16 Ιουλ 2019

Συλλογικότητες, γκρουπούσκαλα και τάγματα εφόδου, η βραχεία χείρα του Παρακράτους της ολοκληρωτικής Αριστεράς


Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλογικότητες, γκρουπούσκουλα
Συλλογικότητες, γκρουπούσκαλα και τάγματα εφόδου, η βραχεία χείρα του Παρακράτους της ολοκληρωτικής Αριστεράς
Το καθεστωτικό Σταλινογενές κόμμα του Μπολσεβικισμού, κατέρρευσε τύποις, διότι η νοοτροπία η οποία έχει δυστυχώς καλλιεργηθεί εις την κοινωνίαν και ιδίως εις την νεολαία καθίσταται ανυπέρβλητος.
Οι ρίζες του επάρατου αριστερισμού έχει διαποτίσει το συλλογικό υποσυνείδητο καθώς και εν γένει τον πολιτισμό έχοντας εγκαθιδρύσει μεταπολιτευτικά μία καθολική νοοτροπία σκέψης, εξαιτίας και συνεπεία της ιδιαζούσης ανοχής της φερόμενης ως «Δεξιάς».

Ο υπαίτιος και ηθικός αυτουργός, μεταπολιτευτικά, ήταν η Νέα Δημοκρατία η οποία εις την προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές του συμμοριτοπολέμου, επέδειξε ιδιάζουσα ανοχή εις την Αριστερά η οποία αντί να το εκτιμήσει και να το αναγνωρίζει, οικοδομώντας μία ουσιαστικά ισόρροπη κατάσταση μεταξύ των Ελλήνων,  το εκμεταλλεύτηκε εις το πολλαπλάσιο βαθμό εξακολουθώντας να πλήττει την Δεξιά με μεγαλύτερο μένος, εισέτι και εις περίοδον της περιλαλήτου προεδρευομένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Είναι πρόδηλο ότι  πρώτος στόχος ήταν η ρεβάνς ακόμη και εις το κλεινόν άστυ, εις τα πλαίσια του Δημοκρατικού Κοινοβουλευτισμού, συνέπηξε ομάδες τρομοκρατίας, εγκαθίδρυσε τα εξάρχεια ως «κράτος εν κράτει» ορμητήριο και καταφύγιο των αναρχικών γκρουπούσκουλων, τα οποία δρούσαν ως εμπροσθοφυλακή, συγκρότησαν τα τάγματα εφόδου, τα οποία μέχρι και σήμερα, ως παρακρατικός στρατός της αριστεράς.
Εν ολίγοις η αριστερά η οποία νομιμοποιήθηκε, χάριν της Δεξιάς ουδέποτε μετανόησε δια τα στυγερά εγκλήματα προς τους καταφώρως άδικα, δολοφονηθέντες Έλληνες εις την Πηγάδα του Μελιγαλά αλλά και αλλαχού, απλώς σφετερίστηκε τον ενδοτισμό της Δεξιάς της επέφερε με την ίδρυση του παρακράτους της, καίρια πλήγματα, συντήρησε στρατό όπως και σήμερα εν περιόδω δημοκρατίας και ειρήνης εντός των πόλεων, προκειμένου να επικρατήσει.
Επιπλέον πέραν της πολεμικής αυτής, κατόρθωσε δια της φαιάς προπαγάνδας και της παραχάραξης της ιστορίας, δια της ανοχής και της υποχωρητικότητας της Δεξιάς, να κυριαρχήσει ιδεολογικά εις τον πιο νευραλγικό τομέα του έθνους μας εις την παιδεία και να βεβηλώσει την ιερά παράδοσή μας, προς όλες τις κατευθύνσεις με τον δηλητηριώδη και άξεστο Μαρξισμό.
Επικράτησε κατά κράτος εις την συγγραφή των βιβλίων, εις την γλώσσαν, εις την λογοτεχνία, εις την κουλτούρα, εις τον πολιτισμό, εις την τέχνη, και η Δεξιά γηθοσύνως καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, με αποτέλεσμα, προϊόντος του χρόνου, να οικοδομηθεί μία Νέα Τάξη πραγμάτων όπου οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου, να καθαγιαστούν εις την συνείδηση της κοινής γνώμης, την στιγμή την οποία, ανδρώθηκαν υπό του καπιταλισμού και ανεπτύχθησαν υπό συνθήκες δήθεν σοσιαλισμού του Πασόκ, καταλαμβάνοντας καίριες θέσεις ει τον δημόσιο βίο, έμμεσα ή άμεσα.
