26 Μαΐ 2018

Λυκούργος Νάνης, Θλιβερές σκέψεις για την περίπτωση Μπουτάρη

Σχετική εικόνα
ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
Δυστυχώς, επί τη βάσει δημοσιεύματος του τελευταίου φύλλου της εφημερίδος «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», ο κύριος αυτός, που εκφράστηκε τόσο ασεβώς και χυδαίως για τα μαρτυρικά θύματα του σφαγέα Κεμάλ και μετέτρεψε τη συμπρωτεύουσα σε ένα αпέραντο χαμαιτυπείο με τα ετήσια gay-prides  παραμένει ακόμη πρόεδρος της «Αγιορειτικής Εστίας»! Να τον "χαίρονται" οι αγιορείτες!

Ας μην ξεχνούμε και το απίστευτο γεγονός ότι ο καταπροδίδων από ετών την Ορθόδοξη Πίστη πατριάρχης Βαρθολομαίος Αρχοντώνης του μετέδωσε τη Θεία Κοινωνία!!!, όπως πιστοποιεί και το επισυναπτόμενο ρεπορτάζ: http://www.salonicanews.com/2015/02/blog-post_358.html.
Σε ποιον; Στον άνθρωπο που δήλωσε τα εξής για το σοδομισμό:
http://www.enikos.gr/society/359260/boutaris-na-mathainoume-gia-tin-omofylofilia-sto-sxoleio-oxi-mono-gia-ton-palaion-patron-germano
https://www.inewsgr.com/116/xekathari-dilosi-tou-boutari-oti-einai-gkei.htm
Που δήλωσε αναίσχυντα ότι είναι τιμή για τη Θεσσαλονίκη το αισχρό και προσβάλλον τη δημοσία αιδώ gay pride και αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παρελάσει:
https://www.inewsgr.com/127/boutaris-timi-gia-ti-thessaloniki-to-Gay-Pride.htm
http://www.voria.gr/article/mpoutaris-kathikon-ke-timi-mou-na-parelaso-sto-gaypride.
Ο ευθαρσής  μητροπολίτης Καλαβρύτων καυτηρίασε την απαράδεκτη στάση του κ.Βαρθολομαίου απέναντι στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης διά σχετικών δηλώσεών του και δικαίως. Πρόκειται περί κορυφαίου σκανδάλου!
Αφορίζουμε αναπολόγητο το μέγα ομολογητή Ν.Σωτηρόπουλο και κοινωνούμε εν πληθούση Εκκλησία τον…Μπουτάρη!!! Πρόκειται περί καταντήματος! Ακόμη ένα «κατόρθωμα» του κ.Βαρθολομαίου!
Tον επί ασυδοσία και αφορήτω προκλητικότητι, διά των κατά καιρούς δηλώσεων και εκδηλώσεών του, διακρινόμενο δήμαρχο θεσσαλονίκης καθώς και ένα δικηγόρο, μέλος του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ" (μάλλον βοθρο-πόταμου) του "πολιτικού φωστήρα" Σ.Θεοδωράκη, ομόφρονα του κ.Μπουτάρη, μήνυσε ο κ.Φαήλος Κρανιδιώτης (http://voria.gr/article/minisi-kranidioti-kata-mpoutari-ke-politefti-tou-potamiou) για τις περί γενοκτονίας επαίσχυντες δηλώσεις τους. Ευτυχώς, ο δεν-μεμελισμός, ο εφησυχασμός και ο ωχαδελφισμός δεν έχουν  επιβάλλει ολοκληρωτικά την κυριαρχία τους στη νεοελληνική κοινωνία.
Υ.Γ.1. Αναμένουμε τις αντιδράσεις των κ.κ Κωνσταντινουπόλεως .Βαρθολομαίου, Αθηνών Ιερωνύμου, Δημητριαδος Ιγνατίου, Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, Αργολίδος Νεκταρίου, Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου, καθώς και των μητροπολιτών που ποιμαίνουν μητροπόλεις στις οποίες αφθονεί το Ποντιακό στοιχείο για τις περί γενοκτονίας δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Υ.Γ.2. Περί του ετέρου μηνυθέντος υπό του κ.Κρανιδιώτη, βλέπε http://thriskeftika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8017.html. Μία ακόμη αθλιότητα κάποιων μελών του ΚΑΙΡΟΥ.
Υ.Γ.3. Ταλαίπωρη Θεσσαλονίκη, ποιος θα φανταζόταν ότι θα είχες για δήμαρχό σου (ας όψονται οι ψηφοφόροι με τα ελαττωματικά και προβληματικά αξιολογικά τους κριτήρια) το λεγάμενο, στον οποίο τα εύσημα απέδωσε  πριν λίγες ημέρες ο ηγούμενος της πολιτικής συμμορίας που λυμαίνεται την ελληνική πολιτική ζωή. Ο επικεφαλής του εσμού των ολετήρων που αδίστακτα προωθούν το διαστροφικό μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας. Ο ένοχος εσχάτης προδοσίας των ιδανικών του Έθνους, ο κρημνιστής και χαλαστής και ισοπεδωτής των αξιών του Γένους. Να "χαίρονται" ο ένας τον άλλον και να τους "χαίρονται" και τους δύο οι ψηφοφόροι τους!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια πολυ ωραιο.να τον χαιρονται ομως οι της κοινοτητας πρΐσταμενοι κ ηγουμενοι.αυτοι τον τιμουν αυτοι τον καλουν.εμεις οι υπολοιποι αγιορειτες δινουμε τον αγωνα μας μηπως και σωθει κατι ....ο Θεος να βαλει το χερι Του.

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Άγιος Δημήτριος να σώσει για άλλη μια φορά την Θεσσαλονίκη που κινδυνεύει.

Ανώνυμος είπε...

Βαριά ασθένεια κατέλαβε τον ελληνικό λαό! "Εκοιμήθη και ρέγχει και υπνοί βαθέως"! Τα λοιπά τεκταινόμενα, κοινωνικοπολιτικώς και εκκλησιαστικώς, είναι τα αυτονόητα επίχειρα της πνευματικής και ηθικής αποκαρώσεως! Ο κατήφορος είναι ο δρόμος που ταιριάζει στα "ψοφίμια"!
Σ.Η.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=983279
Μία ακόμη πτυχή του συριζέικου ξεπεσμού. Ατέλειωτες οι αναθυμιάσεις του συριζέικου βόθρου.
Ο αντιπρόεδρος του Ευραπαικού Κοινοβουλίου (φανταστείτε ποιοι μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη και ποιοι ηγούνται τον εν λόγω θεσμικού οργάνου της ΕΕ...), γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Παπαδημούλης επιχαίρει για το κατάπτυστο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία με το οποίο νομιμοποιείται η εν ψυχεώ εμβρυοκτονία, δηλαδή ο εκ προμελέτης φόνος των ανυπεράσπιστων εμβρύων.
Η απόλυτη αθλιότητα των "εθνοπατέρων" μας!
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com