3 Νοε 2018

Ο διασυρμός του συστήματος

Η εβδομάδα που πέρασε χαρακτηρίστηκε από την πανηγυρική διάψευση όλων των άθλιων ισχυρισμών του πολιτικού και μιντιακού συμπλέγματος, που οδήγησε σε χρεοκοπία τη χώρα, για την υπόθεση του Βορειοηπειρώτη ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας. Ο ηρωικός θάνατος του αγωνιζόμενου Έλληνα ακολουθήθηκε από ένα από τα συνηθισμένα μπαράζ κατασυκοφάντησης και ψευδολογίας των εθνικών ιδεών και των προσώπων που τις υπερασπίζονται.

Αυτουργός της εκτόξευσης λάσπης και ύβρεων, η γνωστή «συμμαχία των προθύμων», εκείνων δηλαδή που έχουν αναγάγει τον ενδοτισμό σε... ιδανικό.
Τα μέλη αυτής της «συμμαχίας» προσπάθησαν να παρουσιάσουν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στα μάτια της κοινής γνώμης σαν έναν ναρκέμπορο, δημοσιοποιώντας την είδηση ότι είχε δικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών και «λησμονώντας» να αναφέρουν την πανηγυρική αθώωσή του. Με μισή αλήθεια προσπάθησαν να κατασκευάσουν ολόκληρο ψέμα.
Μάλιστα, ορισμένοι από τους πιο αξιοθρήνητους εκπροσώπους του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου συνέχισαν να αποδίδουν κατηγορίες στον νεκρό ακόμα και όταν τους υποδεικνυόταν ότι είχε αθωωθεί για την επίμαχη υπόθεση!
Μέχρι τώρα ηττώνται κατά κράτος αυτοί που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, ώστε οι Έλληνες να μην έχουν συλλογικές φιλοδοξίες και ηρωικά πρότυπα. Σε όλα όσα ισχυρίστηκαν για τη δολοφονία Κατσίφα αποδείχθηκαν ψεύτες. Αυτό δεν έγινε επειδή η κρίση τους είναι προβληματική, αλλά επειδή σε όλα έχουν άδικο και είναι πρόθυμοι να το υπερασπιστούν έναντι όλων!
Αυτή η σέκτα τον αφελληνισμένων δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια και δεν νοιάζεται για το έθνος, την πατρίδα, τον λαό και για τις κρίσεις που θα κάνει η ιστορία στο πρόσωπό τους. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό κέρδος, το οποίο αποκομίζουν από κύκλους που δεν θέλουν να σηκώσει κεφάλι η πατρίδα μας.
Ομως, αυτός ο λαός είναι πολύ αρχαίος και πολύ ισχυρός για να καμφθεί από μια δράκα εθνομηδενιστών και η αλήθεια παραμένει ανίκητη. Ερχεται στο φως, είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι.
dimokratianews03.11.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com