3 Οκτ 2018

Επέδειξαν βαθύτατη περιφρόνηση στην καταπελτώδη απόφαση του ΣΤΕ για τα μεταλλαγμένα και εκτρωματικά "Νέα Θρησκευτικά", παρέχοντας χείριστο παράδειγμα αναρχίας στον ελληνικό λαό!


Επέδειξαν βαθύτατη περιφρόνηση στην καταπελτώδη απόφαση του ΣΤΕ για τα μεταλλαγμένα και εκτρωματικά "Νέα Θρησκευτικά", παρέχοντας χείριστο παράδειγμα αναρχίας στον ελληνικό λαό!
Еίναι φανερό ότι η αδίστακτη δράκα-μειοψηφία των αντιχρίστων συριζαίων μηδενιστών που διά τας αμαρτίας μας κάθησαν στο σβέρκο μας επέλεξε τον πόλεμο.
Θα τον έχει. Παρόλο που η θλιβερή εκκλησιαστική διοίκηση, ΥΠΌ ΤΗΝ ΑΧΥΡΈΝΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ "ΧΆΡΤΙΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΆΡΧΗ" πλην επαινετέων εξαιρέσεων, έχει συμβιβασθεί μαζί τους, (ΛΈΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ...)η ΠΕΘ και το πλήρωμα της Εκκλησίας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στο μαρξιστικό και εθνομηδενιστικό λίβα που εκπορεύεται από το ΥΠΕΠΘ και απειλεί να αποξηράνει (με τη βοήθεια του θλιβερού "ΚΑΙΡΟΥ" για να μην ξεχνάμε...) κάθε ικμάδα ορθοδόξου πνευματικότητας στον ιερό χώρο της πάλαι ποτέ εθνικής μας παιδείας.
Επικαλούνται χωρίς ντροπή τη νομιμότητα και το σεβασμό των αποφάσεων εκείνοι που επέδειξαν βαθύτατη περιφρόνηση στην καταπελτώδη απόφαση του ΣΤΕ για τα μεταλλαγμένα και εκτρωματικά "Νέα Θρησκευτικά", παρέχοντας χείριστο παράδειγμα αναρχίας στον ελληνικό λαό! 

Απαιτείται συστράτευση όλων εκείνων των υγιών δυνάμεων εναντίον των επιλογών της αντίχριστης κυβερνώσας λαίλαπας. Εκκλησία δεν είναι μόνο ο "χάρτινος επιτελάρχης", η αποτυχημένη "τριμελής εξ αρχιερέων επιτροπή" που "τα έκανε μαντάρα" κατά το δη λεγόμενο διαπραγματευόμενη με τον αντίχριστο Καίσαρα και η πλειοψηφία των κοιμωμένων και σιωπώντων επισκόπων. Είναι το σύνολο κλήρου και λαού. Θα αγωνισθούμε μέχρις εσχάτων ερήμην των ριψάσπιδων "ποιμένων"!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στην Ιεραρχία έκανε εισήγηση ο δεσπότης Λαγκαδά και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για την κρίση στην Παιδεία.
Δεν ήταν άριστη ευκαιρία να εκδοθεί ανακοινωθέν με αφορμή αυτό που λέχθηκε και να γίνει αναφορά στο μάθημα των Θρησκευτικών; Γιατί σιωπούν σκανδαλωδώς;

Ανώνυμος είπε...

Στοχοποιούνται και απειλούνται ευσυνείδητοι εκπαιδευτικοί, πιστά μέλη της Εκκλησίας από το αμαρτωλό υπουργείο και οι μητροπολίτες δεν βγάζουν κουβέντα!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com