5 Οκτ 2018

Δημήτρης Νατσιός, Δεν διδάσκω τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών

Αποτέλεσμα εικόνας για βιβλία των Θρησκευτικών
Δεν διδάσκω τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών
Eπειδή, “Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάμουν”, κατά τον πατριδοφύλακα στρατηγό Μακρυγιάννη.

Επειδή, ορκίστηκα ως δάσκαλος, να υπηρετώ το Σύνταγμα της πατρίδας μου και να σέβομαι την θεμελιώδη επιταγή του, η οποία ορίζει ότι η  "H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες".
Επειδή, κατά την εντολή της Αγίας Γραφής, "πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια" (Ψαλμ. 95.5) και "πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις".
Επειδή, έμαθα να ακούω τους αγίους της Εκκλησίας μας και όχι "ιερές μουρμούρες" συμβιβασμένων ιεραρχών, να υπακούω σε λόγια παλληκαρίσια σαν του αγίου Παϊσίου "...Η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, με την παράδοσή της, τους Αγίους και τους ήρωές της, να πολεμείται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό! ...
Αν οι Χριστιανοί δεν ομολογήσουν, δεν αντιδράσουν, αυτοί θα κάνουν χειρότερα. Ενώ, αν αντιδράσουν, θα το σκεφθούν..."
Επειδή, δεν ανέχομαι μια δράκα εκκλησιομάχων να μαγαρίζει ευαίσθητες και αθώες παιδικές ψυχές.
Επειδή, είμαι οργισμένος εξαιτίας της υλικής και πνευματικής λεηλασίας της πατρίδας μου, από ημέτερα και αλλογενή αρπακτικά-"οι μη οργιζόμενοι εφ' οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι" (κατά τον Αριστοτέλη, δάσκαλο του πρώτου καπετάνιου της προδομένης Μακεδονίας μας, του Μ. Αλεξάνδρου).
Επειδή, ντρέπομαι να ντροπιαστώ ενώπιον της ιστορίας μας και σκέφτομαι ότι κάποτε κάποιοι δάσκαλοι και δασκάλες,  υπέγραφαν με το αίμα τους την διδασκαλία τους, σαν τις ηρωικές δασκάλες του Μακεδονικού Αγώνα. 
Επειδή, είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και όχι Γραικύλος της σήμερον.
Επειδή, δεν φοβάμαι και "δεν ξέρω εγώ να τσακάω την μέση μου", όπως έλεγε ο απροσκύνητος κλεφταρματολός του '21,  Δημήτριος Μακρής.
Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους τόσους, δεν διδάσκω τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, αλλά "ψυχή και Χριστό", όπως μας κανοναρχεί ο εθναπόστολος άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πράγμα που κάνω εδώ και πολλά χρόνια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιους δασκάλους θέλει η πατρίδα μας!!!! Ο Άγιος Τριαδικός Θεός να τον σκεπάζει και να.. ..τον κλωνοποιήσει ώστε να έχει κάθε σχολείο και έναν Νατσιο Δημήτριο ...

Εύγε δάσκαλε ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΜΙΕ με όλη τη σημασία της περιγραφής

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω την ξεκάθαρη θέση του Δημήτρη Νατσιού. Επειδή έχουμε ορκιστεί πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους της Πατρίδας που συμφωνούν με αυτό ,δεν θα υποκύψουμε στην αυθαιρεσία ενός κάποιου υπουργού... Ανερυθρίαστα ο εν λόγω εξωκοινοβουλευτικός μη εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό υπουργός α-παιδείας τολμά να εγκαλεί και να εκβιάζει καθηγητές και δασκάλους που τηρούν τον Ανώτατο Θεμελιακό Νόμο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ....... και εμείς καταδεχόμαστε να ακούμε τα φληναφήματά του, αντί να του τραβήξουμε σωρηδόν μηνύσεις; Επιτέλους, να ενεργοποιήσουν οι Θεολόγοι με την υποστήριξη όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων Ελλήνων την παράγραφο 4 του άρθρου 120 του Συντάγματός μας:" η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία "

Σοφία Τσέκου

Σαρισα είπε...

Δάσκαλε καλά τα λες,σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε .

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ Δημήτρη! Ευχόμαστε ολόψυχα η ομολογιακή σου ενέργεια να βρει πολλούς μιμητές!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών ανήκουν στη χωματερή! Εκεί είναι ο τόπος τους.

Αντιοικουμενιστής Αναγνώστης

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια! Κράτα γερά συνάδελφε μακάρι να σου μοιάσουμε κι εμείς!!!
Ο Άγιος Κοσμάς και οι Τρείς Ιεράρχες στο πλευρό σου!

Ανατολή μου είπε...

Πρεπει να γίνει κάτι και γα την ιστορία, την αλλάζουν κι αντι για την ιστορια της Ελλάδος, μαθαίνουν για τζιχαντ και ομοφυλοφιλία.. Πως μπορούν να σταθούν τα θρησκευτικά στο μυαλό τους όταν τους μαθαίνουν πως να συμπεριφέροται μοντέρνα στην τωρινη εποχή; Οταν τους μαθαίνουν πως το σχολείο ειναι βαρετο και φυλακή, όταν τους μαθαίνουν οτι μια χελώνα εβαλε καρφιά στο έδαφος να πέσει η μαιμού να καρφωθεί για να την εκδικηθεί; Όταν αντι για την πίστη και την ανδρεία των ηρώων μας τους μαθαίνουν ότι όλη η ανθρωπότητα είναι πρόσφυγες και είναι για λύπηση.. Πως μπορούν να δεχτούν τα θρησκευτικά όταν θα τους έχουν βιάσει την ψυχή;;; Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε να "κακοποιήσουν" έτσι τα παιδιά..

Ανώνυμος είπε...

Επειδή νιώθω ρίγη συγκίνησης όταν διαβάζω άρθρα από αυτόν τον δάσκαλο που ακούει στο όνομα Δημήτριος Νατσιός και επειδή λυπάμαι απερίγραπτα για το γεγονός ότι πρόσφατα τον έμαθα και δεν τον ήξερα από παλιά με αποτέλεσμα να χάσω τόσα χρόνια από την ζωή μου αγνοώντας ότι υπάρχουν ακόμα παλικάρια εκπαιδευτικοί, γονείς και δάσκαλοι, επειδή όσοι χρειαζόμασταν ανθρώπους αγωνιστές να μας εμψυχώσουν και να μας δώσουν ώθηση τώρα ο Θεός μας τους χαρίζει απλόχερα και επιτρέπει και τις συνθήκες όχι για να αποκάμουμε, αλλά για να είμαστε συναγωνιστές και συνομολογητές για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους συμφωνώ απόλυτα με την ενεργοποίηση της παραγράφου 4 του άρθρου 120 του Συντάγματός μας και στηρίζω την όποια προσπάθεια.



Ελένη Δεβελέγκα


Ανώνυμος είπε...

Εύγε. Οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν δυνατούς και αποφασισμένους ανθρώπους οι οποίοι πάνε μπροστά

Unknown είπε...

Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΆ ΔΑΣΚΑΛΕ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com