6 Ιουν 2018

Ζωντανές μεταδόσεις των συγκεντρώσεων για τη Μακεδονία στην Πέλλα και στην Λάρισα.

ΠΕΛΛΑ
 
Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την σημερινή κεντρική συγκέντρωση της Πέλλας για τη Μακεδονία μέσω live streaming θα έχουν οι χρήστες του διαδικτύου.
Όπως ενημερώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, η ζωντανή εικόνα θα αναμεταδίδεται από διάφορα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και τηλεοπτικούς σταθμούς μέσω του player του Livemedia.grΠαράλληλα, θα υπάρχει ροή βίντεο και εικόνων από όλες τις συγκεντρώσεις στις 15 πόλεις της Μακεδονίας.
Προς ΜΜΕ
Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να μεταδώσουν τη συγκέντρωση της Πέλλας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον παρακάτω κώδικα ενσωμάτωσης:
Το Livemedia θα έχει παρουσία και κάλυψη των συλλαλητηρίων στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Για να μείνετε ενημερωμένοι για την εξέλιξή τους μέσα από φωτογραφίες και βίντεο επισκεφθείτε τη σελίδα του Livemedia στο facebook στον ακόλουθο σύνδεσμο: (ΕΔΩ).
Μην ξεχνάτε να αναφέρετε την πηγή προέλευσης του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού.
Η συγκέντρωση της Πέλλας για τη Μακεδονία θα αναμεταδοθεί ζωντανά από το thestival.gr. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 18:00.
ΛΑΡΙΣΑ
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανὰ το συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στη Λάρισα που διοργανώνεται ἀπό πλῆθος τοπικῶν συλλόγων καί φορέων μέ προεξάρχοντα τήν Ἱ. Μ. Λαρίσης καί Τυρνάβου την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 19:00.
Από averoph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com