Τοιουτοτρόπως κυριάρχησε μία πλήρης στρέβλωση εις την κοινή γνώμη, όπου η αριστερά εμφιλοχώρησε παντού, όχι μόνον εις τους θεσμούς και την Παιδεία και την Τέχνη, με αποτέλεσμα να καταστεί τρόπος ζωής, άκριτα και άκρατα, με συνέπεια να δημιουργηθεί, ένας αναιτιολόγητος ανορθόλογος μύθος, δια το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.
Το Πασόκ ίδρυσε την νοοτροπία αυτή, ως προς τούτο και έπεται η Αριστερά, κηδεμόνευσαν όλες τις βαθμίδες της παιδείας και την παρέδωσαν εσκεμμένα εις τα χέρια των ποδηγετούμενων δήθεν αναρχο-αυτόνομων ομάδων, δια να διασπείρουν το χάος, την ανομία, να υποβαθμίσουν κάθε ψήγμα, σοβαρής εκπαίδευσης και παιδείας, ισχυροποιώντας κατά αυτόν τον αισχρό τρόπο την παρα-παδεία και την ιδιωτική εκπαίδευση, οι ίδιοι, οι δήθεν προβοκάτορες αριστεροί ή εναλλακτικώς να ωθούν τα παιδιά εις το εξωτερικό και όσα να μένουν εδώ να καθίστανται, ακουσίως, όμηροι μίας παρακμιακής κατάστασης η οποία όζει διαφθορά.
Το πρώτο προπύργιο της Αριστεράς ήτο, η εκπαίδευση η οποία παραμένει μέχρι σήμερον, με τις κομματικές νεολαίες οι οποίες εξευτελίζουν κάθε είδος ανώτατης εκπαιδεύσεως και εκμαυλίζουν κάθε ηθική αξία παιδείας, μετατρέποντας άπασες τις βαθμίδες τις παιδείας σε φυτώρια κομματανθρώπων και τα σχολεία-πανεπιστήμια, ορμητήρια εχθροπραξιών, αλητείας, συμπλοκών μα κυρίως αποθήκες παράνομων προϊόντων και βιομηχανία παρασκευής μολότωφ. Αυτή είναι η Αριστερά.
Το θέατρο, ο κινηματογράφος, τα βιβλία, εργαλεία, εγχειρίδια αισχρής ερυθρής προπαγάνδας, διαστρέβλωσης της Ιστορίας, υποτίμησης του αγώνα, κατασυκοφάντησης του ελληνικού πολιτισμού, λοιδορίας ο, τιδήποτε εθνικού, την προπαγάνδα των δε αυτή, την βαπτίζουν ανιέρως και ανενδοιάστως ως πρόοδο, εκσυγχρονισμό.
Εν ολίγοις η απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας ο ακρωτηριασμός του παρελθόντος μας, η Πίστη μας, δομικές δηλαδή σταθερές, συνεκτικές της ταυτότητας μας κατακρημνίστηκαν και συμψηφίστηκαν δήθεν με τον Φασισμό.
Πρόδηλη λοιπόν η πρόθεσή της Αριστεράς ως όργανο της παγκοσμιοποιήσεως να καταλύσει κάθε πρόσκομμα εις την επελαύνουσα Νέα Τάξη Πραγμάτων και εγκαθιδρυθησομένη Παγκοσμιοποίηση, τούτο ήδη το ζούμε, εις την ανέλεγκτη ροή μεταναστών,  την σωρεία πλειστηριασμών, του ουδετερόθρησκο κράτους, της α-εθνικής παιδείας, πλήρης ισοπέδωσις.
Η Ελλάς πνέει τα λοίσθια, προκρίνεται ο Μουσουλμανισμός της Ορθοδόξου Παραδόσεως, προβάλλονται ανθελληνικά πρότυπα και εγκαθιδρύονται εις την κοινωνία στρεβλές και χαλκευμένες αξίες.
Εδώ και μισό αιώνα επικρατούν τα ανωτέρω, όταν ασφαλώς υψώσεις ανάστημα στιγματίζεσαι ως φασίστας, ρατσιστής, ακροδεξιός και μέχρι πρότινος Χρυσαυγίτης, όμως ουδείς είναι διατεθειμένος να καταπολεμήσει το αυγό του φιδιού, ήτοι τον Μπολσεβικισμό, διότι όπως έλεγε ο παμμέγιστος Στρατής Μυριβήλης : « ο κομμουνισμός είναι μία μέθοδος σατανική για την κατασκευή μίας νέας φυλής….»
Εν προκειμένω ο Ελληνισμός καθίσταται υπό διωγμόν, η χαίνουσα πληγή, την οποία κατέλειψε ο Σύριζα, πυορροεί και όζει, και απαιτείται ιδιαίτατη προσπάθεια από την νέα κυβέρνηση να ιάνει ή να εκριζώσει δραστικά το δηλητηριώδες βέλος του ανθελληνικού, απάνθρωπου και ολοκληρωτικού μπολσεβικισμού.
