21 Ιουλ 2018

Ρωσία - Pravda: «Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει τους gay γάμους & καταργεί την προσευχή στα σχολεία»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει τους gay γάμους & καταργεί την προσευχή στα σχολεία»
Как атеист Ципрас предал греков, православие и Россию
Militant Greek atheist Alexis Tsipras betrays his people, Orthodoxy and Russia


Με μια επίθεση από αυτές που δεν συνηθίζονται σε ξένους ηγέτες, η εμβληματική εφημερίδα της Ρωσίας, Pravda, αποδομεί πλήρως τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην αγγλόφωνη ηλεκτρονική έκδοση της Pravda, με άρθρο που τιτλοφορείται «προδοσία της Ορθοδοξίας και της Ρωσίας από την Ελλάδα».
Το δημοσίευμα αναφέρεται στις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες της Αθήνας ότι «Οι Ρώσοι οργάνωναν τα συλλαλητήρια κατά των Σκοπίων στην Ελλάδα».
Η Pravda χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «άθεο» και πλήρως ελεγχόμενο από τη Δύση.
Τον επικρίνει επίσης ως «αντιδημοκράτη» που δεν σέβεται τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιτίθεται στην ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και την αναγνώριση της σκοπιανής γλώσσας ως «μακεδονικής» και του σκοπιανού πολυεθνικού συνονθυλεύματος ως «μακεδονικής εθνότητας».
«Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει το γάμο μεταξύ γκέι και έχει καταργήσει την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία» αναφέρει η Pravda περιγράφοντας με απλά λόγια το έργο του Ελληνα πρωθυπουργού.
Το αν το άρθρο είναι προεόρτια κυρώσεων αυτό θα φανεί σύντομα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι έχουμε να πούμε για τους επισκόπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας και για τους ιερείς, οι οποίοι συχνά υποδέχονται δημόσια και εγκάρδια τον άθεο πρωθυπουργό, ακόμα και μέσα σε καθαρά Εκκλησιαστικούς χώρους;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com