16 Δεκ 2018

Ποιοι φοβούνται τον Λαό του Θεού; Eπίθεση σε στέλεχος ιστορικής χριστιανικής αδελφότητας της Θεσσαλονίκης που κρατούσε την ελληνική σημαία


thima 1 out.jpg
"Ήθελαν να τον σκοτώσουν"! Σοκαριστικές μαρτυρίες για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε νεαρός από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ιασωνίδου, στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ρεπορτάζ οι δράστες της επίθεσης δεν ήθελαν απλώς να τρομάξουν τον 29χρονο αλλά ήθελαν να τον σκοτώσουν. Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και σταμάτησαν μόνο όταν στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος. Οι δύο τον κρατούσαν και φώναζαν στον τρίτο να τον χτυπά στα γεννητικά όργανα. Μετά όλοι μαζί τον κλωτσούσαν στο κεφάλι.
Ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης και ποιο είναι το κίνητρο της πράξης τους; Ο νεαρός κατά την αποχώρησή του από την ομιλία Τσίπρα, όπου είχε πάει μαζί με άλλα μέλη χριστιανικών σωματείων, έκρυψε την ελληνική σημαία μέσα από το μπουφάν του. Αυτό σημαίνει πως οι δράστες τον παρακολουθούσαν από τη στιγμή που αποχώρησε από το Παλαί ντε Σπορ. Έφυγε νωρίτερα από τους υπόλοιπους για προσωπική του δουλειά. Περπάτησε μέχρι την οδό Ιασωνίδου για να παραλάβει το αυτοκίνητό του. Εκεί δέχτηκε την επίθεση.

«Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν»
Ο Φίλιππος, φοιτητής από την Κύπρο, έτυχε να περνά από το σημείο της επίθεσης την ώρα εκείνη. «Είδα τρία άτομα που κρατούσαν κράνη να χτυπούν το παλικάρι με μανία σε όλο του το σώμα. Κλωτσούσαν με δύναμη το κεφάλι του και τον έβριζαν. Εγώ και κάποιοι άλλοι που ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να φωνάζουμε να σταματήσουν. Αυτοί συνέχιζαν. Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Αυτός φώναζε βοήθεια με όλη του τη δύναμη. Μόνο όταν πέρασε ώρα και μαζεύτηκε κόσμος έφυγαν τρέχοντας. Ήρθε η Αστυνομία όμως δεν έδωσα τα στοιχεία μου γιατί δεν θέλω να πάθω το ίδιο» δήλωσε ο Φίλιππος στο Thestival.gr. Παρόμοιες αναφορές έχει και η κατάθεση νεαρής κοπέλας που ήταν παρούσα στο περιστατικό.
«Οι δολοφόνοι χτύπησαν έναν άγγελο»
Ο 29χρονος που δέχτηκε την επίθεση είναι ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη ιστορικής χριστιανικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης. «Χτύπησαν έναν άγγελο. Πρόκειται για ένα παιδί διαμάντι. Πρώτος σε όλες τις εθελοντικές δράσεις. Τρέχει παντού για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Είναι δάσκαλος του κατηχητικού σχολείου και από μικρό παιδί είναι μέσα στην εκκλησία. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και οικογενειάρχης με ένα παιδάκι. Δεν έχει πειράξει μυρμήγκι στη ζωή του» ανέφερε στο thestival.gr προσωπικός φίλος του θύματος.
Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Λίγη ώρα μετά το περιστατικό ξεκίνησε προανάκριση από το Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες ενώ περισσότερα δεδομένα θα προκύψουν από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται για τυφλό χτύπημα βίας από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Ο 29χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Υποφέρει από πόνους σε όλο του το σώμα ενώ έχει τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Στη δικογραφία θα συμπεριληφθεί ιατροδικαστικό πόρισμα έπειτα από κλινική εξέταση που θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες.
Δείτε τη φωτογραφία του thestival.gr από το σημείο της επίθεσης με τον 29χρονο να βρίσκεται στο έδαφος αιμόφυρτος:
thima 1 out.jpg
thestival.gr,16/12/2018-ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!


Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα της αντίχριστης παγκοσμιοποίησης, που προωθεί τον Αντίχριστο. Είναι φασισμός έντονα αντιχριστιανικός.
Αυτός ο φασισμός φορά την "αριστερή" μάσκα, για να εξαπατά αυτούς που δεν γνωρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:15 μ.μ. κάνεις λάθος στην τελευταία σου πρόταση μόνο.
Η Αριστερά, --χωρίς εισαγωγικά--, ήταν ΠΑΝΤΑ εκκλησιομαχική και με πολύ νερό στα πατριωτικά και η Άκρο-Αριστερά (π.χ. ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ Κομμουνισμός και τα παρόμοια ) ήταν ΠΑΝΤΑ αντίχριστη και διεθνιστική και φιλική στους Αναρχικούς!

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Ο Πειραιώς και ο Αρχιεπίσκοπος διαμαρτυρήθηκαν για την επίθεση στο ΣΚΑΙ για την οποία προειδοποίησαν οι βομβιστές.

Πρώτα απ΄ όλα θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονική αντίχριστη και μισελληνική επίθεση στους Ορθόδοξους Χριστιανούς Πατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Η Ακροαριστερά πρωτοστατεί σε Αντίχριστες ενέργειες όπως είναι
το να βγάζεις τον Χριστό από τα Θρησκευτικά και να βάζεις την πολυθρησκεία!
Το να βγάζεις το Χριστό από το Έθνος!
το να μην θέλεις αγιασμό στη Βουλή!
Και τόσα άλλα...

