22 Ιουν 2018

Η «Συμφωνία της Υποταγής» για τη Μακεδονία.

Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης Πατρίδας, Ιθαγένειας & γλώσσας στην FYROM, την 17-6-2018, την ώρα που στο Πισοδέρι απλοί Έλληνες πατριώτες διαδηλωτές δέχονταν πλήθος χημικών ουσιών και κείτονταν αιμόφυρτοι στους δρόμους... (https://www.youtube.com/watch?v=fIzcWUa_OUs)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ- ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ.
ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ,ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;;(ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ)
ΤΕΤΑΡΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com