Ως εκ τούτου λοιπόν το μείζον και καίριο ζήτημα είναι πως το αστικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δια του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Ασφαλείας θα επαναφέρει την νομιμότητα, ίνα ο πολίτης να εμπεδώσει το αίσθημα της ασφαλείας, και να μη καθίσταται έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος ή των ετεροκατευθυνόμενων γκρουπούσκουλων τα οποία παντελώς αυθαίρετα και έκνομα εισέβαλλαν κατά το δοκούν, τρομοκρατώντας και διαπράττοντας εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Οι αναρχικές δήθεν αυτές ομάδες συλλογικότητες εξυπηρετούσαν συμφέροντα, ήταν αυτές που φυλούσαν την Αλβανική πρεσβεία, όταν δολοφόνησαν οι Αλβανοί τον αδελφό μας Κατσίφα, όπου χέρι χέρι με την απελθούσα κυβέρνηση,  φώναζας επαισχύντως και ανερρυθρισάστως, όλους τους Έλληνες πολίτες ως φασίστες.
Η νέα κυβέρνηση δέον όπως μετασχηματίσει την κοινωνία εις ένα σύγχρονο πολιτισμένο κράτος, δίχως τάγματα εφόδου, διχαστικές τάσεις, τρομοκρατία, Εξάρχεια, να θέσει το δάκτυλο των τύπο των ήλων, δεν γνωρίζω όπως κατά πόσο είναι διατεθειμένο να το πραγματοποιήσει δια τον λόγο ότι , η Αριστερά δεν θα έχει λόγο ύπαρξης την στιγμή την οποία πρεσβεύει το μηδέν, αναμηρυκάζει το παρελθόν και γίνεται όλη αυτή η ιδεοληψία της ανεκτή από την Δεξιά.
Είναι απορίας άξιον πώς η Νέα Δημοκρατία θα κυβερνήσει με μία γιγαντωμένη αριστερά, με μία ψοφοδεή δεξιά, δίχως ιδεολογικές συντεταγμένες η οποία, σύρετε στα συνθήματα της ψευδεπίγραφης αριστεράς, η οποία εμπαίζει τον κόσμο, την στιγμή την οποία το ηθικό πλεονέκτημά της δοκιμάσθηκε αλυσιτελώς και ατελεσφόρως επί 5 σχεδόν συναπτά έτη.
Είδομεν τι μέλλει γενέσθαι, πιθανολογώ ότι επιβάλλεται να συμβάλλει η Εκκλησία εις την αφύπνιση της κοινωνίας μας προκειμένου να προστατεύσουμε την συνέχεια της πατρίδας, του έθνους, τις αξίες και τις αρχές μας και να μην καταστούμε μία άμορφη μάζα, δίχως πυξίδα, προσανατολισμό, ραχοκοκκαλιά και κατεύθυνση.
Το πρώτιστο μέλημα είναι η διευθέτηση του ακανθώδους και καίριου ζητήματος της πάταξης της ανομίας και της περιστολής των ταγμάτων εφόδου, την προάσπισης της εθνικής μας ταυτότητας της αναχαίτισης της ανέλεγκτης ροής μεταναστών καθώς και την απότιση φόρου τιμής προς τους θυσιασθέντες προγόνους μας.
Το δεύτερο είναι η κατάπτυστη και προδοτική από Συμφωνία των Πρεσπών.
Το τρίτο είναι η Ν.Δ να κάνει την αυτοκριτική της δια το μεγάλο ποσοστό των εκλογών του Σύριζα, που οδηγούμεθα άραγε;, εις μία ιδεολογικώς αποχρωματισμένη παγκοσμιοποίηση όπου μία πνευματικά ευνουχισμένη μάζα θα ψηφίζει με γνώμονα το ατομικό συμφέρον και την συναλλαγή, μία τέτοια κατάσταση θα μας αγάγει νομοτελειακά, πέραν της βαθμηδόν συρρικνώσεως της εθνικής μας κυριαρχίας,  εις την απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Απαιτείται διαρκής εγρήγορσις και ουχί επανάπαυσις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνούν τον κόσμο τα άρθρα του κ. Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά.
Όλα έχουν να πουν κάτι που ξυπνά τις συνειδήσεις προς Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά όσα γράφετε για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μην είστε τόσο αισιόδοξος για τη Ν.Δ. ! Να μη καλλιεργηθεί το δόγμα ανήκομεν εις την Δεξιάν , επειδή η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που γνωρίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Σε σχέση με την εκκλησιομάχο Ακροαριστερά, πολύ καλύτερη η Δεξιά.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com