28 Σεπ 2018

Ουκρανία- O μητροπολίτης Oνούφριος απειλείται με θάνατο

Ουκρανία- O μητροπολίτης Oνούφριος απειλείται με θάνατο
O μητροπολίτης Oνούφριος, επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, εισήλθε στη διαβόητη βάση δεδομένων Mirotvorets, όπως ανακοινώθηκε στον ουκρανικό Τύπο.

Αυτή η βάση δεδομένων καταγράφει τους "εχθρούς" της μετα-Μαϊντάν "φιλοευρωπαϊκής" Ουκρανίας και ενθαρρύνει την εξάλειψή τους, κάτι που ήδη συνέβη με πολλούς αντιπάλους. Ετσι, λοιπόν,  "συστήθηκε" στον Μητροπολίτη να εγκαταλείψει γρήγορα την επικράτεια της Ουκρανίας ... πριν να είναι πολύ αργά. Θεωρείται ως "παράγοντας επιρροής του Πατριαρχείου Μόσχας" και εμποδίζει τη δημιουργία μιας αυτόνομης ουκρανικής εκκλησίας.
Karine Bechet-Golovko Πηγή: http://www.comite-valmy.org/spip.php?article10441
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για έναν Ορθόδοξο Χριστιανό και μάλιστα Ιεράρχη, θάνατος για το Χριστό είναι δόξα και τιμή.

Αντιοικουμενιστής είπε...

Εξαιρετικώς "δημοκρατικά" και "χριστιανικά" τα όσα διαδραματίζονται εις το Κίεβον. Τα βλέπεις κυρ Αρχοντώνη; Καλύτερον ο Αρχιεπίσκοπος Ονούφριος όπως υπομείνει το οιοδήποτε μαρτύριον, ο θα τον οδηγήσει αυτομάτως εις την Παραδείσιαν αγκάλην του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, παρά να εγκαταλείψη. Αδελφοί, φεύγετε των οικουμενιστών, των φιλοοικουμενιστών, των κρυφοοικουμενιστών και των κολυμπαριστών ως τις φεύγη εκ του όφεως, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com