20 Μαΐ 2019

Η Τουρκία είναι κράτος «συμμορία»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ
Έχουν γενοκτονήσει τον Ελληνισμό του Πόντου και της Μικράς Ασίας, και το καμαρώνουν! Ενώ η θέση της γείτονος είναι στο εδώλιο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για αναρίθμητα κακουργήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, οι Τούρκοι πολιτικοί πανηγυρίζουν για τις αθλιότητες που διέπραξαν οι πρόγονοί τους και φτάνουν σε τέτοιο σημείο θράσους, ώστε ζητούν τα ρέστα από τα θύματα!

Χθες, που ήταν η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Νεότουρκους κατσαπλιάδες δολοφόνους, ο πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε από την αποβάθρα της Σαμψούντας για τα εκατοντάχρονα από την ημερομηνία που ο Χίτλερ της Ανατολής Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε εκεί για να ξεκινήσει τον «αγώνα» των Τούρκων εναντίον των ξένων δυνάμεων - μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.
Ο Ερντογάν, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα και την ιστορική αλήθεια, είπε:
«Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει οι Τούρκοι να αισθάνονται ντροπή. Δεν έχουν καταγραφεί καμία γενοκτονία, καμία τυραννία και καμία ενέργεια που να κάνει αυτό το έθνος να νιώθει ντροπή, παρά τον τεράστιο πόνο και τις απώλειες που βίωσαν Οθωμανοί και Τούρκοι τους τελευταίους δύο αιώνες. H μόνη και μεγαλύτερη γενοκτονία της Ιστορίας υπήρξε αυτή που έγινε κατά των Τούρκων, με την πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. [...] Δεν έχει γίνει κανένα λάθος. Η μεγαλύτερη απάντηση που δώσαμε στην προδοσία ήταν να τους διώξουμε. Παρά τις μαρτυρίες της Ιστορίας και τις καταγραφές στα αρχεία, εκείνοι που μας κατηγορούν εδώ και πάνω από έναν αιώνα παραβλέπουν επίμονα τις διώξεις που υπέστη ο δικός μας λαός».
Αυτό το κράτος «συμμορία» είναι μια βρόμικη κηλίδα, μια μαύρη τρύπα στην Ιστορία του ανθρώπινου είδους. Οι Δυτικοί το ανέχονται, επειδή, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν λαμβάνειν χρήματα και εξυπηρετήσεις από αυτό.
Εμείς οι Ελληνες, που χθες τιμήσαμε τους 353.000 Πόντιους αδελφούς μας τους οποίους σκότωσαν οι Τούρκοι, πρέπει να υποχρεώσουμε αυτό το κράτος του φόνου και του αίματος να πληρώσει όλες τις ιστορικές οφειλές του.
dimokratianews,20.05.2019

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμέε..! Τι νομίζετε ότι η ύαινα παραδέχεται ποτέ τα αιμοβόρα ένστικτά της; Το άγριο θηρίο δε κατευνάζεται ποτέ, η αδηφαγεία του για σάρκα και η δίψα του για αίμα είναι συνεχής. Όλη η Μικρά Ασία βρίθει από ελληνική παρουσία χιλιάδες χρόνια, και από κόκαλα, κι από αίματα, κι από σάρκες, κι από πέτρες, κι από μάρμαρα, κι απο καλλιτεχνικές δημιουργίες κι από ιερά Ελλήνων, που λόγω ιστορικών συγκυριών, λανθασμένων ερμηνειών, αποκαλούνταν Ρωμιοί. Ουσιαστικά κουβαλάμε οι σημερινοί περισσότερη Ρωμιοσύνη παρά Ελληνισμό, περισσότερη Ελληνιστικό κοσμοπολιτισμό παρά καθαρόαιμο στα στενά όρια του Ελληνισμού που σήμερα μας έχουν ασφυκτικά περιορίσει. Δεν είναι μόνο αυτή η πραγματική Ελλάδα, τα όρια της επεκτείνονται πολιτισμικά πολύ περισσότερο. Με τις γενοκτονίες τις σφαγές τους εξανδραποδισμούς και τις διώξεις των Ελλήνων κατά καιρούς δεν έμεινε ρουθούνι Ελλήνων από τους τόπους τους ή οι περισσότεροι απ΄αυτούς ξέχασαν την ελληνικότητά που κουβαλούσαν αιώνες μέσα από ήθη , έθιμα, δημιουργία ή απαρνήθηκαν τις ρίζες τους αφού βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε ένα ξένο, εχθρικό και επιθετικό περιβάλλον που τους καταβρόχθιζε σταδιακά.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com