Ανώνυμος είπε...

Θα βρεθεί άραγε κανείς μεγαλόσχημος κληρικός να διαμαρτυρηθή για τη φασιστική επίθεση στον ελληνόψυχο νεαρό; Θα αναδείξει κανένα κανάλι το θέμα;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Η "αριστερά" και η αριστερά, ΠΑΝΤΑ δεχόντουσαν και δέχονται ακόμα, εντολές από τα ΙΔΙΑ ισχυρά διεθνή αφεντικά τους.

Ανώνυμος είπε...

Χτύπησαν ΕλληνΟρθόδοξο επειδή κρατούσε Ελληνική Σημαία στη χώρα των Ελλήνων στην Ελλάδα.

Δεν βλέπω αντιδράσεις από τους ψευτοαντιρατσιστές και δεν βλέπω εφαρμογή του ψευτοαντιρατσιστικού νόμου που ψηφίστηκε για να κλείνει τα στόματα των Ορθοδόξων και Πατριωτών Ελλήνων!

Τώρα Άκρα του τάφου σιωπή από τους Φαρισαίους του Ψευτοαντιρατσισμού.

Ελληνορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Μάθατε από ποιά ορθόδοξη χριστιανική αδελφότητα είναι το θύμα-εθνομάρτυρας;

Ανώνυμος είπε...

Η Αδελφότητα ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε; Εξαφανίστηκαν οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές";

Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην αδελφότητα Απολύτρωση που βγάζει τέτοια ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Α.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τον σχολιαστή 19 Δεκεμβρίου 2018 - 6:27 π.μ. για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έπρεπε να παίζει συνεχώς σ΄ όλα τα κανάλια και τις τηλεοράσεις και σ΄ όλα τα μπλογκς μέχρι να βρεθούν οι αντίχριστοι και μισέλληνες ένοχοι.
Γιατί θάφτηκε τόσο;

Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ι. Κουντουράς
Αυτό και αν δεν είναι ασυδοσία, κατάπτωση, εκφυλισμός. Από την μια πλευρά, αμοραλιστικές περσόνες, που μεταξύ άλλων παραμέτρων καλλιεργήθηκαν σε ένα σύγχρονο ελληνικό ξεπεσμένο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον, με σαδιστικές και προφανείς δολοφονικές διαθέσεις να γρονθοκοπούν ίσαμε εξοντώσεως, αθώο θύμα στο κέντρο της πόλης. θύμα που βιώνει Θεό στην πατρίδα της Μακεδονικής γης, αντιστεκόμενο ειρηνικά στις παρανοϊκές και εξωφρενικές πολιτικές φιέστες της Θεσσαλονίκης που βιάζουν την ελληνική, μακεδονική συνείδηση επιζητώντας τον αφανισμό της… Κι και από την άλλη πλευρά, ο λαός που συγκεντρώνεται στο χώρο του ξυλοδαρμού, στοιχειωδώς να μην αντιδρά, να μην προσπαθεί να διακόψει αυτή τη δολοφονική επίθεση. Λες και δεν τον αφορά. Να μένει, στην πλειοψηφία του, αδιάφορα αμέτοχος. Είναι να απορεί κανείς! Αν ήταν συγγενικό πρόσωπο τι θα έκανε; Δεν θα ορμούσε, έστω ενστικτωδώς, να ανακόψει τη δολοφονική απόπειρα ενός θύματος, ενός μεροκαματιάρη πατέρα εγκαταλελειμμένο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, αφήνοντας ελεύθερες τις χυδαίες περσόνες που με αλήτικη διάθεση τρέχουν ανενόχλητες και βιάζουν και καταστρέφουν περιουσίες και.. και…, με την ανοχή του δήθεν κράτους που όζει σαπίλα στην συντριπτική του πλειοψηφία. Να μην αντιδρά ο λαός και να αφήνει τους εξ επαγγέλματος απατεώνες κρατούντες, τους δολοφόνους του έθνους να αλωνίζουν με την ψήφο του, να κάνουν επιδρομή στη ζωή μας όχι ως “βάρβαροι” από άλλους ξένους τόπους, καλά ως μερικές περσόνες με αλήτικη, άσωτη νοοτροπία από κάτω προς επάνω!. Επιτέλους, συνειδητοποιούμε ότι αναρριχήθηκαν στην εξουσία μια μερίδα ηλίθιων, αναγνωστικών, αμοραλιστών και αγράμματων που, παρά την πληθώρα των νόμων, διαπράττουν συνεχώς ανοησίες και λοβιτούρες, σαν ηλίθιοι, αμόρφωτοι και ανήθικοι που είναι; Επιτέλους, δεν θα αντιδράσουμε αποτελεσματικά σε αυτήν την νευροεκφυλιστική, αποπτωτική τους πορεία που οδηγεί αναπόφευκτα στον αφανισμό το ελληνικού ορθόδοξου φρονήματος που μόνο αυτό θα δώσει ρίγος ζωής στις φρυγμένες μας υπάρξεις, έτσι όπως τις κατάντησαν οι έκφυλες νοοτροπίες πριν είναι αργά; Αν δεν αντιδράσουμε, αν πέρα βρέχει, τότε θα ισχύει ο κυνικός λόγος: “δέστε την Ελλάδα, καγχάστε!”
Ι. Κουντουράς

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com