24 Ιαν 2019

Γεώργιος Μηλιώτης, Προς την Αυτού Εξοχότητα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Με την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή επί θύραις, ήρθε και η δική σας ώρα, η ώρα της κρίσης. Έφτασε η στιγμή να φανείτε αντάξιος της εμπιστοσύνης του λαού μας. Η ώρα να αποδείξετε με έργα ότι συντάσσεστε με το λαό και ενεργείτε εξ’ ονόματός του.  Έφτασε για σας η ώρα να γραφτείτε στην Ιστορία. Ως υπερήφανος Έλληνας. Στη Βίβλο των Ευεργετών και μεγάλων Ανδρών του Έθνους. Έφτασε η ώρα με την απόφασή σας και κυρίως με την υπογραφή σας να κριθεί η υστεροφημία σαςκαι το πολιτικό σας μέλλον
Ας μην αυταπατώμεθα. Η ψήφος των Ελλήνων Βουλευτών στην επικείμενη ψηφοφορία δεν είναι ψήφος για παροχές ή ικανοποίηση αιτημάτων. Με την ψήφο τους δεν επικυρώνεται ένα ακόμη νομοσχέδιο. Κι όπως για εκείνους αυτή η ψήφος είναι η σημαντικότερη πολιτική τους στιγμή, έτσι και πολύ περισσότερο για σας.

Με την υπογραφή σας σε μια σαφώς αντεθνική Συμφωνία, επικυρώνετε τον πολιτικό σας αφανισμό. Να είστε βέβαιος ότι ο λαός παρακολουθεί, ακριβώς λόγω της σοβαρότητας των πραγμάτων. Πρέπει να καταλάβετε ότι κατά την παρούσα συγκυρία αναμετράσθε με την Ιστορία την ίδια. Έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με την Αλήθεια. Να θυμάστε ότι βρίσκεστε εκεί για να διαφυλάττετε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.
Να θυμάστε ότι ο λαός μας, ιδίως για τα εθνικά του ζητήματα, δεν ξεχνά. Και να θυμάστε και τούτο: αν την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.
Κε Πρόεδρε,
Με πόνο ψυχής για τα αιματοβαμμένα χώματα αυτού του τόπου, με δάκρυα στα μάτια, σας εκλιπαρώ και σας παρακαλώ. Και μαζί το σύνολο των Ελλήνων:
Μην υπογράψετε!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Κε Μηλιωτη,
ως κυρίαρχος λαός δεν παρακαλουμε και δεν εκλιπαρουμε κανεναν, ποσο δε μαλλον Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το βαρος της ευθυνης της υπογραφης που θα βαλει βαρυνει εξ ολοκληρου αυτον. Ας αναλογισθει μονος του τη σημασια του ρόλου του. Η ιστορία θα τον αναδειξει και η ιδια θα τον πεταξει στα σκουπιδια αναλογα με τα πεπραγμενα του.

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί άμεσα! ΑΜΕΣΑ!

Χριστόφορος

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com