18 Νοε 2018

Τελέσθηκε στη Μυτιλήνη ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Κινδυνεύει η κρατική ασφάλεια από το μνημόσυνο για τον Κατσίφα ;


Τελέσθηκε την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυτιλήνης, το ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, με την παρουσία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, της Αντιπεριφερειάρχη κας Καλλιόπης Γόμου-Πρωτογεράκη και τη συμμετοχή πολλών Μελών και Φίλων  των παρακάτω Συλλόγων που συνδιοργάνωσαν το ιερό Μνημόσυνο:
1.Ένωσης Θεολόγων Λέσβου,
2.   Ενωμένης Ρωμηοσύνης,
3.  Χριστιανικής Πνευματικής Κίνησης Μυτιλήνης,
4.  Συλλόγου Μακεδόνων Λέσβου "Ο Μέγας Αλέξανδρος",
5.  Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ποντίων Μυτιλήνης,
6.   Πολιτιστικού Συλλόγου «Κιβωτός του Γένους»,
7. Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα» Μυτιλήνης.
Ομιλίες για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, εξεφώνησαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεολόγων Λέσβου, κ. Παναγιώτης Τσαγκάρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Λέσβου "Ο Μέγας Αλέξανδρος", κ. Παντελής Χαριζάνης και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα» Μυτιλήνης, κ. Μάκης Βενέτας.

Στο τέλος του Μνημοσύνου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοσκοτωμένου παλικαριού και όλο το εκκλησίασμα τραγούδησε τον Εθνικό μας  Ύμνο.
…………………………………………………………..
Κινδυνεύει η κρατική ασφάλεια από το μνημόσυνο για τον Κατσίφα ;
Πηγή:  tourkikanea.gr18/11/2018
Πριν από λίγο τελείωσε το μνημόσυνο που τέλεσε η Ένωση Θεολόγων Λέσβου για τον εθνομάρτυρα Κατσίφα, στον ναό του Αγίου Γεωργίου-Μυτιλήνης, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. 
Βγαίνοντας από εκεί βλέπω δύο νεαρούς, εκ των οποίων ο ένας μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε : “Ναι κύριε διοικητά, τώρα βγαίνουν από την εκκλησία. Θα σας στείλω αργότερα το ενημερωτικό”…….
ΑΦΩΝΟΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com