8 Ιαν 2019

Ο Ήρωας Κωσταντίνος Κατσίφας (Αρσένιος Μοναχός Σκήτη Κουτλουμουσίου)

Ο ΗΡΩΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ
    Μέσα στην ζοφερή τετραετία των μεγάλων προδοσιών εκ μέρους των αθλίων κυβερνητών μας, ένα σπάνιο γεγονός ηρωισμού, από την μακρινή ελληνική Βόρειο Ήπειρο, μας ανύψωσε το ηθικό και βεβαιωθήκαμε όλοι εμείς οι αγνοί Πατριώτες, πως η Ελλάδα μας δεν θα σταματήσει ποτέ να βγάζει Ήρωες! 

Και έχουν τεράστια αξία οι σημερινοί ήρωες,όταν η κυβέρνηση της χώρας μας είναι πέρα για πέρα προδοτική. Όταν οι σημερινοί κυβερνώντες, είναι υπέρ των ανάνδρων Αλβανών δολοφόνων αστυνομικών! Ποτέ, σε καμία εποχή της ιστορίας της Ελλάδος, δεν υπήρχε τόσο προκλητική και τερατώδης προδοσία. Ωρύεται, ο Πρόεδρος της (α)Βουλής Βούτσης να μας πείσει πως ο Ήρωας Κατσίφας δεν είναι ήρωας! Μαζί του ωρύονται και άλλα ανθρωπάκια, που τους πληρώνει ο λαός μας για πολιτικούς. Ο δε ψυχοπαθής Ράμα, με τους δολοφόνους αστυνομικούς, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση,που βλέπουν τους κυβερνώντες μας να καταδικάζουν τον Ήρωά μας και την ελληνική Βόρειο Ήπειρο και να δικαιώνουν αυτούς! Τέτοιο αγνό παλικάρι, που να αγαπάει με ιερό πάθος την Ελλάδα, όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, σπάνια βγάζει η Πατρίδα μας, παρόλο που είμαστε χώρα που παράγει ήρωες, όπως προείπαμε. Τον τελευταίο καιρό, οι φωτογραφίες τον δείχνουν να είναι αγκαλιά με την ελληνική σημαία! Αυτό ενόχλησε πολύ τους παράνομους Αλβανούς και περιμένανε πότε επιτέλους θα τον σκότωναν, όπως και έγινε με τον πιο άνανδρο τρόπο. Το ιερό πάθος του Ήρωα για την Ελλάδα,ενόχλησε και τους δυστυχισμένους προδότες κυβερνώντες μας, που προσπαθούν με ιδιαίτερη σπουδή να παραγκωνίσουν κάθε τι ελληνικό και πατριωτικό. Ο δε Πρόεδρος της (α)Βουλής Βούτσης, είναι επίσημος χορηγός των παρελάσεων των ομοφυλοφίλων! Καταλάβατε; Δεν τον ενδιαφέρει τον Βούτση που χύθηκε άδικο αίμα στην ελληνική Βόρειο Ήπειρο από Αλβανούς, αυτόν τον ενδιαφέρει να χρηματοδοτεί μόνο τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων! Οι δε υποκριτές Ευρωπαίοι, υποστηρίζουν όλες τις μειονότητες εκτός από αυτή της ελληνικής Βορείου Ηπείρου, διότι αυτή έχει μέσα της τον Χριστό και τον πατριωτισμό και αυτό τους ενοχλεί και δεν ασχολούνται. Έτσι λοιπόν, όσοι έχουμε «σώας τὰς φρένας», ας δοξάσουμε τον μεγάλο Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, που ντρόπιασε οριστικά τους θρασύδειλους Αλβανούς. Τιμή και δόξα στο γενναίο παλικάρι, που μας έκανε υπερήφανους εθνικά. Τιμή και δόξα στον γενναίο εθνομάρτυρα, που καταντρόπιασε τους προδότες φιλοαλβανούς κυβερνώντες μας.
Πού είναι όμως η ηγεσία της Εκκλησίας μας, να χτυπήσει πένθιμα τις καμπάνες και να ξεσηκώσει τον λαό μας να διαμαρτυρηθεί; Αλλά τι λέω ο πτωχός; Εδώ, οι ίδιοι οι ποιμένες της Εκκλησίας κοιμίζουν τον λαό μας. Όπως για παράδειγμα ο Μακαριώτατος, με πολλούς Ιεράρχες, προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα στο λαό, ότι δεν αξίζουν τα συλλαλητήρια για τον αγώνα υπέρ της Μακεδονίας!
Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου, ήρθαν πολύ δύσκολα χρόνια για την Πατρίδα μας, αλλά για τους γενναίους και τους ήρωες τα δύσκολα είναι χαρά και πανηγύρι! Μακάρι να συμβεί σε όλους μας, αν χρειαστεί, αυτό το ένδοξο πανηγύρι!
Αμήν.Γένοιτο.
Ἀρσένιος μοναχὸς
Σκήτη Κουτλουμουσίου
ἍγιονὌρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com