, μιλούν τη γλώσσα τους και υπάρχουν ως εθνική μειονότητα. Αλλά ρωτήστε τους αν είναι χαρούμενοι για αυτό. Όμως αν ένα έθνος μπόρεσε με τόση αιμορραγία και τόσο φόρο αίματος να απελευθερωθεί, σήμερα από τη πίσω 'πόρτα' ανοίγεται μια νέα Κερκόπορτα, αυτή τη φορά καλαίσθητα αναπαλαιωμένη και καλλωπισμένη.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com