20 Μαρ 2018

Καλαβρύτων Αμβρόσιος : ''Γιατί επεμβαίνετε στο έργο της Δικαιοσύνης κ. Κοντονή;''


Αποτέλεσμα εικόνας για Καλαβρύτων Αμβρόσιος
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΣΤΑΥΡΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗΝ - ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 Κύριε Υπουργέ,
________Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσεν η είδηση, ότι ζητείτε τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της δίκης της 15ης Μαρτίου έ.έ. προκειμένου να τα εξετάσετε, κατά  την οποίαν υπήρξε κατηγορούμενος ο υποσημειούμενος.

__________Εξ όσων γνωρίζομεν, η Δικαιοσύνη τυγχάνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! Οι Αποφάσεις της ΔΕΝ χρειάζονται την προέγκρισιν του Υπουργείου Σας. 
________Επισήμως, λοιπόν, Σας ερωτώ: Γιατί επεμβαίνετε στο έργο της; Με ποιό δικαίωμα ζητείτε να Σας αποσταλούν ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ  της δίκης; 
________Είναι δυνατόν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, να αναφέρει ότι τον ξένισε η αθωωτική απόφαση και για το λόγο αυτό να ζητάει τα Πρακτικά; Είναι προφανές ότι με αυτή την παρέμβαση μοναδικός στόχος και σκοπός είναι η επέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης κατά παράβαση του Συντάγματος. Δεν είναι δυνατόν κύριε Υπουργέ να καταλύονται με αυτό τον τρόπο τα δικαιώματα του κατηγορουμένου. Αυτονόητη είναι η αναφορά μου στην επιτροπή αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου με αφορμή την επέμβαση Υπουργού Δικαιοσύνης στο έργο της Δικαιοσύνης.
_________Κύριε Υπουργέ,
                  Σεβασθήτε, παρακαλώ, το Κοινόν Αίσθημα! Μη παραβιάζετε θεμελιώδεις κανόνες της Δημοκρατίας! Αφήστε την Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργον Της! 
    Με τιμή και αξιοπρέπεια
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 19 Μαρτίου 2018
Κοινοποίησις:  1) Προς κ. Πρόεδρο Αρείου Πάγου και 
                         2) κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Δείτε και:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι νοσταλγοί των ολοκληρωτικών σταλινικών καθεστώτων όπου υπάρχουν "εγκλήματα χριστιανικής γνώμης" πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από όλη την Εκκλησία!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους δικαστές και στους δικηγόρους του Καλαβρύτων Αμβροσίου!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ επιλεκτική ευαισθησία έχουν οι Αριστεροί κυβερνώντες!

Ανώνυμος είπε...

Η διάκριση των εξουσιών Δικαστικής (δικαστήρια) και Εκτελεστικής (Κυβέρνηση) είναι εκ των ουκ άνευ στα ελεύθερα κράτη και θα έπρεπε να την σέβονται όλοι και όχι μόνο όταν εξυπηρετεί τους άθεους στόχους και την αποκαθήλωση κάθε Ελληνορθόδοξης αξίας που κράτησε και κρατάει όρθιο τον τόπο μας!

Λίγη ντροπή!

Αναγνώστης Αντιοικουμενιστής

Ανώνυμος είπε...

Τί άλλο θα δουν τα μάτια μας από τις Κυβερνήσεις που δουλεύουν σύμφωνα με την νεοταξίτικη γραμμή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη;
Η ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη όταν υπερασπίζεται την ελευθερία των μητροπολιτών και χριστιανών είναι Δημοκρατία ή Ακραίος Ολοκληρωτισμός;;;;;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com