7 Νοε 2018

Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος: Καλούμε τους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συμφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και ΠρωθυπουργούΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΙΕΡΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ …………!!!!!!!! 
Καλούμε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συμφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού. 
Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγμα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία. 
Οι αντιδράσεις μας πρόκειται να είναι μαζικές και πρωτόγνωρες στην ελληνική ιστορία. 

Ο απλός παπάς από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, από τα Επτάνησα μέχρι και τα Δωδεκάνησα θα ξεσηκωθεί και θα ταυτισθεί μαζί μας σε αγώνες όχι μόνο για τα εφημεριακά δίκαια αλλά και για την διατήρηση της Ελληνορθοδόξου παραδόσεως μας. Άλλωστε, αυτός είναι που βάσταξε και βαστά μαζί με τους λαϊκούς αδελφούς μας, το βάρος της κρίσης και συνεχίζει την ολοπρόθυμη προσφορά του και τον συντονισμό πλήθους εθελοντικών δράσεων. 
Ο καιρός του σιγάν έληξε για τους Κληρικούς. Είμαστε πλέον στον καιρό του λαλείν και του πράττειν. 
Αισθανόμεθα προδομένοι από όσους συμμετείχαν στις διαβουλεύσεις για την λήψη των αποφάσεων, ερήμην των άμεσα ενδιαφερομένων που είναι οι Εφημέριοι της Ελλάδος και το χριστεπώνυμο πλήρωμα. 
Σε μια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που πλήττει την πίστη. 
Καλούμε και τον λαό ο οποίος ζει μαύρες μέρες με ανέχεια και αγωνιά για το μέλλον να στηρίξει τους Κληρικούς και την Εκκλησία της Πατρίδας μας . 
Έχουν καταφέρει μερικοί από καιρό να στρέψουν μέρος του λαού εναντίον του Κλήρου, εξυπηρετώντας άνομα συμφέροντα, επιζητώντας να εξασθενήσουν τον ρόλο του παπά στην Ελληνική κοινωνία. 
Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα πράξει τα δέοντα να ακυρωθεί η επαίσχυντη για αυτούς συμφωνία προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. 
Σε κάθε δύσκολη εποχή της Ελληνικής ιστορίας όποιος τα έβαλε με την Εκκλησία ηττήθηκε κατά κράτος. 
Αυτοί που δεν μας ήθελαν συνομιλητές στις δόλιες διαπραγματεύσεις τους τώρα θα μας βρουν μπροστά τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίαν ορθή η αγανάκτησή σας σεβαστοί πατέρες για την απευκταία και αποδοκιμαστέα αυτήν εξέλιξη.
Περιμένουμε, όμως, ανάλογες, τουλάχιστον, διαμαρτυρίες και για τον οικουμενιστικό κατήφορο ενίων κορυφαίων εκκλησιαστικών αξιωματούχων καθώς και για την εκκοσμίκευση της εκκλησιαστικής ζωής.
Λ.Ν.

ΆΓΓΕΛΟΣ ΔΗΓΚΑΣ είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, με πιο απ όλα με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, με την καταστροφή των θρησκευτικών και της ιστορίας με την καθημερινη διαστροφή που προβάλλεται, με τους προβληματικους αρχιερείς που αιρετιζουν και είναι καλόδεχουμενοι σαν να ειναι αφεντικά τους,ΌΧΙ ΒΈΒΑΙΑ για τον χρυσό ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ αυτος είναι λόγος που απο το σιγαν πάμε στο λαλείν. ΚΡΊΜΑ. όλα είναι τόσο καλοστημενα που η αντίδραση σας αυτη θα έρθει μπούμερανγκ για τις σχέσεις σας με τον λαο

Ανώνυμος είπε...

Για τον οικουμενισμό δεν θα πεί κάτι ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών;

Αντιοικουμενιστής Αναγνώστης

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com