9 Ιουν 2018

Ο διασυρμός των θεσμών

image
Είκοσι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ζητώντας στις σχολές της Αστυνομίας να εισάγονται και τρανσέξουαλ! 

Συγκεκριμένα, ερωτούν τον κ. Σκουρλέτη αν προτίθεται να άρει «τον αποκλεισμό των τρανς προσώπων από την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, αποκλεισμό ο οποίος στιγματίζει τους τρανς ανθρώπους και παραβιάζει με σαφή τρόπο τη νομοθεσία για την ίση μεταχείριση στον χώρο της εργασίας».
Κάτι που θα φάνταζε ως τμήμα από σενάριο δυστοπικής ταινίας έγινε δυσάρεστη πραγματικότητα. Ο διασυρμός των θεσμών και των λειτουργιών του κράτους γίνεται με τόσο γοργό ρυθμό, ώστε πλέον είναι δύσκολο να μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπληρώνει τα χειρότερα δυνατά σενάρια και δικαιώνει όσους περίμεναν τα χειρότερα από αυτό τον νεοταξικό κομματικό μηχανισμό.
Ούτε μία ημέρα δεν έχει περάσει με αυτό το κόμμα στην εξουσία που να μην έχει εκδηλώσει με απροκάλυπτο τρόπο τη βούλησή του να εφαρμόσει, όσο ταχύτερα δύναται, τη μηδενιστική, αντεθνική και αποδομητική ατζέντα του. Ταυτόχρονα, από την πλευρά της μείζονος αντιπολιτεύσεως ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες και γίνονται συζητήσεις για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερίστικο κόμμα ή σταδιακά μετασχηματίζεται σε... Κεντροαριστερά.
Τις απαντήσεις στα άτοπα, άκαιρα και νηπιώδη ζητήματα που απασχολούν όσους δεν έχουν ίχνος πολιτικού κριτηρίου τις δίνει, με εκκωφαντικό τρόπο, η ίδια η ζωή. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σκληροπυρηνικό κόμμα της άκρας Αριστεράς που όχι μόνο δεν διστάζει να διαλύσει οτιδήποτε κρατάει όρθιο το έθνος και τον λαό, αλλά λειτουργεί με τρόπο άψογο, απόλυτα επαγγελματικό και με αστραπιαίες ταχύτητες σε ό,τι έχει να κάνει με το ξεθεμελίωμα των ηθών, των εθίμων, των παραδόσεων, του θρησκευτικού αισθήματος και της εθνικής Ιστορίας. Στη θέση όλων αυτών τοποθετούνται τα νεοταξικά ιδεολογήματα του δικαιωματισμού, τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών έναντι των Ελλήνων, η προώθηση του ισλαμικού εποικισμού και η ικανοποίηση όλων των εθνικιστικών αιτημάτων των γειτόνων σε βάρος των εθνικών μας δικαίων. 
Και όλα αυτά νομοθετούνται και επιβάλλονται άνευ αντιστάσεων...
dimokratianews, 09.06.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com