1 Ιουλ 2018

Ηθελημένη διαστροφή της αλήθειας


Ηθελημένη διαστροφή της αλήθειας
Αυτό συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας και προωθείται δυστυχώς από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτικών οι οποίοι αφού τα τελευταία χρόνια ψήφισαν επαίσχυντα νομοσχέδια με την ανοχή η και τη σύμπνοια των μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως ένα από  αυτα του συμφώνου  συμβίωσης και της αλλαγής φύλου πού είναι σοδομικό αμάρτημα προχώρησαν πριν λίγες ημέρες και στην υποστήριξη τους αφού κατά την ημέρα του pride party μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων απέστειλαν επίσημη κομματική αντιπροσωπεία ενώ θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για τον παρδαλό χρωματισμό της Βουλής που έγινε μετά από απόφαση αυθαίρετη του προέδρου της βουλής .

Ακολουθούν δηλαδή την οδό της αμετανοησίας αυτός ο δρόμος είναι δαιμονικός γιατί το αμαρτάνειν ανθρώπινον το μη μετανοείν  δαιμονικό. Και όλα αυτά δεν είναι μία δήλωση κάποιας άποψης το χειρότερο είναι ότι θέλουν να το επιβάλλουν και σε μας όλους και να διαλύσουν τον πυρήνα της Ελληνικής οικογένειας ωστε να διαλυθεί το έθνος μας που είναι συνυφασμένο με την ορθόδοξη πίστη και αλήθεια .
Θέλουν δηλαδή κάποιοι να μας αλλάξουν την προαίρεση που στηρίζεται στο αυτεξούσιο και είναι η βάση κάθε Ελευθερίας. Δεν είναι αυτό ηθελημένη διαστροφή; Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια γιατί είναι φυτεμένη μέσα μας από τον δημιουργό μας, είναι η φωνή της συνειδήσεως η οποία δεν λαθεύει ποτέ.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τις τελευταίες μέρες με το θέμα της Μακεδονίας μας η οποία είναι μία και ελληνική και Όλοι το ξέρουν ακόμα και οι ξένοι καλύτερα από μας. Προσπαθεί λοιπόν μία ελάχιστη και μικρή μειοψηφία να επιβάλει τη γνώμη της και να πλαστογραφήσει την ιστορία της Μακεδονίας μας παράΘεωρώντας το αίμα τόσων Ηρώων,απλών ανθρώπων δασκάλων ιερέων αρχόντων Αξιωματικών και στρατιωτών με τη φθηνή δικαιολογία οτι έχουν αναγνωριστεί τα Σκόπια από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου ως Μακεδονία. Τότε γιατί ζητούν την υπογραφή μας. Ο λόγος είναι ένας. Εάν δεν υπογράψουμε εμείς δεν έχει ισχύ καμία αναγνώριση. Η ιστορία επαναλαμβάνεται το ίδιο συνέβη και στην φερράρα της φλωρεντιας οταν ο Πάπας ομολόγησε για την ένωση των εκκλησιών : Ει Μάρκος ουκ υπέγραψεν  εποιήσαμεν ουδεν: η οποία δεν έγινε Χάρις του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού του στύλου της Ορθοδοξίας,Ενας δηλαδή δεν υπέγραψε.
Για αυτό και τώρα ζητούν την υπογραφή μας την οποία κάποιοι θέλουν  να την βάλουν και έκαναν την αρχή στις Πρέσπες αγνοώντας το λαό που τους ψήφισε και  που δεν συμφωνεί  και είναι οπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις το 90% περίπου: Δεν είναι αυτό ηθελημένη διαστροφή της αλήθειας αν όχι τι άλλο είναι; Να θυμώμαστε όμως ότι ο Θεός: το άδικο δεν το ευλογεί και θα παρέμβει όταν αυτός κρίνει και οπως θα κρίνει γιατί αγαπά όλους τους ανθρώπους ακόμα  και αυτούς που τον αποστρεφονται και τον βρίζουν και θέλει και αυτοί να σωθούν αλλά δεν αδικεί και τους δίκαιους μόνο τους παιδαγωγεί και ίσως αυτό να συμβαίνει τώρα στην πατρίδα μας.
Ας μη χάνουμε λοιπόν την πίστη μας στον Χριστό μας κι ας αγωνιζόμαστε με αγάπη και σθεναρότητα για την αλήθεια που  είναι ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com