4 Νοε 2018

Νεαρός αποδοκίμασε τον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας, λέγοντάς του: «Τολμάς να καταθέτεις στεφάνι ενώ πούλησες τη Μακεδονία» (Βίντεο)

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 4/11 στην κατάθεση στεφάνων στις εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας.
Νεαρός την ώρα που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδης κατέθετε στεφάνι,  του είπε «τολμάς να καταθέτεις στεφάνι ενώ πούλησες τη Μακεδονία «.
Δείτε στο βίντεο του siera fm, τη στιγμή που ο νεαρός από τη Σιάτιστα, αποδοκιμάζει το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδη όταν καταθέτει στεφάνι.
Στη συνέχεια ο βουλευτής ζήτησε το λόγο.
Δείτε το βίντεο του siera fm.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παλληκάρι μου! Μετά την αυτοθυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα ξυπνάει η νεολαία και δε μασά τα λόγια της.

Ανώνυμος είπε...

Mετά την επαινετέα ενέργεια των μαθητών του Γέρακα ακόμη ένας ευαισθητοποιημένος περί τα εθνικά ζητήματα Έλληνας νέος αντέδρασε στην αφόρητη πρόκληση Συριζαίου "εθνοαπατέρα" που κατεθεσε στεφάνι εις μνήμην των όσων αγωνίσθηκαν για μια Ελληνική Μακεδονία τη στιγμή που ο εθνοπροδότης πρωθυπουργός και αρχηγός του θλιβερού κόμματός του πρόδωσε τη Μακεδονία μας αποσπώντας το ανεξίτηλο στίγμα του προδότη της πατρίδας.
Αποτελεί στοιχειωδέστατο καθήκον για τους μητροπολίτες που ποιμαίνουν το Γέρακα και τη Σιάτιστα η απόδοση επαίνου και ευαρέσκειας από την πλευρά τους στους φερέλπιδες Έλληνες νέους.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com