4 Δεκ 2018

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας επιστομίζει τους υπερμάχους της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας .



Τι απαντά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας για το συμβάν με την Αντιρατσιστική: Ήρθατε με επιχειρήματα “ξύλο και κλωτσιές στους σεξιστές”
Απάντηση εξέδωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων, στην καταγγελία της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας Λάρισας, μετά το χθεσινό συμβάν σε εκδήλωση στη Λάρισα για τις εκτρώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ως εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης – ημερίδας, έχουμε ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της. Και ασφαλώς δικαίωμα να την οργανώσουμε και υποχρέωση να ολοκληρωθεί ειρηνικά.
Κάποιοι συμπολίτες μας θεωρούν ότι για μια επιστημονική εκδήλωση, πρέπει να υποβάλουμε σχέδιο ιδεών και να λάβουμε την έγκριση και άδειά τους. Εμείς δεν το συμμεριζόμαστε. Προσήλθαν στον χώρο με επιχειρήματα όπως “ξύλο και κλωτσιές στους σεξιστές”, “βγάλτε το σκασμό” και παρόμοια, που κρίναμε ότι δεν έχουν θέση σε ένα επιστημονικό διάλογο, όπου, μάλιστα στην πρωινή εκδήλωση όταν έγινε το “επεισόδιο”, το ακροατήριο αποτελείτο από 80- 90% μαθήτριες & φοιτήτριες.

Επί της ουσίας: εμείς διαφωνούμε και θλιβόμαστε για τις εκτρώσεις. Άλλοι συμφωνούν. Όμως σχεδόν όλοι συμφωνούν στο ότι ο αριθμός των εκτρώσεων στην Ελλάδα, ιδίως στις έφηβες, είναι τραγικά, αδικαιολόγητα υψηλός, με σοβαρές συνέπειες πρώτα στην γυναίκα.
Γνωρίζουν ή ενημερώνονται οι έφηβες & οι γυναίκες, ότι έχουν καταγραφεί σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις στο 50 έως 60% των περιπτώσεων, πέρα από τις σοβαρές σωματικές;
Όταν αντιμετωπίζουν το δίλημμα, έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν ενημερωμένες ή όχι; Ποιός υποχρεούται να ενημερώσει και ποιόν;
Στους προβληματισμούς αυτούς οι “αντιρατσιστές” απαντάνε “ξύλο και κλωτσιές” και “βγάλτε τον σκασμό”;
Περαιτέρω: μέλος από τους καταγγέλλοντες τραβούσε με κινητό, χωρίς συναίνεση- με ρητή εκφρασμένη αντίθεση, βίντεο. Αυθαίρετα το δημοσιοποίησε. Φρόντισαν να μην δημοσιοποιηθεί κανένα δικό τους πρόσωπο, μετά μάλιστα φορούσαν κουκούλες. Γιατί; Δεν θυμούνται ότι οι ναζί (βλ. https://www.koutipandoras.gr/article/nea-ekoesh-apokalyptei-seoyalika-orgia-me-anhlikes-stis-synanthseis-th) διενεργούσαν εκτρώσεις και οι συνεργάτες τους φορούσαν κουκούλες; Έχει νόημα να ρωτήσουμε αν σέβονται τα προσωπικά δεδομένα των συμπολιτών τους;
Λυπούμαστε μόνο, γιατί ενημερωτικές ιστοσελίδες άκριτα το αναπαρήγαγαν.”
Δείτε και:-«Δικαίωμα στην αυτοδιάθεση»; Ή «όταν ο ρατσισμός αλλάζει όνομα»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΥΒΡΙΖΟΥΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com